canım karın büyüyünce sırt üstü yatılmıyor sola dönük yatılması gerekiyormuş
çünkü bebeğin bu şekilde daha iyi kan dolaşımı sağlanıyormuş... zaten sağa baskıdan yatılmıyormuş, sırt üstüde nefes alam zorluğu oluyormuş..
tatlım sen hamileyken işten çıkaramazlarki zaten yasak mümkün değil hatta d.izninde ve hatta 6 aylık ücretsiz izninde de çıkaramazlar yasa hamilelieri bu konuda koruyo, ama şöyle anlaşmalı olarak çıkartırlarsa kıdem tazmınatı ödemek zorundalar,ev kredımız varsa ışşsız kalmaktan korkuyorum. benım tercıhım tamamen. rıske gırmek ıstıyorum sadece. zor drumda kalmam farkında degılım derım. geçerım.
:roflol::roflol: kıs sernin bu olay aklıma gelince hep gülüyorum ben yaaaaaaaaa:roflol:kızlar ben sola yatamıyorum sürekli sağa dönük yatıyorum..
neden derseniz
hani doktora gittiğimde bana doktor rahminin içinde cıkıntı var demişti, bakınca da bebeğin kafasını alltan öteki tarafa soktugunu ve sadece vucudunu oynattıgını görmüştk ya..
sonra doktor beni sağa döndürmüş de o zaman meleğim içerden çıkmış rahata erişmişti ya..
şimdi işte onun yine kafasını oradan sokmaması için ben hep sağa yatıyorum psikolojik olarak :1ninca:
tatlım sen hamileyken işten çıkaramazlarki zaten yasak mümkün değil hatta d.izninde ve hatta 6 aylık ücretsiz izninde de çıkaramazlar yasa hamilelieri bu konuda koruyo, ama şöyle anlaşmalı olarak çıkartırlarsa kıdem tazmınatı ödemek zorundalar,
sana söylemeden birden çıkarsalar bile hem kıdem hemde ihbar tazminatı vertmek zorundalar ayrıca mahkeme yolun açık iş mahkemesinde dava açıp ek tazminat alırsın...Göze alırlarmı??
kızlar bu sola yatma meselesini araştırdım ben bebek için değil anne içinmiş. Annenin nefes alması daha rahat olduğu içinmiş. Zaten genelde son aylar için diyolar takmayın kafanızı çok. Eskiden bunları biliyolarmıymışki annelerimiz falan nekadar çok şey biliyosak okadar kafamız karışıyor işte
:roflol::roflol: kıs sernin bu olay aklıma gelince hep gülüyorum ben yaaaaaaaaa:roflol:
kızlar bu sola yatma meselesini araştırdım ben bebek için değil anne içinmiş. Annenin nefes alması daha rahat olduğu içinmiş. Zaten genelde son aylar için diyolar takmayın kafanızı çok. Eskiden bunları biliyolarmıymışki annelerimiz falan nekadar çok şey biliyosak okadar kafamız karışıyor işte
kız sorma yaa garibimin vucut sallanıyodu kafa içerde sabit kaydirigubbakcemile3
görmeliydin yaa...
kimbilir kaç kere daha sokup çıkarıyo kafayı oraya ama
bende takıntı oldu işte :1shok:
aynen öyle valla allah sonumuzu hayır etsin :)))ayyy canım benım, kıyamam ben ona Şeniz
valla guluyoz ağlancak hakımıze sınırler boşa aldı kendını :içelim:
:roflol::roflol: kıs sernin bu olay aklıma gelince hep gülüyorum ben yaaaaaaaaa:roflol:
doktoruna göre değişiyokızlarrr dr. herkesee vitamin ilacı veriomuu yoksa sadece gerekli olanamıı
kızlar elevit kullananlara soruyorum
sizin de iştahınızı çok açıyor mu yaa..
ben aldıgım kiloları artık ona baglamaya basladım..
bakayım 2 gün içmeyeyim dedim, o kurtlugum kalmadı sanki..
doktor da içmelisin diyo..
aksamları içecem ben de valla ne yapayım.. bütün gün aç gezmektense akşamları aç hissedeyim sadece
iyide ilerde bir kaç ay sonra hamile olduğunu söyleyince bunca zamangeçmişte çok göze aldıklarını gördum, bu nedenle bir kaç ay daha maaş almak yanıma kar kalıcak. zaten uzakta yaşıyorum, bebegıme kendım bakıcam kısmetse, çalışmıycam,tazmınatımla ıdare edıcez.
doktoruna göre değişiyo
benimki mutlaka veriyo mesela
ama kimisininki hiçbişi vermiyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?