nasıl halı oluyor
emin misin
asna oluyor
yada naas
yok yok bende farmwilden tıksınıyorm yok böle bişi oysa bende cok hevsle oynyrdmılk zmnlr delikafadulden
:roflol::roflol: bende o oyunu hamile kaldığımda bıraktım. zaten o aralar terelelliydim herşeyden sıkılıyordum. bir de o kocaman tarlayı ekip biçmek ölüm gibi geldi.
aynen senin gibi bende yüzüne bakmıyorum artık
aha aynı ben bende 38. levelda bıraktım görünce midem bulanıyo bide ben farmvildeki soğan resmini göründe midem bulanıyo iyyy 20 gündür sırf bu yüzden facebooka bile çok az giriyorum
olur mu kız eşimin ilk adı başka . normalde kullandığı ikinci ismi yerimseniben
ıyyy ne güzel benim gibiler varmış..
bence de sanırım hamilelikteki tahammülsüzlüğümüzle alakası var..
bande hamileliğin 6-7. haftası flndı bırakıverdim..
Kızlar ben birazdan ikili test için doktora gidecem. İnşallah herşey yolunda gider, çok heyecanlıyım
ayy farmvil benide baydı 32. yada 33. levelde bıraktım herşeyi sattım :roflol:şimdi tarla boş duruyofarmville de baydı beni 29. levele kadar geldim sonra sıkıldım. burada en azından ürünü satabiliyoruz keyfimize göre. bir de tabi facebook yasak işyerinde bende böyle idare ediyorum sırnaşık şey
evet ya niye böyle olduysak hiç sıkıntıya gelemiyorum artık.
içim daralıyor ateş basıyor. istiyorum ki kime beni ellemesin kimse karışmasın. ben kendi dünyamda yaşayayım
:roflol: deme bende şaşırdım
KURUYEMİ Ş TABAĞI TEORİSİ
>
> Bir kuruyemis tabagindan sirasiyla önce çamfistiklar, bademler,
> findiklar, fistiklar vs. gider. En son beyaz leblebiler ve
> ayçekirdekleri kalir.
>
> Benzer sekilde belli bir yasa kadar evlenmemisseniz, kalan beyaz
> leblebiler ya da aycekirdekleri ile idare etmek zorunda kalirsiniz.
>
> Ya da böyle, olur da bir fıstık bulurum umuduyla tabagi karistirir
> karistirir durursunuz...
>
> Hep karıştırısınız!!! Hep karıştırırsınız!!!
Biraz önce mail geldi
Sanırım biz şanslı olanlardanız :) En azından ben kendimi öyle hissediyorum. 30 yaşındayım, arkadaş grubumuzdan daha evlenen yok, doğrudürüst adayı olan bile yok
kızlar biraz önce sağlık ocağını aradım aşı için ne zaman yaparsınız diye 20.haftada yapılıyormuş aşı bize.en erken 16.haftada yapıyorlarmış oda imza karşılığı yaptıramicam yani daha 9 hafta var.yorgan gitti kavga bitti oldu
:hulya:ben qeldim kızlarr neler kaynatıosunuz bakalım
bende hamile olduğumu öğrendiğimde bıraktım tiksindim birde lokanta oyunu vardı neydi ayyyy onu hiç açamıyordum eşim 1 ay ekti benim far daki tarlayı sonra oda sıkıldı sattık :roflol::roflol::roflol: bende o oyunu hamile kaldığımda bıraktım. zaten o aralar terelelliydim herşeyden sıkılıyordum. bir de o kocaman tarlayı ekip biçmek ölüm gibi geldi.
aynen senin gibi bende yüzüne bakmıyorum artık
hhahaahah valla aynen boyledur sana özet geçeyim
hamilelik sıkıntısı
farmville
domuz gribi aşısı
evlilik ... vs
dur sana özet geçeyim
hamilelik sıkıntısı
farmville
domuz gribi aşısı
evlilik ... vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?