2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çiğ böregi bende cok severim ama suan sanki o yağ kokosu burnuma geldi hiç bir sey yemek istemiyor canım sadece söylemesi ayıptır öplen canım öyle bir sehriyeli bulgur pilavı cekti yapıp iki tabak yedim ama eşime suana yemek yok ne yapcam ya mutfaga giremiyorum yazık koçiime akşama kadar adam çalışsın evde yemek bulamasın ne oldu bana ya ben böyle banu degildim ne oldu bana kendine gel banuuuuu

ay eylülcüm su yenimahalle doğum hastanesinde yapmış bizim apartmanda bir kız var gecen hafta yaptı doğum hiç memnun kalmamış bir yatakda iki kişi yatmış gersini siz düşünün artık

ne kadar fena Allah düşürmesin inşallah canım

kızlaarrr ben daha fazla yemek okuyamayacağım,bünyem kaldırmayacak.hepsini yemek istiyorum şu anda.hepinize iyi akşamlar afiyet olsun zemuszemus

canım ben kolay kolay beşamel sos kullanmam onu nasıl yapıyorsun peki?
knorr un hazır besamel sosu var.. ben hep onu kullanıyorum pratik oluyo cabuk oluyo.. yemekleri hep en hızlı sürede yapmaya calıştıgım için kaydirigubbakcemile3
içine süt koyup pişiriyorsun çorba gibi.. oluyo hemen

benımde canım bayadır lahana ıstıyo ama o kıymalı olacak off offfffffffffff olsada yesek. bende ormalde kırmızı etten pek hazzetmeyen kısı etobur oldum cıktımm..

sanada canimm afiyet olsun.sende alinca yaparsin eylüllcüm.senin mönüde cok güzel.hele ekmek tatlisi offffcokacimcoook

ama o pastane de satılanlar gibi değil hani yassı kadayıf derler bilir misin ondan . üzerine de şu evde yapılan kaymaklar varya ondan yaptım

kocamda kek istıyo bende şimdı oda aş erıyo galıbaa

bunlarda bızden beter bızmkıde ırmık helvası sıparıs ettı bende kolum agrıyo sen kavurursan olur dedım.. ıkı saat ayakta dıkılıp onu karıstıramam valla kusura bakmasın

yaa zaten bu saate yarım aklım kalmıştı onuda aldınız yaaaaaaaaaaaaa. Ben şimdi kısır,makarna, sarma, lahana sarması kıymalı ve kocabitabak izmir lokması yemek istiyorum nasıl olcak bu iş Zaten hepsini birarada bulamam bulursamda maazallah ters dönmüş kaplumbaya dönerim kafamçokkarıştı

ayyy
bayılırım yassı kadayıfa

maasallahımız var bayılmadıgımız bısey yok. sımdı mıdem kazındı baktım ofıte dolap bos yan ofıslere dadanayım dedım bugun dolma getırmıstım bıraz mılletede bırer ıkıser vermıstım bı tanesı yememeıs zaten pek nıyetlı vermemıstım onları spora gıdıcem sımdı yıyemem unuttum dedı bende yemeyenın malını yerler ver dolmalarımı dedım aldım ıkısınıde yedımmm allahım ne temız kalplı ınsanım bencokacimcoook

bunlarda bızden beter bızmkıde ırmık helvası sıparıs ettı bende kolum agrıyo sen kavurursan olur dedım.. ıkı saat ayakta dıkılıp onu karıstıramam valla kusura bakmasın
ben son dönemde onun da kolayını buldum..
bu hamilelik beni hazırcı yaptı..
dr. quetker in mi ne hazır irmik helvası var ya, sadece süte karıştırıp pişiriyon.. valla kimse anlamıyo hazıır oldugunu.. içinde fıstıkları bile var.. o kadar güzel oluyo..
tavsiye derim.
sonra onu bir kaba koycan.. ortasını hafif boşaltıp o boşluga kaymaklı dondurma koyacan ters cevirecen..
offf diyorummm

bu kocaların isteklerı hiç bıtmez zaten az bızı iyi gorsunler hemen başlarlar.ama ben bazen rahatsız numarası yapıyorum ozaman onume gelıyo herşey iyi oluyo arada yapmak lazım bölee:lepi:

hıım anladım canım sağol.. onu öylece patateslerin üstüne dökebiliriz o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…