Doktor demişken hangi hastanede doğum yamayı düşünüyorsunuz kızlar?Ve neden? Ben hastanemi değiştirmek zorundayım ama hangisi olacağına karar veremiyorum bi türlü CADIARZU
hoşgeldiiiiinnn
iyi akşamlar kızlar bişey sorucam ya bu vitamin ilacları bulantıyı artırıyomu birde iştahı açıyomu lütfen acil cevap verin artık açlıktan ölmek üzereyim
ben medipolde yapcam çok büyük ihtimalle abim orada dr indirimde baya oluyor o yüzdenkaydirigubbakcemile3 gerçi özel sağlık sigortası da var ama şimdilik böyle son aylarda plan değişmezse...Doktor demişken hangi hastanede doğum yamayı düşünüyorsunuz kızlar?Ve neden? Ben hastanemi değiştirmek zorundayım ama hangisi olacağına karar veremiyorum bi türlü CADIARZU
hoşbulduk ikiz kız gardaşım
aa bak ben bunu bilmiyordum ozaman kötü olmuş, iş sözleşmesi çok önemli yaCanımın içi gulkurusuda biliyo bunları daha önce uzun uzun anlattı kızcağız onun derdi işten çıkarılmaktan ziyade rütbesinin alınması çünkü sözleşme imzalamış hamile kalmayacağım diye. Zaten herşeyi araştırmıştır herhelde kendisi durum bu yani.
yok anacım çenemiz çok düşük ondandırbugün yine hız süpeerrr.sayfalara yetişebilene aşk olsun.3 gündür de ben çok yoğunum.işten başımı kaldırıp bi bakıyorum sayfalar almış başını gitmiş.
baktımda bizim sayfa sayımız 1147,
mayıs anneleri bizden önce başladı 1872 deler ooo biz onları bu gidişle sollarız bu çeneylekaydirigubbakcemile3
Valla sayfayı yeniledikçe 3 sayfa 3 sayfa okuyom bi türlü araya girip yazamıyom :)
kızlar ya mesai bitiyoooo
hafta sonu geldiiii
salı iş başı yapcam p.tesi dr gitcemmmm oleyyyyyyyyyyyyyyopuyorumnanaktan
ben kaçıyorum gece girmeye çalışcam
öptümmmm sizi opuyorumnanaktan
gün içinde neler yiyosunuz çok merak ediyorum
Ben hastaneye hala karar vermedim. Bu hafta gittiğimde doktoruma sordum oda bana ne doğumu doğum kelimesi yok 35. haftaya kadar dedi bende kapadım çenemi oturdum aşaya :)
ben üç hastaneden birini seçicem daha önce söylemiştim. Metropolitan-memorial- alman. Şu anda metropolitan ve memorial arasında gidip geliyorum
gün içinde neler yiyosunuz çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?