2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amin canim.evt burada takili kaldin demi sicak ortam var diye,bosver sende ilki gerceklestir,mayis yerine hazirana takil. hem bize bilgide verisin.bizden önce doguracaksin ya,dogumu falan anlatirsin.

o hiiç belli olmaz canım 2010 ocak anneleri kasımda doğurmaya başladı

aaa ben onu bilmiyorum nasıl kaçırmışım..:1ninca:

aa oldu mu şimdi özge. 9 kattan daha güzel tavsiye ederim.

az yiyin azzz deniz anası gibi olcaksınız tutun boğazınızı biraz abur cubur yemeyin

olduk zaten olacağımzı. napalım 2 canlıyız tutamıyoruz. kendimizi sositososito

yok anacım olsa tükkan senin
ben kremalı tavuk yüzünden az daha kocayı boşayacaktım bana krema bulamadı diye :roflol:
demek sende yemiyorsun haa . tühh

selmacım daha o tbie bakmadım mutlaka öylesinizdir. orayada gelecegim bende topik çogalacak ikiz hamişler,haziran anneleri,mayıs anneleri kapı kapı gezerim artık

bi mayıs annesi olarak senin yerin mayıs anneleri topiğidir kapı kapı gezmene gerek yok yerin bellisırnaşık şey

kızlarrr mesai bitmiş ben didiyommmmmmmmmmmmmmmmmmzemuszemus

seni de görcez doğumdan sonra
büyük konusma anacım :jeyyar:

bizim bi doktor var, ilk 3 ay kusmaktan 2-3 kilo verdi, sonra 5 aylık oldugunda 9 kilo almıştı.. hem de diyetisyene de gitti.. :jeyyar:

anacım ben kilo almıycam siz alıcaksınız demedimki ama böle abur cubur yemeğe devam ederseniz benden çok alıcağınız kesinlülülülülülü

çok konuşmayın haaaaaaaaaaalmaz: sonra okuyamıyoz kuzumlaaaaaaaaaa

tmm cnm cumartesı gunu ıcın bı aksılık cıkmazsa haberleselım valla ıyı olur..

kusme fistigim.opuyorumnanaktanslm veren ben vermeyen sen ama küsen yine sen :uhm:
ben naptimkiiiii:icecream:

öle işine gelırse.. heheh ehehehe eh

çok konuşmayın haaaaaaaaaaalmaz: sonra okuyamıyoz kuzumlaaaaaaaaaa

ay bencedeee:ecrin_bebek:

amin canim.evt burada takili kaldin demi sicak ortam var diye,bosver sende ilki gerceklestir,mayis yerine hazirana takil. hem bize bilgide verisin.bizden önce doguracaksin ya,dogumu falan anlatirsin.

ayyy kızlar dua edinde bende sizle doğurayım nekadar geç okadar kilolu çocuklar bide bunun küvezi var. allahım esirgesim hepimizin bebeklerini.

evt aynen öyle.. ki bizde bu hız varken hepimiz bile mayısta doğurabiliriz :roflol:

ilahi özge.. cok yasa emi.. ama saka bı yana benımkı zaten4 hazıran agelıyo mayısta dogruma ıhtımalım cok yuksek gıbı bekekte zaten 1 hafta buyuk cıkıyo ultrasonda..

ya kızlar gobek delıgımın ıkı uc parmak sag tarafında fena b batma hıssı var son 15 dk dır nefes alırken bıle acıyo...

bi mayıs annesi olarak senin yerin mayıs anneleri topiğidir kapı kapı gezmene gerek yok yerin bellisırnaşık şey

iyi akşamlar canım

onu ait olduğu yere götürmeye geldimkötükedihüso gamyoncuiremsu

ayyy ben bayıldım size çok tatlısınız gülmekten yaşgeldi gözümden kocaman öpüyorum sizi.bide bu ne hız bi yazı yazıyorum iki sayfa geri gidiyorum okumak için maşşallah

duamiz seninle canim.Rabbim gönlüne göre versin.

sağol bitanem.rabbim hepimizin yanında olsun

evet seninki mayısta gelebilir valla büyük ihtimal..

batmayı da takip et bir yarım saat fln daha, olmazsa doktoru ararsın ama allahallah neden olabilir ki.. rahminin büyümesiyle alakalı olabilir yine bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…