çok geçmiş olsun canım..evet canım hamileyken atlattım 1 ay filan oluyo. şimdi önce eşim hastalandı akşam gittiğimde evde yatıyodu hastaneye gidelim dedim bekleyelim yarın gideriz dedi neyse ben işe geldim sabah sonra çok fena oldum inanılmaz bi halsizlik öksürük mide bulantısı hemen eve gittim sonra yattım doktorumu aradım şehir dışındaydı ateşini düzenli kontrol et yükselmemesine dikkat et ve bol sıvı iç dedi. hastaneye gitmedim çünkü hastanelerde de artık kimse lgilenmiyo okadar çok grip vakası varki. evde kendi kendime iyileştim eşim çok iyi baktı bana saolsun 4 gün hiç kalkmadan yattım ateşimi kontrol ettim sürekli. akratdan bitki çayı yaptırdı bana onu içtim çorba taze sıkılmış meyve suyu derken sonunda ayağa kalktım çok şükür.
yazıyı bulamadım link atar mısın
teşekkür ederim canım kaldı diğer yarısı ama zaman azaldıkça heyecanım ve korkum artıyooooo selmacım canım 19 haftalık olmuşsunuz. nerdeyse yolu yarıladın canım. inşallah kalan yarısıda sorunsuz ve güzel geçer canım.
çok geçmiş olsun canım..
canım bendede çarpıntı oluyor bunun sebebini doktora sordum..
Kansızlıktan oldğunu söyledi.. Kan şurubu kullanıyorum ben.. Bu aralar pek çarpıntım olmuyor ama hamileliğin ilerleyen zamanlarında bu açrpıntılar sıklaşa bilir.. Bol bol pekmez yiyeyim.. Kanımız olsun a.s
herkesin bünyesi farklı canım her hastalığı her insan farklı geçirir. Ben doğru dürüst grip bile olmam bünyem çok sağlamdır.
özgeçay hanım ne kadar sessizsiniz bugün
toplantı mı var gene
efet hem bunye hemde derecelerı var sanrm bunnda yanıı basnda farketmiş olmak falanda önemlii gecmiş olsn arkdsm ucz atltmşşn
çok şanslısın o zaman selmacım artık zaten bağışıksın sen domuz gribi geçirenlere zaten önermiyolar artık sen yinede koru kendini dikkat et
işlerim vardı onları yaptım biraz..
bide işyeirnde çok sıkılmaya başladım artık fazlasıyla sinirlerim bozuluyor çekip gidesim var..
ama sizi takip ediyom uzaktan :jeyyar:
http://haber.gazetevatan.com/haberdetay.asp?detay=Domuzgate_iddiasi&tarih=11.12.2009&Newsid=275570&Categoryid=1
yazının linki bu. buldum en sonunda
ay herkes sinirimi bozuyo sanki herkes üstüme üstüme geliyo yani bu kadar olur yaa..bizi uzaktan seyretmek aşkların en güzeli
bende sıkıldım işten ya. evde otursam evden sıkılıyorum , işe gelsem işten sıkılıyorum
yakında kendimden sıkılacağım
bir haftada 112 kişi akannehir
ya kızlar bişey sorcam siz dr a giderken vizite kağıdı alıp mı gidiyorsunuz??
şirket gittiğiniz günü maaşınızdan kesiyormu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?