amin canim.evt burada takili kaldin demi sicak ortam var diye,bosver sende ilki gerceklestir,mayis yerine hazirana takil. hem bize bilgide verisin.bizden önce doguracaksin ya,dogumu falan anlatirsin.
aaa ben onu bilmiyorum nasıl kaçırmışım..:1ninca:
az yiyin azzz deniz anası gibi olcaksınız tutun boğazınızı biraz abur cubur yemeyin
yefrummm ben hamile kaldığımdan beri ağzıma tavuk süremiyomki yaaamafoldumben
koçişde gidip hazır dondurulmuşlar varya hani döner felan tarzı onlardan alıp kendine yapıyo ben tavuk yemiyorum diyeee , tavıksızı yokmuu
selmacım daha o tbie bakmadım mutlaka öylesinizdir. orayada gelecegim bende topik çogalacak ikiz hamişler,haziran anneleri,mayıs anneleri kapı kapı gezerim artık
o hiiç belli olmaz canım 2010 ocak anneleri kasımda doğurmaya başladı
seni de görcez doğumdan sonra
büyük konusma anacım :jeyyar:
bizim bi doktor var, ilk 3 ay kusmaktan 2-3 kilo verdi, sonra 5 aylık oldugunda 9 kilo almıştı.. hem de diyetisyene de gitti.. :jeyyar:
bi mayıs annesi olarak senin yerin mayıs anneleri topiğidir kapı kapı gezmene gerek yok yerin bellisırnaşık şey
anacım ben kilo almıycam siz alıcaksınız demedimki ama böle abur cubur yemeğe devam ederseniz benden çok alıcağınız kesinlülülülülülü
evet yaaa
bu arada h.sonu hediyemi alcam ben sen ne yaptın hediye olayını konuştunmu leyla ile? alacaksan h.sonu görüşelimmi c.tesi ne dersin??
ayyy ne alaka yaaa
h.içi çalışıp h.sonu temizlik yapınca kendine zaman kalmıyor
o eskidenmi evde oturup temizlikti, sonrada gezerlermiş
üstelik büyük şehğirde yaşayınca herşey daha zor ... illaki almak gerekiyor
hele benimki gibi yükseklik korkusu olunca cam felan silinmiyor
valla imkan varsa 15 günde yoksa ayda 1 oda yoksa 2 ayda bir kesin kadın lazım valla...ben bu konuda hiç sallamam k.validemi
kusme fistigim.opuyorumnanaktanslm veren ben vermeyen sen ama küsen yine sen :uhm:
ben naptimkiiiii:icecream:
çok konuşmayın haaaaaaaaaaalmaz: sonra okuyamıyoz kuzumlaaaaaaaaaa
iyi akşamlar canımçok konuşmayın haaaaaaaaaaalmaz: sonra okuyamıyoz kuzumlaaaaaaaaaa
ayartma nefesimizi delikafadulden
amin canim.evt burada takili kaldin demi sicak ortam var diye,bosver sende ilki gerceklestir,mayis yerine hazirana takil. hem bize bilgide verisin.bizden önce doguracaksin ya,dogumu falan anlatirsin.
o hiiç belli olmaz canım 2010 ocak anneleri kasımda doğurmaya başladı
tabiki dogum bu,haziran anneleride mayisda dogurabilir.
duamiz seninle canim.Rabbim gönlüne göre versin.ayyy kızlar dua edinde bende sizle doğurayım nekadar geç okadar kilolu çocuklar bide bunun küvezi var. allahım esirgesim hepimizin bebeklerini.
evt aynen öyle.. ki bizde bu hız varken hepimiz bile mayısta doğurabiliriz :roflol:
aynen canim katiliyorum.maasaallah jet gibiyiz.azicikda mayis annelerine mi takilsak.konuyu da kazen baslatmis:1shok:evt aynen öyle.. ki bizde bu hız varken hepimiz bile mayısta doğurabiliriz :roflol:
evt aynen öyle.. ki bizde bu hız varken hepimiz bile mayısta doğurabiliriz :roflol:
bi mayıs annesi olarak senin yerin mayıs anneleri topiğidir kapı kapı gezmene gerek yok yerin bellisırnaşık şey
iyi akşamlar canım
onu ait olduğu yere götürmeye geldimkötükedihüso gamyoncuiremsu
duamiz seninle canim.Rabbim gönlüne göre versin.
ilahi özge.. cok yasa emi.. ama saka bı yana benımkı zaten4 hazıran agelıyo mayısta dogruma ıhtımalım cok yuksek gıbı bekekte zaten 1 hafta buyuk cıkıyo ultrasonda..
ya kızlar gobek delıgımın ıkı uc parmak sag tarafında fena b batma hıssı var son 15 dk dır nefes alırken bıle acıyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?