2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım bende 29 yaşındayım.üzgünüm ama sanırım biraz ablayız biz :sinifsinif:
listeye bakıyorum da yaş ortalaması düşük gibi.

kız bacım yaşı bırak sonuçta burda aynıyız işte aynı şeyleri paylaşıyoruz dimı bu arada ikimizde 26 avustosuzzz

kaydirigubbakcemile3

bennnde istiyorummmmmmmmmmmmmm
ama ben senden büyüküm 3 yaş kadar :kedi:

valla yaş maş hikaye
hepimiz aynı mutluluğu paylaşıyoruz ya önemli olan
bizi bizden başka kimse anlamaz
yaşasınlar hamilelerin kardeşliği
yaşasın göbekliler turkbayragiturkbayragiturkbayragi

özgem ben zaten 10 ocaktaki buluşmaya
bir tencere dolusu kısır yapıp getirmeyi düşünüyorum
her derde deva dimi bacım

slm kızlar ayyy ben çok acıkıyomm yaaaaaa öğlen kaşarlı ekmek yedimm 2 dilim saat 2 fenalaştım az uyuya kalmışım uykumda misafir gelmiş ne istersiniz dedim kısır dedilerr aman koşarak manava gitimm yeşil soğan falan aldım kısır yapacak tım bi uyandım karnım gurulduyooooo dolapta ne varsa ısıttımm götürdüm valla ölüyodum açlıktan allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin

evet evet kesinlikle katılıyorum. kız bizi cafeden atmasınlar dışardan yemek getirdik diye kaydirigubbakcemile3
ben çok memnun olurum valla.. olmazsa masa altından yeriz kaydirigubbakcemile3
herr derde deva kısır..
kasımpaşalıların da bi müzigi vardır ya
filmlerde fln calar hep
o müzik çalınca birden herşeyi unutup oynamaya başlarlar hihoyyyt
biz de kısır görünce öyle olacaz delikafadulden

29"muş peh ablaymış. geliyo uçan tekme geliyo. 31 bitti yaf, ağlarım ama şimdi:dilcikar:

ya kızlar dün akşam sinir oldum kocama belim ağrıyo biliyo işten gittim ütü yaptım onun ütülerini yemek yedik eve geçtik kahve istedi içmek için yaptım bizimki uzanıyo bu arada ben mutfakta bişilerle uğraşıyorum işte kuru yemiş falan hazırlıyorum içerden bana sesleniyo bırak hayatım yaa gel film izleyelim bunları kim getirecekte yiyeceksek artık sonrada meyve istedi e hazırlarmısın hayatım ay sinir oldum hiç bişi demedim hadi farkettirmeyeyim dedim çünkü hiç böyle diildi hamile kalmadan önce bile bişi ben yapıyorsam başka bişi mutlaka o yapardı gerçi ufak tefek şeyler bunlar ama yinede yardım ederdi adama bişiler oldu gebelik yaramadı yada ne bilim ben bişimi deniyo acaba üzerimde hiç anlamadım

oy tatlım ya sen kilo almışsın ben niye alamıyorum o zaman bende başlıyayım şu vitaminlere bende aşırı yemek yiyen birisiydim herşeyi isterdi canım hiç üşenmez yapardım şimdi bu halime deli oluyorum düşünsene 66.7 kiloydum şimdi 60 kiloyum bir anda verdim hemde

aynen bende senin gibi krizlere giriyorum açlığa hiç dayanamıyorum cok yemesem bile biraz mideme bişeyler gitmeli :)bayılcak ggibi oluorum.ah bu hamilelik :CüvCüv:-tatlicadiarzu-

kaydirigubbakcemile3

29"muş peh ablaymış. geliyo uçan tekme geliyo. 31 bitti yaf, ağlarım ama şimdi:dilcikar:

pardon abla kusura bakma
dikkat et de tekmelerin karnıma gelmesin hamileyim ben bak ona göre :CüvCüv:
ha unutmadan 24 aralık doğum günüm 29 bitiyor:teselli:

aynen bende senin gibi krizlere giriyorum açlığa hiç dayanamıyorum cok yemesem bile biraz mideme bişeyler gitmeli :)bayılcak ggibi oluorum.ah bu hamilelik :CüvCüv:-tatlicadiarzu-

bu haftalar normalmi bilmem göbüş büyüyo kızımda böle olmamıştım hiç hakkaten her hamileliği deişik geçiyo insanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…