kızlar sabah melmea ve güneş bebek listemi istemişlerdi ben evde sanıyodum ama iş bilgisayarımdada varmış. Baktım çok uzun nasıl paylaşıcam bi akıl verin excelde liste bu arada
yaa arkadaşlarrr dr. herkese vitamin ilacını veriomuu
kızlar sabah melmea ve güneş bebek listemi istemişlerdi ben evde sanıyodum ama iş bilgisayarımdada varmış. Baktım çok uzun nasıl paylaşıcam bi akıl verin excelde liste bu arada
oy maşallah ne kadar güzel valla ben bunların hiç birini yemiyorum benim midem hiç bişey almıyo ya dün zencefil tozu aldım çay yapıp içiyorum bulantıyı keser diye ama henüz bi faydasını görmedim sonra korktumda bebeğe zarar verirmi diye şaşırdım kaldım vallasabah aç karnına ya bal yada pekmez kaşıklıyorum.işyerinde gün içinde süt yada ayran içmeye çalışıyorum.akşamüstü gibi ceviz ve kuruüzüm yiyorum.akşama mutlaka meyve yiyorum.taze sıkılmış meyve suuyu içiyorum.yatarken yine bal yada pekmez yiyorum.
biraz abartıyomuyum ne? kaydirigubbakcemile3
memorial memorial memoriall... hihoyyyt
ondaki doğum sonrası hizmetler hiçbir yerde yok
bebişim biliyorum sen bana anlatmıştın memoriali ama işte babasıda doğum yeri beşiktaş olacak diyor ya problem orda. Bende metropolitana gidip bi sorayım diyorum doğum sonrası hizmetler ordada varmı
bebişim biliyorum sen bana anlatmıştın memoriali ama işte babasıda doğum yeri beşiktaş olacak diyor ya problem orda. Bende metropolitana gidip bi sorayım diyorum doğum sonrası hizmetler ordada varmı
memorial da doğum fiyatları ne kadar ??
6000 normal 7000 sezaryen yada
7000 normal 8000 sezaryen
ikisinden biriydi geçen ay, şimdi unuttum
herhalda yanında da ev araba falan hediye ediyorlar.
bu ne ayy böyle fiyat mı olur altı üstü doğum yapacağız.
6000 normal 7000 sezaryen yada
7000 normal 8000 sezaryen
ikisinden biriydi geçen ay, şimdi unuttum
ANOVA, caka, daemon, esmer80+, marya, maryx, melmea, simnil, tatli_cadi_61+, ukla+, Zynpmrt+
napıyonuz kız, bizi mi gözetliyonuz
Ohooooo bu parayı ben alim en kral hizmeti veririm doğum sonrası valla :)
herhalda yanında da ev araba falan hediye ediyorlar.
bu ne ayy böyle fiyat mı olur altı üstü doğum yapacağız.
saçıma da fön çekmesinler ben kuaförde çektiririm
misafirlere de lohusa şerbeti yerine fanta veririz napalım
yettim bacım, ahan da burdayım.
birazdan da çıkarım. kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?