2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar sabah melmea ve güneş bebek listemi istemişlerdi ben evde sanıyodum ama iş bilgisayarımdada varmış. Baktım çok uzun nasıl paylaşıcam bi akıl verin excelde liste bu arada

hmm acaba topic mi açsan 2010 annelerinin ihtiyaç listesi falan die CADIARZU

kızlar sabah melmea ve güneş bebek listemi istemişlerdi ben evde sanıyodum ama iş bilgisayarımdada varmış. Baktım çok uzun nasıl paylaşıcam bi akıl verin excelde liste bu arada

tam bilemıyorm ama kopyaalyıp buraya yapştırsan kabul etmezmı?

kızlar kopyalayıp yapıştırırsam birkerede üç sayfa dolar iyisimi ben özgenin dediği gibi topik açsam daha iyi olur sanki hemde eksik bişeyler varsa hepberaber tamamlarız :)

oy maşallah ne kadar güzel valla ben bunların hiç birini yemiyorum benim midem hiç bişey almıyo ya dün zencefil tozu aldım çay yapıp içiyorum bulantıyı keser diye ama henüz bi faydasını görmedim sonra korktumda bebeğe zarar verirmi diye şaşırdım kaldım valla

memorial memorial memoriall... hihoyyyt

ondaki doğum sonrası hizmetler hiçbir yerde yok

bebişim biliyorum sen bana anlatmıştın memoriali ama işte babasıda doğum yeri beşiktaş olacak diyor ya problem orda. Bende metropolitana gidip bi sorayım diyorum doğum sonrası hizmetler ordada varmı

bebişim biliyorum sen bana anlatmıştın memoriali ama işte babasıda doğum yeri beşiktaş olacak diyor ya problem orda. Bende metropolitana gidip bi sorayım diyorum doğum sonrası hizmetler ordada varmı

Ooooo fanatikliğe bak :)

sor canım
de ki
doğum öncesi doğum anında ve doğum sonrası fotograf cekiyor musunuz? (doğum paketinin içinde) Toplam 10 adet, albümle beraber)
20 yakınıma doğum olduguna dair sms gönderiyor musunuz?
bebeğin ilk kıyafetlerini veriyor musunuz? logolu
loğusa şerbeti veriyor musunuz?
kuför hizmeti (anneye fön+makyaj)
internet sitesinde bebeğin resmi yayınlanıp bebege buradan mesaj gönderilebiliyor mu?

delikafadulden

6000 normal 7000 sezaryen yada
7000 normal 8000 sezaryen

ikisinden biriydi geçen ay, şimdi unuttum

herhalda yanında da ev araba falan hediye ediyorlar.
bu ne ayy böyle fiyat mı olur altı üstü doğum yapacağız.
saçıma da fön çekmesinler ben kuaförde çektiririm
misafirlere de lohusa şerbeti yerine fanta veririz napalım

ben fiyatlara bakmadım benim sigortam limitsiz hepsini karşılayacak. Ben sadece kendi doktorumu dışardan getirdiğim için ek bi üsret vericem onunda tamamını değil onunda bir kısmını sigorta karşılıyor.

herhalda yanında da ev araba falan hediye ediyorlar.
bu ne ayy böyle fiyat mı olur altı üstü doğum yapacağız.

valla doğru dedin...
bu büyüklerin hepsi bu civarlarda..
kafayı yemişler..
hele ki normal doğum yani..
kadın kendi doğuruyor ayol o kadar acı cekip..
bide üstüne 6000-7000 para veriyor..
özel sigortası olanlar ve doğum karşılayanlar için ideal orası

yaaa kızlar excell liste nasıl ekleniyor bizim topiğin başındaki gibi liste ekleyecem yeni topic açıyorum beceremedim bi el atın

Benim International'dan vazgeçmek zorunda olmamın sebebi de bu. Sezeryan için 10500 TL fiyat verdiler, küvöz fiyatını soramadım bile (umarım hiç kimseye gerekmez)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…