ay eylülcüm su yenimahalle doğum hastanesinde yapmış bizim apartmanda bir kız var gecen hafta yaptı doğum hiç memnun kalmamış bir yatakda iki kişi yatmış gersini siz düşünün artık
knorr un hazır besamel sosu var.. ben hep onu kullanıyorum pratik oluyo cabuk oluyo.. yemekleri hep en hızlı sürede yapmaya calıştıgım için kaydirigubbakcemile3canım ben kolay kolay beşamel sos kullanmam onu nasıl yapıyorsun peki?
ay bayilirim.en kisa zamanda yapayim bari.annem tr de burda olsa hemennn yapardi.olsun ayseycim.yemek zamani ya agzimizin sulari akiyor iste.cokacimcoookeyvaaahhh :kedi:
canın mı çekti?
sanada canimm afiyet olsun.sende alinca yaparsin eylüllcüm.senin mönüde cok güzel.hele ekmek tatlisi offffcokacimcoook
kocamda kek istıyo bende şimdı oda aş erıyo galıbaa
ayyyama o pastane de satılanlar gibi değil hani yassı kadayıf derler bilir misin ondan . üzerine de şu evde yapılan kaymaklar varya ondan yaptım
ay bayilirim.en kisa zamanda yapayim bari.annem tr de burda olsa hemennn yapardi.olsun ayseycim.yemek zamani ya agzimizin sulari akiyor iste.cokacimcoook
hemen bana gel sana cigböregi yapayim eeeee nede olsa eskisehirliyim.kızlar yaaa
bişi dicem ama..
kaç gündür benim canım ne cekiyo biliyomusunuz
söylemiyim söylemiyim dedim ama
çiğ böreekkk mafoldumben
ayyy
bayılırım yassı kadayıfa
ayyy
bayılırım yassı kadayıfa
ben son dönemde onun da kolayını buldum..bunlarda bızden beter bızmkıde ırmık helvası sıparıs ettı bende kolum agrıyo sen kavurursan olur dedım.. ıkı saat ayakta dıkılıp onu karıstıramam valla kusura bakmasın
bunlarda bızden beter bızmkıde ırmık helvası sıparıs ettı bende kolum agrıyo sen kavurursan olur dedım.. ıkı saat ayakta dıkılıp onu karıstıramam valla kusura bakmasın
ekmek tatlisini biliyorum canim kaymakli olanini.yok kadayif gibi olani bilmiyorum eylüllcüm.ama o pastane de satılanlar gibi değil hani yassı kadayıf derler bilir misin ondan . üzerine de şu evde yapılan kaymaklar varya ondan yaptım
almanyadayim tatlimcanım sen yurt dışında nerdesin
knorr un hazır besamel sosu var.. ben hep onu kullanıyorum pratik oluyo cabuk oluyo.. yemekleri hep en hızlı sürede yapmaya calıştıgım için kaydirigubbakcemile3
içine süt koyup pişiriyorsun çorba gibi.. oluyo hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?