2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bide şunu sorcam kıslar, ben gecelerı hıç uyuyamıyorum, yan yatmaya alışkın degıl, her bi yanımı yastıklarla dolduruyorum dönmeyım dıye, ama sabaha bakıyorum yıne azıcık dönmuşum karnımın ustune, hersabah uzuntu ıle uyanıyorum, bışey olcak dıye korkuyorum. gecelerı dönmeden hep solunun ustune yatmayı başaran varmıdır acaba

hayırr canımm benn nasıl yatmışsam tam tersi ile kalkıorumm kaydirigubbakcemile3 kimbilir kaç defa dönmüşümdür ama biraz büyüyünce karnım sırt üstü yatmaya çalışıcam

arkadaşlar merhaba benim akıntımın rengi sarıya döndü sizde de var mı normal mi acaba iltihaplandı mı idrar yolları

gulkurusu hoşgeldinnnnnn kaç gündür seni düşünüyodum nasıl geçti yurt dışı gezin hala öğrenmedi dimi işyerindekiler.

Bu arada bana doktor 11+3 de kız gibi demişti 14+5 dede kız dedi 16+5 de tekrar randevum var orda kesinleştiririz herhalde. Yatma konusunuda takma kafana benim yatakta bi takla atmadığım kalıyor :) göbüşün iyice büyüyünce zaten dönemezsin fazla üstelik önemli olan o zaman.

hayırr canımm benn nasıl yatmışsam tam tersi ile kalkıorumm kaydirigubbakcemile3 kimbilir kaç defa dönmüşümdür ama biraz büyüyünce karnım sırt üstü yatmaya çalışıcam

yaa çok uzuluyorum sola yatmak ıyıymış dıyorlar, hergun işe ağrılar ıçınde gelıorum, uyku resmen işgenceye döndu. bakalım ılerleyen dönemlerde geçer bu şikayetlerımız ınşaaalah.

arkadaşlar merhaba benim akıntımın rengi sarıya döndü sizde de var mı normal mi acaba iltihaplandı mı idrar yolları

canım benim sarıya yakın değil daha çok krem rengine yakın ve sulu gibi . hamile kalmadan önce iltihap vardı ilaç kullanmadan önce sarıya yakıu sen ve çok koyuydu senin de koyu mu yoksa krem rengine mi sarı diyosun

selam kızlar ben de yatakta dört dönenlerdenim, kendimi sola yatmaya alıştırıyorum bu aralar. sanırım başarıyorum da... Ama bu öğlen uykularında hala yüzüstü uyanıyorum. Ona da şartlandırmam lazım kendimi. Benim göbüş büyüdü. Kociş şehir dışından bi gelse de çekse fotolarımı. Koycam ben de hemen. Sizinkiler ne alemde...

ayy canım benım, yurtdışı işi ALLAHtan iptal oldu egıtıme ankaraya gıttık. daha kımse anlamadı çok şükür. bende renk vermedım hatta anlamasınlar dıye şarap söyledım akşam yemegınde dudağımı degdırıp durdum butun gece bardağa :kedi:

yatma konusunda çok streslıyım, ben eskıden yastıgı bölee kolumun altında füze yapar yatakta yuzerdım resmen şimdı köşeye sıkıştım. alışcaz mecburr.

ben şu an hem sağa hem sola yatıyorum bişey olmuyo canım,
zaten karnımız çok büyütünce yatamıycaz şu an öle bi sorunumuz yok ki..

Neden işyerindekilerinin öğrenmemesini istiyorsun? Daha sonra öğrendiklerinde daha zor durumda kalmaz mısın?

canım karın büyüyünce sırt üstü yatılmıyor sola dönük yatılması gerekiyormuş
çünkü bebeğin bu şekilde daha iyi kan dolaşımı sağlanıyormuş... zaten sağa baskıdan yatılmıyormuş, sırt üstüde nefes alam zorluğu oluyormuş..

ben çocukluğumdan beri yan yatmaya alıştığım için ben hiç zorluk çekmiyorum.. ama sağıma soluma dönüyorum tabi uykumda..

canım b1-2 hafta önce benimde öle sarıya yakın çok akıntım oldu dr simir testi yaptı mantar olmuş meğersem ilaç verdi geçti ama şimdi..

Neden işyerindekilerinin öğrenmemesini istiyorsun? Daha sonra öğrendiklerinde daha zor durumda kalmaz mısın?

ev kredımız varsa ışşsız kalmaktan korkuyorum. benım tercıhım tamamen. rıske gırmek ıstıyorum sadece. zor drumda kalmam farkında degılım derım. geçerım.

kızlar ben sola yatamıyorum sürekli sağa dönük yatıyorum..
neden derseniz
hani doktora gittiğimde bana doktor rahminin içinde cıkıntı var demişti, bakınca da bebeğin kafasını alltan öteki tarafa soktugunu ve sadece vucudunu oynattıgını görmüştk ya..
sonra doktor beni sağa döndürmüş de o zaman meleğim içerden çıkmış rahata erişmişti ya..
şimdi işte onun yine kafasını oradan sokmaması için ben hep sağa yatıyorum psikolojik olarak :1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…