selam kızlar geçmişi ancak bitirdim
zynpmrt kendin sıfırdan mı oluşturdun bu listeyi
ben bu kadar detaylı alışveriş yapmıyacam sanırım, ihtiyacım oldukça yada aklıma geldikçe alırım
birden bunları almak maliyetlide olur
doğum hastanesi konuşulmuş, benimde özel sigortam var ama doktorumdan dolayı medikalpark düşünüyorum şuan, inşallah hepimiz sorunsuz doğum yaparız
hg stellacim.
Keske dogum zamanimiz cabuk gelse de dogursak ne guzel olurdu.:)
iyiyim beyzacim ya sen nasilsin
Merhaba Stella, hangi Medical Parkı düşünüyorsun? Bahçelievler yada Göztepe?
aynısınıı bende diorumm 9 ay fazla değilmi yaa 4 ayda cıkarıverseydik diorumm kaydirigubbakcemile3
leyla senin bebeğin cinsiyett belli oldumuu??
evet ya aynisini ben de esime diyordum.4 ayda olup bitse ne guzel olurdu diye :)))
kaydirigubbakcemile3
valla canim,erkek demesine dedi ama ben kesin olarak kabul etmiyorum.cunku 11-12 haftalikti o zaman.gelecek hafta gosterirse artik rahatlikla cinsiyyetini ogrene bilirim.19 aralikta ogrenicez bakalim.
sen ogrendin mi?
test sonuclarinin iyi cikmasina sevindim canim,benim de gelecek hafta 3lu testim var.
bakalim insallah sonuclar iyi gelir.
inşallahh canımmm ama ikili test sonucun iiyse 3lü testte endişe duyma bence kaydirigubbakcemile2
hayırlısı olsunn cnmm sana hayırlı evlat olsunn ... ama şirin olur erkek cocuklaryok cnmm ben öğrenemedimm
ben 2li test yaptirmadim canim.yani dr. istemedi.direkt 3lu yapicakmis.onun icin biraz endiseliyim bakalim nasil olucak.
bende bomba gibiyimm bugün iyi haberler verdi dr hanım bizee ohh be öbür şizofrenik dr.dan kurtuldum yaşıma takmıştı kafayı bu yasta cocuk yaparsan tabi kanaman olur die
ne benim,ne de esim icin farketmiyor gercekten.saglikli ve hayirli evlat olsun da gerisi bos.
bu sene erkek senesi demistik ya kizlar.
demin dayimin kiziyla konusuyordum ayni yasitiz biz onla.o da hamile suan.ve yeni ogrenmis oglu olacagini.cevremde hamile arkadaslarimin hepsinin oglu olucak...Hayirlisi.
gözün aydin beyzacim iyi haberlerin icin.drun icin en iyisini yapmissin.malesef böyle drlar insanin moralini bozuyor.bende 2 gün önce hasta oldum.mide kramplarim oldu.kendi drum izne cikmis,ve hastalarini anlasmali baska dra gönderiyor.Allahtan haftaya izni bitiyormus.gönderdigi dr.da benim eski dr.hic memnun degildim kendisinden.kesinlikle o dra degil baska dra gittim bende.
iyi düşünn canımm bak bende endişe duymustum beni sen rahatlatmıştın şimdi ben diorumm rahatt oll canımm iyi düşün iyi olsun opuyorumnanaktan
kızlar ben bugün karnımda dahadoğrusu bölgemd garip bişeyler hissediyorum sızlama gibi değil ama terifte edemiyorum bek hareketi desem çok erken değilmi
evet canım sağlıklı ve hayırlı evlat olsun öncelikle hem ilk bebeğimiz kız olsa 2. erkek yaparız erkek olsa 2.ye kız yaparız daha ilk yani seçme lüksümüz yok kaydirigubbakcemile3 haklısınn canımm erkek senesi olabilir ama bu çin takvimi saçmalığı 21 yasında kızlar için bütün ayda kız gösterioo çokk saçmaa yaa yani her 21 yaşında doğuranın kızımı oluyo kaydirigubbakcemile3 çinliler kafayı yemiş bide ruslar takvim yapmıs kaydirigubbakcemile3
inşallahh canımmm ama ikili test sonucun iiyse 3lü testte endişe duyma bence kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?