ben kanlıi vahşi hayvanlı,gerilim tarzı felan hiç bir şey bilmiyorum hatta hayvan felan çıksa bile tv de kapatıyoruz bakmayayım diye...o filmi görsem herhalde rüyalarıma girerdi artık
ama ana yüreği kız napsın koruyacak bebeğini :roflol::roflol:
ben artık su altı belgeselleri programını izliyorum ancak o tür programlar bana hitap ediyor kaydirigubbakcemile3
calısan arkadaslar doğumdaan sonra isi birokmayı düsünüyormusunuz
aynen öyle valla arasak bulamazdık..
daha önce hiç böle bebekli fln izlemezdik..
deli adam sonra yine bitane koymuş birkaç gün sonra..
onda da bebek anne karnında ölüyo sonra ölü doğuyo.. sonra birden canlanıyo..
heh dedim bunda da anormallik olacak kesin..
aynen dediğim oldu o bebekte kan içip duruyodu anasının memesi yara olmuş kanamış.. ordan basladı sonra süt içmemeye başladı..
anasıda milleti öldürüyo buna kan vermek için delikafadulden
ay dedim kapat bidaha konusunu okumadan koyma bana film fln..
artık konularını bana okuyo ben istersem koyuyo
aa deli mi ne be
tamam tamam hatırladım evetbaş roldeki kadın yetimhanede büyümüş
sonra yıllar geçiyo evlenip o yetimhaneyi satın alıyor
ve çocukları olmadığı icin halisilasyonlar gören bir çocuk evlat ediniyorlar
o yetimhanede 10 çocuk boğularak ölmüy yıllar önce
bu evlat edilinen çocuk onları görüyor ve konuşuyor annesnie anlatınca yine rahatsızlık belirtileri diyip es geçiyor
evletlık birgün kayboluyor ve annesi araştırıyor ki o ölü çocuklar kaçırmış ayy gerisi çok korkunç baya kadın mücadele ediyor sonra her sahnede çığlık atınca eşim kapattı:1ninca:
ben bırakamam canım, eşim zaten şu an çalışmıyor ama uzunca bir doğum izni almayı planlıyorum d.izninden sonra belki firma değiştiririm başka planlarım var, müşavirlik sınavına felan girmeyi düşünüyorum ama oda nerdeyse 2 seneyi bulur ....calısan arkadaslar doğumdaan sonra isi birokmayı düsünüyormusunuz
valla ben hep düşünüyorum ama bir türlü bırakamadım.
iş hayatı bana göre değil zaten ben evimin kadını olmak istiyorum.
ama sanırım doğumdan sonra da çalışmaya devam edeceğim
valla ben hep düşünüyorum ama bir türlü bırakamadım.
iş hayatı bana göre değil zaten ben evimin kadını olmak istiyorum.
ama sanırım doğumdan sonra da çalışmaya devam edeceğim
ben bırakamam canım, eşim zaten şu an çalışmıyor ama uzunca bir doğum izni almayı planlıyorum d.izninden sonra belki firma değiştiririm başka planlarım var, müşavirlik sınavına felan girmeyi düşünüyorum ama oda nerdeyse 2 seneyi bulur ....
selam canım valla herşey ne kadar ters benim eşimde çalışmiyim diye elinden geleni yapıyo hele hamile kaldığımdan beri çık çık diye başımın etini yiyo doğumdan sonra napıcamı bilmiyorum ben çalışmak istiyorum o istemiyo -tatlicadiarzu-
ahhh ahhhh aynen valla pofff
ben izne mayıs sonu gibi ayrılmayı düşünüyorum Allah izin verirse..
zaten doğum 21 haziran görünüyor..
tam 3 hafta önce cıkmış olurum işte..
Ahh Allahım o zamanları da göstersin insallah
valla ya keşke benim eşimde beni çalıştırmasa.
diyorum bak millet eşini çalıştırmıyor bende çalışmayayım, diyo evde oturup ne yapacaksın canın sıkılır
kandıramadım bir türlü, ama adam da ne yapsın kredi borcumuz var . bende çalışmasam geçinemeyiz.
bende en son noktaya kadar çalışacağım sanırım. doğum sonrası iznim çok olsun diye. ama kısmet bu işler
ayy daha çok zaman var yaa
evet yaa cok zaman var..valla ya keşke benim eşimde beni çalıştırmasa.
diyorum bak millet eşini çalıştırmıyor bende çalışmayayım, diyo evde oturup ne yapacaksın canın sıkılır
kandıramadım bir türlü, ama adam da ne yapsın kredi borcumuz var . bende çalışmasam geçinemeyiz.
bende en son noktaya kadar çalışacağım sanırım. doğum sonrası iznim çok olsun diye. ama kısmet bu işler
ayy daha çok zaman var yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?