2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende hamile olduğumu öğrendiğimde bıraktım tiksindim birde lokanta oyunu vardı neydi ayyyy onu hiç açamıyordum eşim 1 ay ekti benim far daki tarlayı sonra oda sıkıldı sattık :roflol:

şimdiki hamileliklerde garip internetteki oyunlardan tiksiniyoruz.
bende eskiden deli gibi gerlim film izlerdim ne kadar vahşi olursa olsun.
geçen gün tv de testere filmi vardı. onu da kaç kere izlemişimdir. filmi izleyemedim midem bulandı kanları görünce. 10 dk da kapattım. iyice tersine döndü benim kişilik

tamam cillop qibi de renqi miğdemi bulandırmaya başladı artık sanki hastalıklı qibi duruo :roflol:

:roflol: kadının poposuna bakmaktan rengini farketmemişimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3gerçekten yosun sürmüş gibi yeşil devin kız kardeşi

:roflol: kadının poposuna bakmaktan rengini farketmemişimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3gerçekten yosun sürmüş gibi yeşil devin kız kardeşi

sırnaşık şey:roflol:kaydirigubbakcemile3

aynen ben dee.. korku filmi ve gerilim filmi hastasıyızdır biz de kocamla..
ööle film izler dururuz dvd de fln..
şimdi eskisi gibi değilim içim fena oluyor seyredemiyorum..

sen benim bu garip kocam film izleyelim dedi iyi dedim..
bana koydugu filme bakın;
oturduk izliyoruz gayet yumusak bir film, hamile kadın var fln bööle izliyorum ben de..
sonra bebek erken doğdu fln.. tamam güzel gidiyor herşey filmde, bebekde sağlıklı..
anam sonra film bi hareketlendi
bu bebek megerse anormalmiş, anası babası dışındaki herkesi bi yemeye başladı psikopat..
adam bırakmadı hayatta.. bu salak anasıda korumaya calışıyo onu hala..
ay dedim kocama kapat şunu yani bunu mu buldun koyacak

:roflol: ayyy inanmıorum yaaaaaaa :roflol: arasanız bulamazdınız öle bi film

o filmi görsem herhalde rüyalarıma girerdi artık
ama ana yüreği kız napsın koruyacak bebeğini :roflol::roflol:
ben artık su altı belgeselleri programını izliyorum ancak o tür programlar bana hitap ediyor kaydirigubbakcemile3

:1ninca: harbi korkunçmuş ya bende geçen yetimhaneyi izledim çok korkunçtu 1 hafta kociş beni gece lavoboya götürdü:dance:

:1ninca: harbi korkunçmuş ya bende geçen yetimhaneyi izledim çok korkunçtu 1 hafta kociş beni gece lavoboya götürdü:dance:

yetimhane çok güzel filmi allahtan hamile kalmadan önce izlemiştim. geçende bir filmin sahnesinde öyle korktum ki dedim çocuk düşecek bu korkunun üzerine.

:roflol: ayyy inanmıorum yaaaaaaa :roflol: arasanız bulamazdınız öle bi film

aynen öyle valla arasak bulamazdık..
daha önce hiç böle bebekli fln izlemezdik..

deli adam sonra yine bitane koymuş birkaç gün sonra..
onda da bebek anne karnında ölüyo sonra ölü doğuyo.. sonra birden canlanıyo..
heh dedim bunda da anormallik olacak kesin..

aynen dediğim oldu o bebekte kan içip duruyodu anasının memesi yara olmuş kanamış.. ordan basladı sonra süt içmemeye başladı..
anasıda milleti öldürüyo buna kan vermek için delikafadulden
ay dedim kapat bidaha konusunu okumadan koyma bana film fln..

artık konularını bana okuyo ben istersem koyuyo
aa deli mi ne be

:roflol:

akşam eve gidince su iki filmin adına bakayım size söyleyeyim de seyretmeyin sakın

hmm yetimhane neymiş ki onu seyretmedik herhalde

baş roldeki kadın yetimhanede büyümüş
sonra yıllar geçiyo evlenip o yetimhaneyi satın alıyor
ve çocukları olmadığı icin halisilasyonlar gören bir çocuk evlat ediniyorlar
o yetimhanede 10 çocuk boğularak ölmüy yıllar önce
bu evlat edilinen çocuk onları görüyor ve konuşuyor annesnie anlatınca yine rahatsızlık belirtileri diyip es geçiyor
evletlık birgün kayboluyor ve annesi araştırıyor ki o ölü çocuklar kaçırmış ayy gerisi çok korkunç baya kadın mücadele ediyor sonra her sahnede çığlık atınca eşim kapattı:1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…