gidenlere gule gule..
afiye olsun sekerler
daemon bir ara sor doktoruna bence.. sebebi ne olabilir die en azından..
benim de gelmek üzere kociş, her an çıkabilirim
daemon canım devamediyorsa bir ılık duş al iyi gelir .fazlalaşırsa ara doktorunuda ama ihmaletme .
benim de ikili testimde risk yüksek çıktı.ona moralim bozuldu.doktor üçlü teste de bi bakalım hemen panik yapma dedi ama yine de canı sıkılıyor insanın.
slm kızlaarrrr geçmişi okuyamadım kötüyüm bulantı falan dr hastaneye yatırdı bugün evde kalmak için izinli çıktım size haberleri verip yatağa geri döncem ikili testimiz allaha şükür iyi çıktı veeeeeeeeee oğluşumuz olcaaaaakkk.listeye yazılabilir sanırım.dün akşam koşa koşa gittim baktırdım :))) allah hayırlısını nasip etsin hepimize sağlıklı sıhhatli olsunlar elleri yüzleri düzgün olsunda allahın izniyle gerisi önemli deyil gerçekten kız erkek fark etmiyo sadece merak :)))kendinizede bebişlerede dikkat edin
slm kızlaarrrr geçmişi okuyamadım kötüyüm bulantı falan dr hastaneye yatırdı bugün evde kalmak için izinli çıktım size haberleri verip yatağa geri döncem ikili testimiz allaha şükür iyi çıktı veeeeeeeeee oğluşumuz olcaaaaakkk.listeye yazılabilir sanırım.dün akşam koşa koşa gittim baktırdım :))) allah hayırlısını nasip etsin hepimize sağlıklı sıhhatli olsunlar elleri yüzleri düzgün olsunda allahın izniyle gerisi önemli deyil gerçekten kız erkek fark etmiyo sadece merak :)))kendinizede bebişlerede dikkat edin
geçmiş olsun kendine çok dikkat et demek oğlan geliyo gerçekten oğlan patlaması var
zeyhatçım nasılsın canım bebişinde iyidir inş aşıdan sonra nasılsın hiçbir şikayetin oldu mu ben de yarın yaptırıcam inşallah
yok canım gayet iyiyim sadece aşı yaptırdığım gece ve ertesi gün burnum yandı kaşındı ve tıkandı oda normalmiş zaten
canım geçmiş olsun inş fazla sorun olmaz ilerde de kesin olmasa da oğluşun olacakmış hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
bir umut belki kıza döner benim en büyük aşkım tabi önce sağlıklı ve hayırlı evlat olsun hepimizin temennisi bu ama genede insnaın gönlünde bir cinsiyet yaıyor :)
inşallah sorun olmaz aslında düşünüyorumda biizmde sağlık bakanlığımız dr larımız incelemiştir bu ilacı herhalde kimse kendi ülkesine soy kırım gibi bir şey yapmaz
kız mı olsun istiyrodun canım Allah gönlüne göre versin inş sağlıkla
Ben de öyle düşündüğüm için yaptırmaya da karar verdim ilk zamalar kafam çok karışıktı ama ölümler artınca bir de hamilelerde risk çok olunca yaptırmaktan başka yapabileceğimiz birşey yokmuş gibi geldi...
ya kızlar bu 3 lü testin fayatı nedir acababi bilginiz varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?