2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
daemon bir ara sor doktoruna bence.. sebebi ne olabilir die en azından..

benim de gelmek üzere kociş, her an çıkabilirim

daemon bir ara sor doktoruna bence.. sebebi ne olabilir die en azından..

benim de gelmek üzere kociş, her an çıkabilirim

bakalım kociş gelene kadar beklıycem olmazsa arar yada gıderım.

daemon canım devamediyorsa bir ılık duş al iyi gelir .fazlalaşırsa ara doktorunuda ama ihmaletme .

canım evde degılım kı ısteyım hala..

benim de ikili testimde risk yüksek çıktı.ona moralim bozuldu.doktor üçlü teste de bi bakalım hemen panik yapma dedi ama yine de canı sıkılıyor insanın.

BENİMDE İKİLİ TESTTE RİSK YÜKSEK ÇIKTI HİÇ ÜZÜLME BENDE ÇOK SIKILDIM AMA NAFİLE ÖYLE YADA BÖYLE 3LÜ TESTİ BEKLEMEK ZORUNDAYIZ .O NEDENLE EN AZINDAN BEBİŞİ ÜZMEYELİM HAYIRLISI OLSUN HAKKIMIZDAkafamçokkarıştı

canım evde degılım kı ısteyım hala..[/QUOTE]

sen yine dikkatet canım.bende çıkıyorum benim ufaklık gelir şimdi
kreşten .allaha emanet ol canım

bend ecıkıyorum kızlar ıslerımı topalrıyım kocıste gelmek uzere hadı gorusuruz...

slm kızlaarrrr geçmişi okuyamadım kötüyüm bulantı falan dr hastaneye yatırdı bugün evde kalmak için izinli çıktım size haberleri verip yatağa geri döncem ikili testimiz allaha şükür iyi çıktı veeeeeeeeee oğluşumuz olcaaaaakkk.listeye yazılabilir sanırım.dün akşam koşa koşa gittim baktırdım :))) allah hayırlısını nasip etsin hepimize sağlıklı sıhhatli olsunlar elleri yüzleri düzgün olsunda allahın izniyle gerisi önemli deyil gerçekten kız erkek fark etmiyo sadece merak :)))kendinizede bebişlerede dikkat edin

hayırlısı olsun canım

slm kızlar ne haber Sevracım hayırlı olsun oğlun olacakmış ayy bende bir öğrenseydim bebişimin cinsiyetini

geçmiş olsun kendine çok dikkat et demek oğlan geliyo gerçekten oğlan patlaması var

geçmiş olsun kendine çok dikkat et demek oğlan geliyo gerçekten oğlan patlaması var

zeyhatçım nasılsın canım bebişinde iyidir inş aşıdan sonra nasılsın hiçbir şikayetin oldu mu ben de yarın yaptırıcam inşallah

dün gecede ben dr daydım ben daha önce fıtık ve rahim ameliyatı oldum ikisinde de laparoskopi yaptılar o yüzden göbek çukurunun içinde ve etrafında dikişerim var. Dün gündüz ve gece çok ağrıdı öyleki elimi bil süremez halde geldim. Apar topar dr a gittim norml dedi karın büyüdükçe dikiler geriliyor dedi.

Cinsiyete gelince ultrason cihazı iyi değil bunda sadece bebek büyümüşmü kalbi atıyormu onu görüyouz dedi sonra biraz inceledi ve büyük ihtiml erkek dedi.

zeyhatçım nasılsın canım bebişinde iyidir inş aşıdan sonra nasılsın hiçbir şikayetin oldu mu ben de yarın yaptırıcam inşallah

yok canım gayet iyiyim sadece aşı yaptırdığım gece ve ertesi gün burnum yandı kaşındı ve tıkandı oda normalmiş zaten

yok canım gayet iyiyim sadece aşı yaptırdığım gece ve ertesi gün burnum yandı kaşındı ve tıkandı oda normalmiş zaten

canım geçmiş olsun inş fazla sorun olmaz ilerde de kesin olmasa da oğluşun olacakmış hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

canım geçmiş olsun inş fazla sorun olmaz ilerde de kesin olmasa da oğluşun olacakmış hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

bir umut belki kıza döner benim en büyük aşkım tabi önce sağlıklı ve hayırlı evlat olsun hepimizin temennisi bu ama genede insnaın gönlünde bir cinsiyet yaıyor :)

inşallah sorun olmaz aslında düşünüyorumda biizmde sağlık bakanlığımız dr larımız incelemiştir bu ilacı herhalde kimse kendi ülkesine soy kırım gibi bir şey yapmaz

kız mı olsun istiyrodun canım Allah gönlüne göre versin inş sağlıkla

Ben de öyle düşündüğüm için yaptırmaya da karar verdim ilk zamalar kafam çok karışıktı ama ölümler artınca bir de hamilelerde risk çok olunca yaptırmaktan başka yapabileceğimiz birşey yokmuş gibi geldi...

ya kızlar bu 3 lü testin fayatı nedir acababi bilginiz varmı

son 3 ay özellikle çok riskliymiş birde bağışıklığımız hamile kalınca dahada çöküyor sanırım ben önceden hiç öyle grip nezle olmazdım ama şimdi yanımda biri hapşırsın hemen burnum tıkanıyor bende hapşırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…