ya o kadar çok patates yiyorum ki, korkuyorum çocuk Ersin Korkut'a benzeyecek diye sırnaşık şey
ikili testim kötü çıktı
doktor amniyosentez dedi
başka br doktora daha gidicem,ultrasonherşey iyiydi,NT burun kemiği falan normaldi
çok kötüyüm offff
herkese günaydııınnn...
aynen canım ya miğdemi sadece çorba ve patates yatıştırıyor bol kızartma ve bol patates közleme yiyiyorum.. mikrodalgada yapıyorum birde 7 dk da hazır.. kaydirigubbakcemile2
kızartma mideye daha ağır gelmez mi ??
biz en iyisi kk ya rakip site kuralım
adını da öz hakiki kadınlar kulübü koyalım .
valla aslında düşünürsen yağlı ama bilmiyorum bana çok iyi geliyor.. birde ben tabağa alırken altına kağıt havlu koyuyorum 3-4 dk kadar o bayağı yağını çekiyor.. belki o alıyordur ağırlığını canım..
ikili testim kötü çıktı
doktor amniyosentez dedi
başka br doktora daha gidicem,ultrasonherşey iyiydi,NT burun kemiği falan normaldi
çok kötüyüm offff
bugün bende deniyeyim fırında patates közleme işini az bi tereyağ bide kaşar cokacimcoook
ünideyken sobalıydı ilk sene evimiz hep yapardık :hulya:
kaydirigubbakcemile3
dur kız duyacaklar :roflol:
çok ilginçmiş CADIARZU
ben eskiden burgerking i çok severdim şimdi önünden geçmek istemiyorum
sırf patates kızartmaları yüzünden tiksindim. bir daha da gitmiyorum
günaydın kızlar.
bende yaptım kahvaltımı geldim.simit ve peynir yedim bende.birde bıldırcın yumurtası yiyorum 2-3 günde bir.normal yumurtayı içim kaldırmıyo pek.bu ufacık ya bir lokmada yutuyorum.ve normal yumurtanın 5 katıymış faydaları.
benimde miğdem hiç almıyor o hamburgerleriçok ilginçmiş CADIARZU
ben eskiden burgerking i çok severdim şimdi önünden geçmek istemiyorum
sırf patates kızartmaları yüzünden tiksindim. bir daha da gitmiyorum
günaydın kızlar.
ben kalkar kalkmaz lavabodaydım gene. kahvaltımı yaptım nafile gene lavaboya koşturdum. canım hiç de bişi istemiyo. ben kötü bşladım güne. sizler iyisinizdir inşallah
ben de yiyorum bıldırcın yumurtası. hergün yemeye çalışıyorum ama arada kaçıyor tabi.Hem çok faydalı hem yemesi kolay. ama ben cayip kahvaltı ediyorum sabahları. peynir zeytin domates biber salatalık ceviz. Bi kuş sütü eksik yane. onun yerine de ıhlamur içtim bu sabah
biri sanki kafatasımı matkapla oyuyor...
ben de yiyorum bıldırcın yumurtası. hergün yemeye çalışıyorum ama arada kaçıyor tabi.Hem çok faydalı hem yemesi kolay. ama ben cayip kahvaltı ediyorum sabahları. peynir zeytin domates biber salatalık ceviz. Bi kuş sütü eksik yane. onun yerine de ıhlamur içtim bu sabah
benimde miğdem hiç almıyor o hamburgerleri
yağındanmıdır nedir akşam herseferinde kıvranıyordum
2,5 senedirde ordan ağzıma bişey koymuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?