2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben bu fiyatları önceden araştırmıştım . O yüzden evlenir evlenmez limitsiz sigorta yaptırdım ki sonrasında istediğim hastaneyi seçebileyim diye.

Aaah nerden gidip Aksigorta'ya kapıldım

Kızlar ben çıkıyorum, 1 saate kadar evde olurum, görüşürüüüüz

ay çıkmak zorunda kaldım kızlar kusura bakmayın. anlattıgın için sagol zeynepçim. eşimle konuştuk bebeğimize kendım bakıcam. bakıcı ellerınde buyusun ıstemıyorum, bır kaç yıl bakarım kısmetse sonra yenıden çalışırım onu da yuvaya verırım. psikolojısı bozulmaz en azından. şimdı rutbemı kaybetmek ıstemedıgım ıçın saklıyorum, bilmeyen arkadaşlar sormuş, maaşım çok guzel, sözleşmem var esnek saatlerde çalışıyorum, mesela bu gece 11 kadar buradayım. ayrılıken tazmınatım da bu rutbeden hesaplanacak, şuan yapacagım kuçucuk bır hata belkı buyuk kayıplara neden olacak. bu nedenle ne koparsam kar. borcumuz çok. kısaca tekrar anlattım.

ben daha önce hıç evde oturmadım, bakalım bunu da ögrenıcem. zaten ıstıyorum da. kurabıye yapmak ıstıorum evde. kısır yapıp çay demlemek ıstıyorum, bu nedenle 3 yıl bana ılaç gıbı gelecek.

Benim International'dan vazgeçmek zorunda olmamın sebebi de bu. Sezeryan için 10500 TL fiyat verdiler, küvöz fiyatını soramadım bile (umarım hiç kimseye gerekmez)

ayy küvöz deme inşallah kimsenin başına gelmez erken doğum.
serbest piyasa işte her fiyatı veriyorlar hastanelerde ama yapılan işlem üç aşağı beş yukarı aynı

valla ben de bilmiyom excel eklemeyi..
herhalde daemon biliyo onu

biz de annemlere gidecez yemegee.. kocam acıcık trafikte kalmış..

hava da resmen ucuruyo kızlar yaa, cama nasıl baskı yapıyo rüzgar, sanki cam aşağı inecek,

arkadaşlar dogum için hastane konuşmuşsunuz, bende kuçuk bilgilerımı paylaşayım sızle. ben geçmışte acıbadem hastanesınde buyuk bır amelıyat geçırdım 1 aya yakın kaldım. gusel temız modern bır hastane dıye tercıh ettım ama pişman oldum. hemşıreler kelebek takmayı bıle bılmıyor, doktorlar ıyı ama çok yogunlar. yanı hemşırelerden çok çektım. heryerımde damarlarım morardı, şimdı hastane araştırırken hep yenı mezun olmuş hemşirelerı çalıştırdıklarını gördum. bu nedenle sızı de uyarayım ısme yanılmayın

kızlar engın bılgılerımı sızlerle paylasayım.. hıc sordunuzmu bu lıste nıe bole sıradan dıye.. excel eklense ben sıze ne lısteler yapardım:d ancak onu print screen yapıp ekleyebılrısın yanı masa ustu remını cekıp fotograf gıbı ama onuda guncelleyemezsın cnm bı daha..

peki kuşum senin eklediğin liste nersen bi anlatsana bana bende ihtiyaç topiği açıp kendi hazırladığım listeyi eklicem

benım lıste yı mı anlatayım benden alıntı yap canımlıstenın oldugu sayfadan sonra o aradakı ısımlerı sıl bastakı alıntı kodlarınıda sıl ve acagın foruma kopyala yapıstır

selamlar kızlar yarın bebişimi renkli ulrasonda görmeye gidicem belki cinsiyetinide ögrenirim gösteririse bizim bebiş:ecrin_bebek:

kızlar benim kuzenim floryadaki ınter hast calıştığı hald ebuğün hizmet hast de doğum yaptı ben ya bahçelievler medical parka yada bende yarın geçmiş olsuna gitcez bir degerlendircem hizmet hastanesini sezeryan oda 1840 çıktı ondada pakaet proğramı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…