- Konu Sahibi daemon
-
- #11.381
simnilcim sende hosgeldın ıyı haberler getırdın.. yarazm bunlar yaramaz canları sıkılıyo ya ondan yapıyolar o agrıları
Aynen valla,
özlemiş annesini gördü, rahatladı cimcime.hihoyyyt
bide şunu sorcam kıslar, ben gecelerı hıç uyuyamıyorum, yan yatmaya alışkın degıl, her bi yanımı yastıklarla dolduruyorum dönmeyım dıye, ama sabaha bakıyorum yıne azıcık dönmuşum karnımın ustune, hersabah uzuntu ıle uyanıyorum, bışey olcak dıye korkuyorum. gecelerı dönmeden hep solunun ustune yatmayı başaran varmıdır acaba
bide şunu sorcam kıslar, ben gecelerı hıç uyuyamıyorum, yan yatmaya alışkın degıl, her bi yanımı yastıklarla dolduruyorum dönmeyım dıye, ama sabaha bakıyorum yıne azıcık dönmuşum karnımın ustune, hersabah uzuntu ıle uyanıyorum, bışey olcak dıye korkuyorum. gecelerı dönmeden hep solunun ustune yatmayı başaran varmıdır acaba
hayırr canımm benn nasıl yatmışsam tam tersi ile kalkıorumm kaydirigubbakcemile3 kimbilir kaç defa dönmüşümdür ama biraz büyüyünce karnım sırt üstü yatmaya çalışıcam
arkadaşlar merhaba benim akıntımın rengi sarıya döndü sizde de var mı normal mi acaba iltihaplandı mı idrar yolları
gulkurusu hoşgeldinnnnnn kaç gündür seni düşünüyodum nasıl geçti yurt dışı gezin hala öğrenmedi dimi işyerindekiler.
Bu arada bana doktor 11+3 de kız gibi demişti 14+5 dede kız dedi 16+5 de tekrar randevum var orda kesinleştiririz herhalde. Yatma konusunuda takma kafana benim yatakta bi takla atmadığım kalıyor :) göbüşün iyice büyüyünce zaten dönemezsin fazla üstelik önemli olan o zaman.
ben şu an hem sağa hem sola yatıyorum bişey olmuyo canım,bide şunu sorcam kıslar, ben gecelerı hıç uyuyamıyorum, yan yatmaya alışkın degıl, her bi yanımı yastıklarla dolduruyorum dönmeyım dıye, ama sabaha bakıyorum yıne azıcık dönmuşum karnımın ustune, hersabah uzuntu ıle uyanıyorum, bışey olcak dıye korkuyorum. gecelerı dönmeden hep solunun ustune yatmayı başaran varmıdır acaba
ayy canım benım, yurtdışı işi ALLAHtan iptal oldu egıtıme ankaraya gıttık. daha kımse anlamadı çok şükür. bende renk vermedım hatta anlamasınlar dıye şarap söyledım akşam yemegınde dudağımı degdırıp durdum butun gece bardağa :kedi:
yatma konusunda çok streslıyım, ben eskıden yastıgı bölee kolumun altında füze yapar yatakta yuzerdım resmen şimdı köşeye sıkıştım. alışcaz mecburr.
canım karın büyüyünce sırt üstü yatılmıyor sola dönük yatılması gerekiyormuşhayırr canımm benn nasıl yatmışsam tam tersi ile kalkıorumm kaydirigubbakcemile3 kimbilir kaç defa dönmüşümdür ama biraz büyüyünce karnım sırt üstü yatmaya çalışıcam
yaa çok uzuluyorum sola yatmak ıyıymış dıyorlar, hergun işe ağrılar ıçınde gelıorum, uyku resmen işgenceye döndu. bakalım ılerleyen dönemlerde geçer bu şikayetlerımız ınşaaalah.
canım b1-2 hafta önce benimde öle sarıya yakın çok akıntım oldu dr simir testi yaptı mantar olmuş meğersem ilaç verdi geçti ama şimdi..canım benim sarıya yakın değil daha çok krem rengine yakın ve sulu gibi . hamile kalmadan önce iltihap vardı ilaç kullanmadan önce sarıya yakıu sen ve çok koyuydu senin de koyu mu yoksa krem rengine mi sarı diyosun
Neden işyerindekilerinin öğrenmemesini istiyorsun? Daha sonra öğrendiklerinde daha zor durumda kalmaz mısın?
arkadaşlar merhaba benim akıntımın rengi sarıya döndü sizde de var mı normal mi acaba iltihaplandı mı idrar yolları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?