- Konu Sahibi daemon
-
- #11.561
cok sagol canim,insallah hersey yolunda gider.
ya beyza karnin cikti mi senin?biseyler suruyormusun?
ben her gun suruyorum ama karnim feciiii kasiniyor.
bacaklarim,karnimin derisi kuruluktan pul pul dokuluyor balik gibi
ben de meraklandim simdi.ne olabilir ki zeyhatcim?baslarda bebisin hareketleri bagirsakta gaz olurya ona benziyormus.oyle bir hiss mi?
:))) ruslarin takvimini gormedim.ama cin takvimi cok sacma gercekten.
haklisin canim bazilari öyle malesef.burada genellikle drlar olsun,calisanlari olsun güleryüzlü ama bu yeterli olmuyor tabi.iyi yapmıssınn canımm doktor olmussun ama insan olamamıssın aşağılar gibi konusmustu benmle dengesiz oluyo bazıı doktorlar ben hastanemide deiştim
sendemi yaptirmadin leylacim,bende yaptirmadim.ya sonucta riziko.tam sonuc vermiyorlar.drlarin söyledigi bu.zaten normal olmayan bir durum oldugunda drlar diyormus.su testi yaptir bunu yaptir diye.büyük ihtimal sadece 3lü tarama testi yaptiracagim.Rabbim saglikli hayirli evlatlar versin hepimize.
:))) ruslarin takvimini gormedim.ama cin takvimi cok sacma gercekten.
:roflol::roflol:Valla sayfayı yeniledikçe 3 sayfa 3 sayfa okuyom bi türlü araya girip yazamıyom :)
onada benziyor canım aslında onun gibi sayılır böyle 10 saniye falan sürüyor geçiyor
dimi :roflol:herhalda yanında da ev araba falan hediye ediyorlar.
bu ne ayy böyle fiyat mı olur altı üstü doğum yapacağız.
saçıma da fön çekmesinler ben kuaförde çektiririm
misafirlere de lohusa şerbeti yerine fanta veririz napalım
yokk leylacımm artırmaa falan yokk sadece eşinle senin doğum tarihin ve bebeğin muhtemelen doğacağı tarihh
hmm bebis hareketidir belki?ne dersin?:))))
neden canım ?? bende bu yılın başında aksigorta yaptırdım martta yenilemem var ozamana kadar kullanacağım yani 3 ay için sadece 1500 doğum konrt. ücretiAaah nerden gidip Aksigorta'ya kapıldım
evet ya 2li istemedi zaten dr.cok fazla bilgi alamiyorlarmis.direk 3lu yapicaz dedi.simdi ben sey dusunuyorum.ne kadar para vericem diye:))))
evett çokk saçmaa ruslarınn ki takvim deilde yaptıkları bi yöntem topikte rastlamıştım
erkende daha ama bilmiyorum bakalım zamanla dahada belli olur
ben de biran once hissetmek istiyorum haraketlerini.gidince dr.a sorayim bari ne zaman hissederim :))))))
neden canım ?? bende bu yılın başında aksigorta yaptırdım martta yenilemem var ozamana kadar kullanacağım yani 3 ay için sadece 1500 doğum konrt. ücreti
doğumdan sonra 5500 yapıyorlar limiti...
allianz,acıbadem,gibi firmaların fiyatları çok pahalı ya geçen sene yatarak + ayakta eşimle bana 5000 tl ye yakın fiyat çıkardılar 4 ay taksit delirmişler zaten kaç kere hazta oluyorum dedi eşimle bana aksigortada 2500 tl +8 taksit yatarak +ayakta
limitli 3500 tl (ayrı ayrı) sigorta yaptırdım zaten 3-4 kez kullandım eşimde hiç kullanmadı ben memnun kaldım şimdi yenilerken tekrar araştırcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?