bide şunu sorcam kıslar, ben gecelerı hıç uyuyamıyorum, yan yatmaya alışkın degıl, her bi yanımı yastıklarla dolduruyorum dönmeyım dıye, ama sabaha bakıyorum yıne azıcık dönmuşum karnımın ustune, hersabah uzuntu ıle uyanıyorum, bışey olcak dıye korkuyorum. Gecelerı dönmeden hep solunun ustune yatmayı başaran varmıdır acaba
hakikaten Özge nasıl yani. :sm_confused:
Ben yeni öğrendim bunu.
kızlar elevit kullananlara soruyorum
sizin de iştahınızı çok açıyor mu yaa..
Ben aldıgım kiloları artık ona baglamaya basladım..
Bakayım 2 gün içmeyeyim dedim, o kurtlugum kalmadı sanki..
Doktor da içmelisin diyo..
Aksamları içecem ben de valla ne yapayım.. Bütün gün aç gezmektense akşamları aç hissedeyim sadece
öyle canım yaa..
ikili test günü yazmıştım burada..
takıntı oldu bende..
rahmim kalp gibi flnnmış sanırım iki uçlu..
doktorum da allahtan riskli gebelik doktoruydu şansıma..
bebek büyüdükçe sokamaz kafasını öteki tarafa dedi..
yerini daraltmaz mı dedim, biraz daraltır ama bişi olmaz dedi..
ikiz bebek gibi yani, rahmimin yarısını kullanabiliyo garibim.. yukarıdan aşağıya doğru bir çıkıntı var rahmimde..
ama bizim velet te öteki tarafta ne var diye merak ediyo herhalde, sokuyo kafayı alttan
öyle canım yaa..
ikili test günü yazmıştım burada..
takıntı oldu bende..
rahmim kalp gibi flnnmış sanırım iki uçlu..
doktorum da allahtan riskli gebelik doktoruydu şansıma..
bebek büyüdükçe sokamaz kafasını öteki tarafa dedi..
yerini daraltmaz mı dedim, biraz daraltır ama bişi olmaz dedi..
ikiz bebek gibi yani, rahmimin yarısını kullanabiliyo garibim.. yukarıdan aşağıya doğru bir çıkıntı var rahmimde..
ama bizim velet te öteki tarafta ne var diye merak ediyo herhalde, sokuyo kafayı alttan
aaa arkuat rahim yani kalp gibi yukarıdan aşağıya bir çıkıntı var, benim rahmim de aynı çıktı, ama doktor bi sorun yok dedi
Rahim bile romantik hatunda kaydirigubbakcemile3
Senin bızdık ta fırlama olucak bak, söyliim, şimdiden köşe kapmaca oynamalar falan.:icecream:
evet canım aynen oyle.. aşağıya doğru çıkıntılı..
benim doktor da bişi olmaz dedi.
dee bizim haylaz kafayı öbür tarafa sokmustu doktor beni sağa döndürdü de çıktı sıpa yerine geldi..
bu da beni korkutmaya yetti..
yani elimden gelse sağa yatarak yürüyecem :roflol:
iyi akşamlar kızlar bişey sorucam ya bu vitamin ilacları bulantıyı artırıyomu birde iştahı açıyomu lütfen acil cevap verin artık açlıktan ölmek üzereyim
valla benim hiç bulantım olmadı, kaç haftadır multivitamin kullanıyorum..iyi akşamlar kızlar bişey sorucam ya bu vitamin ilacları bulantıyı artırıyomu birde iştahı açıyomu lütfen acil cevap verin artık açlıktan ölmek üzereyim
ay ben de öyle yapacam artık aksamları alacam yaa..Doktor her ikisi için de evet demişti, hatta mide bulantın varsa geçmesini bekle ve ondan sonra başla demişti, iştah için de akşam yemeğinden 2 saat sonra kullan, sonra zaten uyursun daha fazla yememiş olursun demişti
İş yeriniz iş güvencesi kapsamında bir işyeri ise ( en az 30 işçi çalışıyorsa) siz süresi belirsiz bir iş sözleşmesi ile 6 ayı aşkın bir süredir bu işyerinde çalışıyor iseniz. İş güvencesi yasası hükümlerince geçerli bir sebep olmaksızın işten çıkartılamazsınız. Hamilelik işten çıkartma konusunda geçerli bir sebep değildir.Bu gerekçeyle işten çıkartılırsanız Çalışma Bölge Müdürlüğüne başvurabilir ve /veya işe iade davası açabilirsiniz.
hoşgeldiiiiinnnben geldimhihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?