2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ikili testte cinsiyeti kendisi bakarken mi söylüyo sizz mi soruyorsunuz? ben 15 şinde gitcem ikili için acaba gosterir mi ki bebiş. Bana çok erken gibi geliyor da...

doktoruna göre değişiyo canım benimkini çok ısrar etmem rağmen söylememişti yanılma payı yüksek olduğu için

domuz gribi aşısındamı bahsediyosun canım yaptırmayı mı düşünüyosun?

gunlerdr aynı sıkıntı bnmde cok zor yat dınlen ımkanın varsa ayaklta durdukca dahada artıyr

yok canım yaa nerdeeee çalışıyorum hadi gündüz rahat bi birimdeyim ama bu akşam nöbetim var sabaha kadar arap atı gibi koşturcam:sinifsinif:

günaydın kızlar bugün hiç iyi diilim sanki midem ağzımda çok bulanıyo midem durdu durdu geçmesi gereken tarihtemi başladı acep

geçmiş olsun canım herkesinki bir olmuyo bünyeyle ilgiili bazılarınınki doğuma kadar sürüyo ama bu haftalarda azalması lazım yediklerine biraz dikkat

yok canım yaa nerdeeee çalışıyorum hadi gündüz rahat bi birimdeyim ama bu akşam nöbetim var sabaha kadar arap atı gibi koşturcam:sinifsinif:

hım bende ev hanımı yaznca sende umutlanmştm bendd e calısyrm ve cok kotu gecryrdm anca yatrsam en azndn kusmadn durablyrmdm ev hanımlarına özeniyorum oyuzdn

domuz gribi aşısındamı bahsediyosun canım yaptırmayı mı düşünüyosun?

selmacım düne kadar kesin yaptırmayı düşünüyordum ama dünden beri bi söyledikleri diğerini tutmuyor şimdi son kararları 20 haftadan küçükse gebeliğin form dolduruyosun ve imzalıyosun 20 haftadan büyükse o forma gerek yok diyorlar nedenide 20 haftanın altındaki gebelerde gerekli araştırma tam kapsamlı yapılamamış üffff çok çaresiz hissediyorum

günaydın kızlar bugün hiç iyi diilim sanki midem ağzımda çok bulanıyo midem durdu durdu geçmesi gereken tarihtemi başladı acep

bende sabah parfüm sıkayım dedim uzun bir aradan sonra. sıkınca da midem bulandı.
dünde biraz kötüydü zaten. bizim bebekler ters çıktı. 12 haftadan sonra bulantı yapıyor

Kızlar çarşamba günü doktorumun gidişat kötüye gidiyor aşının kesinlikle yapılması gerekiyor sende git biran önce yaptır cümlesinden sonra karar verdim aşıyı yaptırıcam. Ama üşengeç bi insan olduğum için sağlık ocağına gidemedim henüz :)

off ben ne yapacağım yaa. hiç istemiyorum o aşıyı olmak. kabus gibi herşey.
olmasam ortada felaket tellalları, olsam gene aynı safsatalar. biri de çıkıp adam gibi açıklamadı ki bu aşı nedir ne değildir.

canım müdahele etmek istemem ama ben ce yaptırma ben yaptırmayı kesinlikle düşünmüorum. ben griptense aşısından daha çok korkuyorum. 20. haftadan küçüklere araştırma yapımamışmış sanki büyüklere yapılmış. yeni bi aşı bu yan etkileri ne olur kimsenin bi konu hakkın bişey dediği yok hadi şimdi olmadı 10 yıl sonrasının garantisini kim verebilir. biz eşimle domuz gribini atlattık. aslında kokuttukları kadar değil normal gripten biraz daha ağır geçiyo istirahat ve dikka çok önemli. bence önlemini al gerekirse maske tak ama aşıyı önermem

bende sabah parfüm sıkayım dedim uzun bir aradan sonra. sıkınca da midem bulandı.
dünde biraz kötüydü zaten. bizim bebekler ters çıktı. 12 haftadan sonra bulantı yapıyor

evet canım yaa bendede koku hassasiyeti başladı yeni.köpek gibi oldum valla çok fena nedense hepte kötü kokuları alıyorum

hamileyken mi atlattın hastalığı. çok merak ettim şimdi.
bir de neler yaptın hastayken onu da açıklarsan sevinirim opuyorumnanaktan

evet onun için domuz gribinden bu kadar korkuyorum hergün hastanedeyim bırak hergünü 24 saat hastanedeyim kimden hangi birinden sakınimki kendimi

of senin işin çok çok zor ya hem gündüz hem gece çalışıyosun ne zaman eve gidiyosun ne zaman dinleniyosun. nolucak öyle ya yazık değilmi sana. işi bırakmayı düşünmüyomusun

Kızlar bugünkü vatan gazetesinde domuz gribi aşısıyla ilgili ilginç bir yazı var, siz de bir bakın isterseniz.

zaten şimdilik yaptıramam 20.haftaya kadar yani dr lar aşının içeriğini bilmiyor arkadaşlar aşı yazıları bakanlıktan müdürlüklere ordan sağlık grup başkanlıklarına ordanda sağlık ocaklarına gidiyor yani aşı hakkındaki ayrıntılı bilgiler kadın doğum uzmanlarına gelmiyor.onun için sağlık ocağına gidip hemen kolunuzu açmayın size bir form verecekler doldurup imzalamanız için bu formu neden doldurduğunuzu 20 haftadan büyük gebelerde dolduruyormu vs gibi soruları aşı sorumlusu ebeden öğrenip öyle karar verin

Selmacım, nasıl anladın domuz gribi olduğunu? Nasıl atlattın? Korkulu rüyamız olduğundan çok merak ediyorum

hamileyken mi atlattın hastalığı. çok merak ettim şimdi.
bir de neler yaptın hastayken onu da açıklarsan sevinirim opuyorumnanaktan

evet canım hamileyken atlattım 1 ay filan oluyo. şimdi önce eşim hastalandı akşam gittiğimde evde yatıyodu hastaneye gidelim dedim bekleyelim yarın gideriz dedi neyse ben işe geldim sabah sonra çok fena oldum inanılmaz bi halsizlik öksürük mide bulantısı hemen eve gittim sonra yattım doktorumu aradım şehir dışındaydı ateşini düzenli kontrol et yükselmemesine dikkat et ve bol sıvı iç dedi. hastaneye gitmedim çünkü hastanelerde de artık kimse lgilenmiyo okadar çok grip vakası varki. evde kendi kendime iyileştim eşim çok iyi baktı bana saolsun 4 gün hiç kalkmadan yattım ateşimi kontrol ettim sürekli. akratdan bitki çayı yaptırdı bana onu içtim çorba taze sıkılmış meyve suyu derken sonunda ayağa kalktım çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…