2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cumartesı pazar evd eoldugm ıcın sımdılk işlerimi yetştrdm bugune kadar. bide sımdı izmrde yenıym temzlkcıye guvenemıyorm yoksa bend e takmam oo konusurr durrurr ölee:):):):hihoyyythihoyyyt

buyur canım gel bekleriz bizim topikte çok sıcaktır bu yüzden karşılamayı soğuk gazozla yapıyoruz sırnaşık şey

ah canım herkes senin gibi düşünse a.s.

iyi gibiyim sabah fenaydım baş ağrısı (migren) mide bulantısı ne ararsan vardı şimdi hafifledi ..:Saruboceq:

of bu baş ağrıları bende de var malesef ama ben düşünmemeye çalışıorum bi süre snra unutuyorum tabi eğer evdeysem ama işteyken tutarsa malesef çoğalıyo

yefrummm ben hamile kaldığımdan beri ağzıma tavuk süremiyomki yaaamafoldumben
koçişde gidip hazır dondurulmuşlar varya hani döner felan tarzı onlardan alıp kendine yapıyo ben tavuk yemiyorum diyeee , tavıksızı yokmuu

of bu baş ağrıları bende de var malesef ama ben düşünmemeye çalışıorum bi süre snra unutuyorum tabi eğer evdeysem ama işteyken tutarsa malesef çoğalıyo
bende migrende de vardı hamileliğimden beri ilk kez ağrıdı dünden beride deli gibi ağrıyordu şu aralar hafiledi gibi bugünde uyursam geçer birde mide bulantısı yapıyor sanki hiç bulanmıyormuş gibiiiikafamçokkarıştı

karışma bizeeeeeeeeeeee :roflol:
bizi kimse durduramaz imdaaaaaaatttttttttttt delikafadulden

böyle giderse zaten sizde kendinizi durduramıycaksınız doğumdan sonrada ay hiçbi kıyafetim olmuyo ay heryerim sarkmış çabuk yoruluorum filan diye dert yanmayın

amin canim.evt burada takili kaldin demi sicak ortam var diye,bosver sende ilki gerceklestir,mayis yerine hazirana takil. hem bize bilgide verisin.bizden önce doguracaksin ya,dogumu falan anlatirsin.

bende böyleyim başım ağrıyınca her biyerim ağrır midem bulanır of off

buyur canım gel bekleriz bizim topikte çok sıcaktır bu yüzden karşılamayı soğuk gazozla yapıyoruz sırnaşık şey

selmacım daha o tbie bakmadım mutlaka öylesinizdir. orayada gelecegim bende topik çogalacak ikiz hamişler,haziran anneleri,mayıs anneleri kapı kapı gezerim artık

böyle giderse zaten sizde kendinizi durduramıycaksınız doğumdan sonrada ay hiçbi kıyafetim olmuyo ay heryerim sarkmış çabuk yoruluorum filan diye dert yanmayın
seni de görcez doğumdan sonra
büyük konusma anacım :jeyyar:

bizim bi doktor var, ilk 3 ay kusmaktan 2-3 kilo verdi, sonra 5 aylık oldugunda 9 kilo almıştı.. hem de diyetisyene de gitti.. :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…