2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sizin yüzünüzden arazimi yanlış modelledim
ne çenesi düşük annelersiniz ya , çocuklarınız kesin konuşarak doğacak sayenizde
( kendimi hesaba katmıyorum çaktırmayın )

aynen canim katiliyorum.maasaallah jet gibiyiz.azicikda mayis annelerine mi takilsak.konuyu da kazen baslatmis:1shok:
yok ben topikimi bırakıp surrdan suraya gitmemm :roflol:

gidiyoz ki zaten arada.. benim sıkı takibim altındalar..
göbeklerini bile takip ediyom

canim benimde bastan 13 hazirandi,sonra 17 ye cikti sonra 18 e bakalim yarin ne cikacak.galiba temmuzda dogurcam ben cika cika temmuza dogru gidiyoz.annesi dürtüyordur sana.kaydirigubbakcemile3bebek gelistigi icin olabilir

o zaman sizi bizim topiğe alalım delikafadulden

amin canimopuyorumnanaktan

.

ya kızlar gobek delıgımın ıkı uc parmak sag tarafında fena b batma hıssı var son 15 dk dır nefes alırken bıle acıyo...[/QUOTE]

canım belki gazda olabilir gazın fazla varsa oda batma bel agrısı kasık agrısı yapar.e bide genişliyorsun benim ilk oğlumda olurdu .ama benim çok gazım vardı

yok ben topikimi bırakıp surrdan suraya gitmemm :roflol:

gidiyoz ki zaten arada.. benim sıkı takibim altındalar..
göbeklerini bile takip ediyom

bende gitmemmm valla bende bakiyorum arada,ben gecensene haziran annelerini takip ediyorum neler yasamislar diye,saka maka yilbasina 2 hafta kaldi.ocaga girdik sayilir.bir subatimiz kaliyo,sonra ilk bahar.hazirani hic saymiyorum anaaaaaa dogum yaklasiyooooakannehirmayisda konu belli zaten dogum,normal dogum sezeryan dogum.hastane cantasi.az kaldi azzzz

yavv varya 10 dk markete gittim geldim oku oku bitmedi ne bu çene.. benim kocişim yok bugün şehir dışında yanlızım mafoldumben canım brokoli salatası istedi gittim aldım marketten eve gidince yapcam spagettimde bitmemişti daha zaten yeter bana onlar cokacimcoook

ayy valla öyle.. kaydirigubbakcemile3

kızlar benim de tahlye zamanım geldi, hadi yarın görüşürüz, kendinize ve bebişlerinize ii bakın

evet seninki mayısta gelebilir valla büyük ihtimal..

batmayı da takip et bir yarım saat fln daha, olmazsa doktoru ararsın ama allahallah neden olabilir ki.. rahminin büyümesiyle alakalı olabilir yine bu

hala devam edıyor ya korkuttu sımdı benı..

valla gittim yazdım bak istersen .
ama burası ilk göz agrısı oldu yapçak bişey yok

bizi bırakmayınnn:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…