2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya kızlar bu 3 lü testin fayatı nedir acababi bilginiz varmı

Canım ben de inşallah Mayıs annesi olucam. Bu cuma 3 lü test yapılacak. Gittiğim hastane özel hastane, ben SSK'lıyım fark olarak test için 25 TL ödeyeceğim. Muayene ücreti de 25 TL. Başka yerlerde ücretler nasıldır bilmiyorum.

HERKESLERRRRRRRRRRR GıTMıŞŞŞŞŞ AMA YA BEN DE GıTMEK ıSTıYORUMMMM ÇOKKK ACIKTIM ÇOKKKcokacimcoook

kızlarrrrrrrrrrr.. kocişim doguma gırme konusunda cok ıstekolıymıs oysakı 1 ay once asla demıstı sımdıde manyak mısın sen senı yalnız bırakır mıyım bebgım ıcın hersye katlanırım dedıopuyorumnanaktan

hadi biz hamilelikten dengesiz oluyoz peki bu adamlara ne oluyo

hadi biz hamilelikten dengesiz oluyoz peki bu adamlara ne oluyo

ay bılmıyorumkı bugunde o kadar emındımkı kocısımın asla ıstemeyecegınden.. cok sasırttı ve mutlu ettı benı acaba hastane ne dıycek bu duruma bakalım.. ayy cok heyecanlıyımmm..

tabı gırıcem bebgımın dogum anını kameraya cekıcem dedıhihoyyyt

kamerayla beraber bayılmazsa iyi adamcağız kaydirigubbakcemile3 bende çok istiyorum eşimin doğumsa girmesini bakalım inşallah herşey normal gider ve eşimde doğumda yanımda olur bende zor ikna ettim zaten :)

kamerayla beraber bayılmazsa iyi adamcağız kaydirigubbakcemile3 bende çok istiyorum eşimin doğumsa girmesini bakalım inşallah herşey normal gider ve eşimde doğumda yanımda olur bende zor ikna ettim zaten :)

ay ınsallah bayılmaz valla ama fena olacagı kesınzemuszemus ama onlarda gorsunler cnım ne zorluk cektıgımızı

ay ınsallah bayılmaz valla ama fena olacagı kesınzemuszemus ama onlarda gorsunler cnım ne zorluk cektıgımızı

aynen aynen bende senin gibi düşünüyorum canm bi bebek ne zorluklarla dünyaya geliyor bizimle beraber bu duyguyu bi nebzede olsa yaşasınlar.Bende eşimi zor ikna ettim ne yalan söleyim :kedi: ama şimdi kararlıyız doktorumuzda izin verirse girmeyi düşünüyor.ya bu arada domuz gribi aşısım oldunuzmu ben olucakytım çok kararlıydım eşim vazgeçirdi beni şimdi yine kararsızım akannehir

olan arkadaslar var ben olmayı dusunmuyorum acıkcası. bu kadar kısa surede bı asının testlerı tam anlamıyla yapılmıs olamaz bence. guvenmıyorum yanı.

evet o yzden çok dikkatli olmak gerekiyor çok fazla kalabalık ortamlardan uzak durmalıyız temizlik zaten en önemli kural inşallah yakalanmayız çok ben nedense (

evet o yzden çok dikkatli olmak gerekiyor çok fazla kalabalık ortamlardan uzak durmalıyız temizlik zaten en önemli kural inşallah yakalanmayız çok ben nedense (

bende endıse esıyorum soguklarla beraber dahada yayılacakmıs dıkkatlı olmakta yetmıyor tek basına hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…