2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben varım canım 11 haftamızı geçtik mide bulantısı başladı sadece mandalina yiyebiliyorum yemekleri görünce agzımı acasım gelmiyor

bende senin gibiyim canım sabah yarım simit yedim öğle arası bir küçük ayran içtim midem kötü canım bişi istemiyo

halsiz düşmüyomusunuz o zaman ben çok halsizleşiyorum hala ağzımın tadı değişmedi bildiğiniz zehir vitaminlere başladınızmı

oohhh afiyet olsun yarasınnnnnnnnnncokacimcoook

oohhh afiyet olsun yarasınnnnnnnnnncokacimcoook

saol sekerımm.. bebiş gelsınde catlatcam onu kısrlardan cıgkoftelerden bahsede bahsede bızı ne hale getırdı..

esmerimin ellerine saglıkkkkkk...

halsiz düşmüyomusunuz o zaman ben çok halsizleşiyorum hala ağzımın tadı değişmedi bildiğiniz zehir vitaminlere başladınızmı

e tabi halsiz oluyorum ama yemeye kalksam daha kötü hissediyorum bulantım şiddetleniyor ben vitamin kullanıyorum hamilesin der demez dr vermişti elevit başlamıştı o gün bu gün içiyorum daha beklenen adet tarihim me bile vardı zaman elevit başladığında

yaaaaaa biri kısırmı dediiiii bak çok istedi canım çiğ köftede istedi hatta şu anda canım markette gördüğüm ve tadını bilmediğim o garip meyvedende istedi artık açlıktanmı hamileliktenmi bilmem herşeyi istiyo canım ama yiyemiyorum ((

valla benim canımda istedi kısırr cokacimcoook

insanın esmer gıbı komsusu olması lazım

ayy bende 1 aydır kısır yapcak bırını arıyodum yerde ararken kk da buldumm he hehe ehe

coolelisam ılk sayfada lıstemız var bılgılerını yaz burdan ekleyım senıde

annecime söyledim yapcak akşama canım benim inşallah annem gibi bir anne olmayı becerebilirim bebişime

banada verdi doktorum ama bulantıların geçmeden başlama dedi gerçekten artırıyomu bulantıyı bide vitamin iştah açar diyolar senin açılmadımı hiç kilo verdinmi sende

yaş 22 sat 1 eylül DT 8 haziran hamile kaldığım kilo 59 teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…