2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cok sagol canim,insallah hersey yolunda gider.
ya beyza karnin cikti mi senin?biseyler suruyormusun?
ben her gun suruyorum ama karnim feciiii kasiniyor.
bacaklarim,karnimin derisi kuruluktan pul pul dokuluyor balik gibi

hafif bi çıkıntı varda bebekmi tam bilmiorum kaydirigubbakcemile3 ama henüz başlamadım bişiyee ne önerirsinn[/QUOTE]

ben kreme baslamadan once bebe yagi kullaniyordum,ama karnim orman oldu.sanki tuy koklerini besledi.
zaten krem almistim 1 haftadir da onu suruyorum.Lierac Phytolastil.dr da tavsiye etti.
1 kutuyu simdi kullaniyorum.yedek 1 tane de anneme soledim alsin diye.1ciyi 60tl almisdi esim.ama annem 75tl-ye almis nedense.

ben de meraklandim simdi.ne olabilir ki zeyhatcim?baslarda bebisin hareketleri bagirsakta gaz olurya ona benziyormus.oyle bir hiss mi?

:))) ruslarin takvimini gormedim.ama cin takvimi cok sacma gercekten.

onada benziyor canım aslında onun gibi sayılır böyle 10 saniye falan sürüyor geçiyor

iyi yapmıssınn canımm doktor olmussun ama insan olamamıssın aşağılar gibi konusmustu benmle dengesiz oluyo bazıı doktorlar ben hastanemide deiştim
haklisin canim bazilari öyle malesef.burada genellikle drlar olsun,calisanlari olsun güleryüzlü ama bu yeterli olmuyor tabi.

evet ya 2li istemedi zaten dr.cok fazla bilgi alamiyorlarmis.direk 3lu yapicaz dedi.simdi ben sey dusunuyorum.ne kadar para vericem diye:))))
:))) ruslarin takvimini gormedim.ama cin takvimi cok sacma gercekten.

evett çokk saçmaa ruslarınn ki takvim deilde yaptıkları bi yöntem topikte rastlamıştım [/QUOTE]

su esle dogum tarihi mi?kan tazelenme yontemi.hani 4-4 filan artiriyorsun.eger onu diyorsan o dogru bir yontem canim.kanin tazelenmesine gore hesaplaniyor.o bizim burda cok yaygin.

yokk leylacımm artırmaa falan yokk sadece eşinle senin doğum tarihin ve bebeğin muhtemelen doğacağı tarihh

dimi :roflol:

Aaah nerden gidip Aksigorta'ya kapıldım
neden canım ?? bende bu yılın başında aksigorta yaptırdım martta yenilemem var ozamana kadar kullanacağım yani 3 ay için sadece 1500 doğum konrt. ücreti
doğumdan sonra 5500 yapıyorlar limiti...
allianz,acıbadem,gibi firmaların fiyatları çok pahalı ya geçen sene yatarak + ayakta eşimle bana 5000 tl ye yakın fiyat çıkardılar 4 ay taksit delirmişler zaten kaç kere hazta oluyorum dedi eşimle bana aksigortada 2500 tl +8 taksit yatarak +ayakta
limitli 3500 tl (ayrı ayrı) sigorta yaptırdım zaten 3-4 kez kullandım eşimde hiç kullanmadı ben memnun kaldım şimdi yenilerken tekrar araştırcam.

su esle dogum tarihi mi?kan tazelenme yontemi.hani 4-4 filan artiriyorsun.eger onu diyorsan o dogru bir yontem canim.kanin tazelenmesine gore hesaplaniyor.o bizim burda cok yaygin.[/QUOTE]
evt iste.bende burda bebegi olanlara sordum, hic birsey yaptirmadik diyorlar.komsum eczaci ve ikizleri var,onlar bile yaptirmamis.burada özel olarak bir testi 240€ dediler.sen neredesin bilmiyorum ama almanyada böyle genelde.

ben allianzdan yaptırdım doğum ve yatarak tedavi var sadece her ikiside limtsiz ben zaten memurum ama doğumumu iyi bir yerde yapmak için allianzı seçtim yıllık 650 lira ve 8 taksit.

leyla mide yanman nasıl geçmeye başledımı biraz ben çok rahatladım arada hafif hafif oluyor ama eskisi gibi hiç değil

Kızlar ben tatlı yersem midemde ekşime oluyo
Bide bulantımda öle.. Tatlı yedğmde coşuyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…