2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bakın biz de geçen gün bi film izledik çok güzeldi.. gerilim o da..
o da çocuklu bi film yine :1ninca:
ama sonu fln cok enteresandı seyredin bulursanız

Adı: Orphan

bunda da yetimhaneden bi kız evlatlık alıyolar fln..

ben kanlıi vahşi hayvanlı,gerilim tarzı felan hiç bir şey bilmiyorum hatta hayvan felan çıksa bile tv de kapatıyoruz bakmayayım diye...

calısan arkadaslar doğumdaan sonra isi birokmayı düsünüyormusunuz

valla ben hep düşünüyorum ama bir türlü bırakamadım.
iş hayatı bana göre değil zaten ben evimin kadını olmak istiyorum.
ama sanırım doğumdan sonra da çalışmaya devam edeceğim

ay çok iğrençççççç yaa öyle film mi olurmuşş

tamam tamam hatırladım evet

calısan arkadaslar doğumdaan sonra isi birokmayı düsünüyormusunuz
ben bırakamam canım, eşim zaten şu an çalışmıyor ama uzunca bir doğum izni almayı planlıyorum d.izninden sonra belki firma değiştiririm başka planlarım var, müşavirlik sınavına felan girmeyi düşünüyorum ama oda nerdeyse 2 seneyi bulur ....

kızlar bu ne hız ya
amma konuşmuşsunuz oku oku bitmiyor
allah muhabbetinizi arttırsın

selam canım valla herşey ne kadar ters benim eşimde çalışmiyim diye elinden geleni yapıyo hele hamile kaldığımdan beri çık çık diye başımın etini yiyo doğumdan sonra napıcamı bilmiyorum ben çalışmak istiyorum o istemiyo -tatlicadiarzu-

ahhh ahhhh aynen valla pofff

ben izne mayıs sonu gibi ayrılmayı düşünüyorum Allah izin verirse..
zaten doğum 21 haziran görünüyor..
tam 3 hafta önce cıkmış olurum işte..

Ahh Allahım o zamanları da göstersin insallah

inşallah istediğin gibi olur da eşin çalışmıyosa nasıl uzun izin yapıcanki hayat şartları çok ağır bebekten sonra daha zor olucak

izine cıkana kadar allah hepimize sabir versin isin stresiniden uzak durmamıza yardımcı olsun :)

valla ya keşke benim eşimde beni çalıştırmasa.
diyorum bak millet eşini çalıştırmıyor bende çalışmayayım, diyo evde oturup ne yapacaksın canın sıkılır
kandıramadım bir türlü, ama adam da ne yapsın kredi borcumuz var . bende çalışmasam geçinemeyiz.

bende en son noktaya kadar çalışacağım sanırım. doğum sonrası iznim çok olsun diye. ama kısmet bu işler
ayy daha çok zaman var yaa

ben çalışmıyorum ohhhh yan qelip yatıom walla zaten beni bu şekil işe alamazlar ben peçeliyim kaydirigubbakcemile3 alsalarda eşim kesinlikle çalıştırmaz yaw

kızlar hepiniz öğretmen olsaydınız keyfinize diyecek yoktu ama ah bu özel sektör suyunuzu çıkartırlar öyle izin verirler

geçim çok zor tatlım adam napsın tek kişinin çalışmasıyla çok zor oluyo benim eşim hamilelikten sonra daha bi üstüme geliyo bide düşük tehlikesi yaşadım ben arada hastalandım filan. görüyo adam hamile kadınları öğleye kadar yatıyolar hiç bi iş yapmıyolar yazık sana diyo ben sabah 6,30 kalkıp 7 de evden çıkıyorum gece de erken yatamıyorum zor oluyo ama çalışmasam daha zor olucak da o bunun farkında değil

slm kızlar nabersinizzzzzzzzzzzzzzz

evet yaa cok zaman var..
bebek olduktan sonra da daha cabuk geçecek o 4 ay ve biz geçmesin isteyecez..
ayy miniklerimizi nasıl bırakıp işe yeniden baslıcaz yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…