2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam geveze kızlar koromuzun nadide solistleri, amma çok konuşmussunuz bir günde 70 sayfa oku oku pes ettim sonunda :) nasılsınız görüşmeyeli...

ben allianzdan yaptırdım doğum ve yatarak tedavi var sadece her ikiside limtsiz ben zaten memurum ama doğumumu iyi bir yerde yapmak için allianzı seçtim yıllık 650 lira ve 8 taksit.
650 tl mi sadece sanamı eşinede varmı evlilerde tek yapılmıyorya birde fiyat çok garip geldi yani sadece yatarakımı seçtiniz?? çok ucuz geldi ya...

vay anasını :)))))

2010 ocak bebilerinin cicişlerine bakıyordum 158. sayfaya gelince parlak bişey gördüm ekranda çok büyük anlamaya çalışıyorum kadının biri göbeğinin çıplak resmini çekip koymuş anlamam baya bir zaman aldı :))))

ukla geçen sene alians limitsiz paketi yatarak + ayakta amerikan dahil 3500 TL +8 taksitti bu paketi alana birde chekup veriyorlardı. Üsyelik doğum için bekleme süreside 6 aydı ben bunu yaptırdım ama ben şişman olduğum için ek pirim ödedim metobolik hastalıkları veşişmanlığa bağlı oluşabilecekler şeyleri kapsasın diye.Araştırdım diğer sigorta şirketleri 12 ay sonra doğumu karşılıyordu biz okadar beklemek istemediğimiz için mecbur allianzla anlaştık

waaow aramızda yaklaşık 3 hafta var ama benim göbeeem küçücük daha 1 kg aldım... senağlama

izmirlilerde bu konuda bilgi verirlerse çok sevinirim kızlar...

martta bizim poliçe yenileme zamanımız olucak bende bakıcam limitsizlere
birde bebek için ilik bankası olayını araştırmak istiyorum ama sadece acıbadem de var galiba

waaow aramızda yaklaşık 3 hafta var ama benim göbeeem küçücük daha 1 kg aldım... senağlama
canım benim göbüşüm var ama hamile kaldığımda 58 dim şu an 59 um bende bir kilo aldım niyeyse göbüşüm böyle çıktı erkenden ama annem benimde erken çıkardı dedi...ama fazla kilo almamış oda ben ilk üç ay full çıkardım yediklerimi ondan kilo almadım yoksa iştahım iyidir.

Kızlar bu arada kaç akşamdır işten apartopar çıkıyorum iyi akşamlar demeden. Bu akşamda öyle oldu kusuruma bakmayın lütfen şimdi eve geldim hemen bakayım dedim size maaşallah oku oku bitmedi :)

Zeyhatcım o hissetiğin şeyler rahminin büyümesinden kaynaklanıyor bazen gerilme hissi basen sancı gibi değişik şeyler olabiliyor bende bu hafta aynı durumdan korkup doktora koştum rahminiz büyüdüğü için dedi. Bebiş hareketleride ilk hamileliğini yaşayanlar için en erken 18. hafta ikinciler için 15. hafta civarıymış.

doğum yapılacak hastaneler konusunda...

canım izmirde yaşamıyorum ama izmirliyim bildiğim kadarıyla ege sağlık iyi derler. Şimdi şifayıda beğeniyor herkes bide çınarlı ve kent moda sanırım özel hastanerlen. Ben liseye giderken Karataş iyiydi ama bayramda önünden geçtim dökülüyor tabi içini bilemem. Ama ben izmirde doğum yapacak olsaydım sanırım özel yerine devleti tercih edebilirdim özellikle Dokuz Eylül Üniversitesini.Benim bütün arkadaşlarım ege sağlıkta doğurdu ama doktor önemli tabi bizimkilerin hepsi Ömer Sudekana gitti ama ondan daha iyi doktorlarda var artık

martta bizim poliçe yenileme zamanımız olucak bende bakıcam limitsizlere
birde bebek için ilik bankası olayını araştırmak istiyorum ama sadece acıbadem de var galiba

canım hamileyken şirket değiştirilmiyor bildiğim kadarıyla ama yinede bi sor tabi

bu rahim ne gizemli bir organ hemen alatm veriyor bişeyler değişince aman rahmim büyüsün ihtiyacı var zaten geniş yere

evet canım az çok aynı şeyler kulağımıza gelmiş,ben belki şifa diyorum ama kendi doktorum olmayıncada ne kadar ilgilenirler bilemiyorum... CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…