iyi gibiyim sabah fenaydım baş ağrısı (migren) mide bulantısı ne ararsan vardı şimdi hafifledi ..:Saruboceq:hoşulduk canımm
iyiyim şekerim sen nasılsın
evet yaaa
bu arada h.sonu hediyemi alcam ben sen ne yaptın hediye olayını konuştunmu leyla ile? alacaksan h.sonu görüşelimmi c.tesi ne dersin??
ayyy ne alaka yaaa
h.içi çalışıp h.sonu temizlik yapınca kendine zaman kalmıyor
o eskidenmi evde oturup temizlikti, sonrada gezerlermiş
üstelik büyük şehğirde yaşayınca herşey daha zor ... illaki almak gerekiyor
hele benimki gibi yükseklik korkusu olunca cam felan silinmiyor
valla imkan varsa 15 günde yoksa ayda 1 oda yoksa 2 ayda bir kesin kadın lazım valla...ben bu konuda hiç sallamam k.validemi
sağol kanaryacım hepimizinkini inşallah sağlıkla doğurup büyütmeyi nasip etsin. esasında ben mayıs annelerine gitmem lazım çünki büyük ihtimalle en fazla 35 e dayanıyor ikizler erken doğarlar ama burda sıcak samimi muhabbettesiniz ne güzel opuyorumnanaktan
yok canım ya yasaklı girince symentec çıkıyo bizde yasaklı oluncaaaBende sayfalar zor açılıyo, bu hızla inşallah siteyi çökertmezsiniz kızlar
ah canım herkes senin gibi düşünse a.s.sağol kanaryacım hepimizinkini inşallah sağlıkla doğurup büyütmeyi nasip etsin. esasında ben mayıs annelerine gitmem lazım çünki büyük ihtimalle en fazla 35 e dayanıyor ikizler erken doğarlar ama burda sıcak samimi muhabbettesiniz ne güzel opuyorumnanaktan
az önce 9 kat tat ve rulo kat yedim..
iyi gibiyim sabah fenaydım baş ağrısı (migren) mide bulantısı ne ararsan vardı şimdi hafifledi ..:Saruboceq:
etinin hoşbeşi çıkmış ya ben de sürekli onu yiyorumcokacimcoook
etinin hoşbeşi çıkmış ya ben de sürekli onu yiyorumcokacimcoook
aaa ben onu bilmiyorum nasıl kaçırmışım..:1ninca:
hey allam ya yemek sitesini mi yasaklamışlar.
dur başka yemek tarifi vereyim
* 2 soğan
* 4 sivri biber
* 1 kg mantar
* 1 kg kuşbaşı tavuk
* 3 domates
* 4 yemek kaşığı sıvıyağ
* 1 su bardağı kaşar peynir
* pul biber
* karabiber
* tuz
Hazırlanması:
1. Soğanları ve biberleri küçük küçük doğrayıp sıvıyağda pembeleşinceye kadar pişirin.
2. Tavuğu ekleyin, 5 dakika kadar tavukları da pişirin. Domatesi ve mantarı ekleyerek harlı ateşte mantar ve tavuklar pişinceye kadar pişirin.
3. Daha sonra baharatları ekleyerek fırın tepsisine alın.
4. Üzerine kaşar peynir ekleyerek önceden ısıtılmış fırında peynir eriyinceye kadar pişirin.
az yiyin azzz deniz anası gibi olcaksınız tutun boğazınızı biraz abur cubur yemeyin
kk dan bahsetmiyor canım, archimim in attıgı yemek tarifi linkinden bahsediyo..
bende migrende de vardı hamileliğimden beri ilk kez ağrıdı dünden beride deli gibi ağrıyordu şu aralar hafiledi gibi bugünde uyursam geçer birde mide bulantısı yapıyor sanki hiç bulanmıyormuş gibiiiikafamçokkarıştıof bu baş ağrıları bende de var malesef ama ben düşünmemeye çalışıorum bi süre snra unutuyorum tabi eğer evdeysem ama işteyken tutarsa malesef çoğalıyo
seni çakaaaallll :roflol: :roflol: :roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey Sonra fark ettim, hemen değiştirdim mesajı
karışma bizeeeeeeeeeeee :roflol:
bizi kimse durduramaz imdaaaaaaatttttttttttt delikafadulden
amin canim.evt burada takili kaldin demi sicak ortam var diye,bosver sende ilki gerceklestir,mayis yerine hazirana takil. hem bize bilgide verisin.bizden önce doguracaksin ya,dogumu falan anlatirsin.sağol kanaryacım hepimizinkini inşallah sağlıkla doğurup büyütmeyi nasip etsin. esasında ben mayıs annelerine gitmem lazım çünki büyük ihtimalle en fazla 35 e dayanıyor ikizler erken doğarlar ama burda sıcak samimi muhabbettesiniz ne güzel opuyorumnanaktan
bende migrende de vardı hamileliğimden beri ilk kez ağrıdı dünden beride deli gibi ağrıyordu şu aralar hafiledi gibi bugünde uyursam geçer birde mide bulantısı yapıyor sanki hiç bulanmıyormuş gibiiiikafamçokkarıştı
buyur canım gel bekleriz bizim topikte çok sıcaktır bu yüzden karşılamayı soğuk gazozla yapıyoruz sırnaşık şey
seni de görcez doğumdan sonraböyle giderse zaten sizde kendinizi durduramıycaksınız doğumdan sonrada ay hiçbi kıyafetim olmuyo ay heryerim sarkmış çabuk yoruluorum filan diye dert yanmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?