- Konu Sahibi daemon
-
- #11.521
neden ped degilde gazli bez ozmozcumşimdi gördüm listenide onların hepsini almayı düşünüyomusun canım ya en az on milyar eder o listedekiler ben tecrübeli bi anne olarak tabiki alabilirsin beni yanlış anlamada bazısı kullanılmadan kalkıyo onların mübarek bide pahalı oluyoki bazı şeyler tabi insan görünce dayaamıyo ama şunu söyliyim bol bol pijama iç çamaşırı şart normal dogum yaparsanız ve dikişiniz çok olursa ped kullanmayın mutlaka gazlı bez alın bol bol
çünkü ped çok kaşındırıyo dikişleri gazlı bez içinede pamuk daha çabuk kapanıyo dikişler ben sezeryanla dogum yaptım bi problemim olmadı ama eltim normal yaptı ped kullandı öldü kız iyilşemedi sonra gazlı bez koy demiş doktor sakın ped kullanma demiş hemen topladı kendini ped naylon oluyo yaneden ped degilde gazli bez ozmozcum
himm anladim canim sagol.dikkate alicam bunuçünkü ped çok kaşındırıyo dikişleri gazlı bez içinede pamuk daha çabuk kapanıyo dikişler ben sezeryanla dogum yaptım bi problemim olmadı ama eltim normal yaptı ped kullandı öldü kız iyilşemedi sonra gazlı bez koy demiş doktor sakın ped kullanma demiş hemen topladı kendini ped naylon oluyo ya
selammm kızlarrrrrrrrrrr
slm canim nasilsin?
selam kızlar geçmişi ancak bitirdim
zynpmrt kendin sıfırdan mı oluşturdun bu listeyi
ben bu kadar detaylı alışveriş yapmıyacam sanırım, ihtiyacım oldukça yada aklıma geldikçe alırım
birden bunları almak maliyetlide olur
doğum hastanesi konuşulmuş, benimde özel sigortam var ama doktorumdan dolayı medikalpark düşünüyorum şuan, inşallah hepimiz sorunsuz doğum yaparız
slm stella ve beyzacim
iyiyimm tatlımm bugün ikili testt oldumm sonuçlar gayett iyi cıktıı bi ohhhh çektimm hihoyyyt
selam kızlar geçmişi ancak bitirdim
zynpmrt kendin sıfırdan mı oluşturdun bu listeyi
ben bu kadar detaylı alışveriş yapmıyacam sanırım, ihtiyacım oldukça yada aklıma geldikçe alırım
birden bunları almak maliyetlide olur
doğum hastanesi konuşulmuş, benimde özel sigortam var ama doktorumdan dolayı medikalpark düşünüyorum şuan, inşallah hepimiz sorunsuz doğum yaparız
şimdi gördüm listenide onların hepsini almayı düşünüyomusun canım ya en az on milyar eder o listedekiler ben tecrübeli bi anne olarak tabiki alabilirsin beni yanlış anlamada bazısı kullanılmadan kalkıyo onların mübarek bide pahalı oluyoki bazı şeyler tabi insan görünce dayaamıyo ama şunu söyliyim bol bol pijama iç çamaşırı şart normal dogum yaparsanız ve dikişiniz çok olursa ped kullanmayın mutlaka gazlı bez alın bol bol
hg stellacim.
Keske dogum zamanimiz cabuk gelse de dogursak ne guzel olurdu.:)
iyiyim beyzacim ya sen nasilsinselamm canım nasılsınn
[/QUOTE]kan sonuçlarımı bend ehaftaya alıcam ama bugün dr. korkulcak bişi yok dedi yüzüm fazla beyaz olmuştu hastanede korkudan kaydirigubbakcemile3
bende geçen hafta yaptırdım iki testi
kan sonuçlarım yarın çıkıyor inşallah sorun yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?