kızlar geçen gün yaşadığım birşeyi anlatmak istiyorumm çalışan bir bayanım canım birşey çekti sip.ettim yedim içim yanmaya başladı o gün akşam hiç istifra etmeyen ben sabaha kadat ettim bide isal oldum sabah doktora gittim zehirlenme teşhisi kondu kan idrar tahlili aldılar.sonraa beni kadın doğumböl yolladılarr yeşilyurt dev.hast. bir baktım benim doğum haneye yönlendirdiler girdim içeri kadnın biri doğuma hazırlanıyor koca oda bir sürü yatak o tek başına sancı çekiyor belden aşası çıplak orda erkek doktor ve hemşire oturmuş konuşyor şukadar cm açıldı diye arada uzakdan kadına bakıyorr erkek doktorda genç utandım tedavi red ettim hemen aylin hanımı aradım anlattım zehirlendim bebeğim için endişeleniyorum diye hemen o kadar yoğunluk arasında beni kabul etti çok şükür iyimiş benim inatçı keçimm ama devlet hastanesinde o ana şahit olmak çok korkutucuydu bir sür kadın bağırıyorduu kızlar çok korkuyorummmmmmmmmmm
kızlar geçen gün yaşadığım birşeyi anlatmak istiyorumm çalışan bir bayanım canım birşey çekti sip.ettim yedim içim yanmaya başladı o gün akşam hiç istifra etmeyen ben sabaha kadat ettim bide isal oldum sabah doktora gittim zehirlenme teşhisi kondu kan idrar tahlili aldılar.sonraa beni kadın doğumböl yolladılarr yeşilyurt dev.hast. Bir baktım benim doğum haneye yönlendirdiler girdim içeri kadnın biri doğuma hazırlanıyor koca oda bir sürü yatak o tek başına sancı çekiyor belden aşası çıplak orda erkek doktor ve hemşire oturmuş konuşyor şukadar cm açıldı diye arada uzakdan kadına bakıyorr erkek doktorda genç utandım tedavi red ettim hemen aylin hanımı aradım anlattım zehirlendim bebeğim için endişeleniyorum diye hemen o kadar yoğunluk arasında beni kabul etti çok şükür iyimiş benim inatçı keçimm ama devlet hastanesinde o ana şahit olmak çok korkutucuydu bir sür kadın bağırıyorduu kızlar çok korkuyorummmmmmmmmmm
kızlar geçen gün yaşadığım birşeyi anlatmak istiyorumm çalışan bir bayanım canım birşey çekti sip.ettim yedim içim yanmaya başladı o gün akşam hiç istifra etmeyen ben sabaha kadat ettim bide isal oldum sabah doktora gittim zehirlenme teşhisi kondu kan idrar tahlili aldılar.sonraa beni kadın doğumböl yolladılarr yeşilyurt dev.hast. bir baktım benim doğum haneye yönlendirdiler girdim içeri kadnın biri doğuma hazırlanıyor koca oda bir sürü yatak o tek başına sancı çekiyor belden aşası çıplak orda erkek doktor ve hemşire oturmuş konuşyor şukadar cm açıldı diye arada uzakdan kadına bakıyorr erkek doktorda genç utandım tedavi red ettim hemen aylin hanımı aradım anlattım zehirlendim bebeğim için endişeleniyorum diye hemen o kadar yoğunluk arasında beni kabul etti çok şükür iyimiş benim inatçı keçimm ama devlet hastanesinde o ana şahit olmak çok korkutucuydu bir sür kadın bağırıyorduu kızlar çok korkuyorummmmmmmmmmm
niye kaydirigubbakcemile3
aklımda araz olmasaydı ali baranı düşünüyordum koymayı ali baranda güzel bir isimm agır hos..
hüseyin isminide seviyorum..birde arda var gerci artık ardayıda herkes kullanıyor..bn biraz kimsede olmayanı istedim araz iyi isabet oldu
kesinlikle :ecrin_bebek:
seninikinin cinsiyeti belli oldumu
korkma canım ne olcak kadın kıyafetle doğum yapamaz ya mecbur soyunduruyorlar.
herkes nasıl doğum yapıyorsa bizde yapacağız fazla teferruatlı düşünme
sen d elini çabuk tutup da ondan önce doğursaydın canım :1shok::1shok:
yok canım nerdeee .cumartesi 2 li testim var o zaman bile çok zor belli olması
ben erkek isminde ali yi çok beğeniyorum ama babamın ismi malesef, o yüzden koyamayacağım :gitme:
cnm gecmiş olsun allah korums bebegını ve senı...
Işte ımkanın varsa özele gideceksın oralar bıraz daha kibar davrnıyorlar
canım Torbalıdaymış bu arada neremden uydurduysam Urlayı kaydirigubbakcemile3hım ilçeyse oraya yakın bir doktor bılmıyorum ben cok arastırdım 2 yer onerebılırımz gazı hastanesı .çiğdem hanım ve ekadom dıyorum ha var guzl yerlerde ama ben bunlrı test edılmış olmasından dolayı yazıyorm:):) cogu arkdsm bu ısımlerde dogum yaptı umarım guzel haberler alırsınz?
evet ben bebeğim tvde sürekli doğumları görüyorum kadınlar baştan aşağı çıplak..
ee napalım sanat için olmasa da bebek için soyuncaz :)
ali ismini bizde sevmeyen mi var:jeyyar:
Hamilelik (Gebelik) 15. Hafta
Bu haftanın sürpriz haberi: Bebeğinizin saçı çıkıyor. Gelişmekte olan bebeğin kafası üzerinde lanugo adı verilen ince ve ipeksi tüyler belirmeye başlar. Bu ilkel saçlar doğumda kaybolurlar. İkinci önemli haber ise bebeğinizin parmağını emmeye başlamasıdır. Ultrason altında bebeğin parmağını ağzına görütüp emdiğini doktorunuz size gösterecektir. Korkmayın bu doğumdan sonra bebeğin parmak emme alışkanlığı olacağını göstermez. Sadece anne karnındaki bir refleksidir. Her bebek ane karnında parmak emer diye bir kural da yoktur, ama ultrason incelemeleri esnasında sıkça rastladığımız bir durumdur. Bu dönemde bebeğin cildi oldukça incedir ve deri altında damarlar görülebilir. Bu döneme ulaşıldığında karnınız oldukça büyümüştür. Elinizi karnınıza götürdüğünüzde uterusunuzu top gibi hissedebilirsiniz. Memelerden halk arasında ağız da denilen ve klostrum adı verilen sıvı gelebilir. Bu normal bir durumdur
valla normal doğum yapan için mekan çok da önemli değil
her halukarda açıyın bacağını ıkınıyon onlar doğurtmuyo yani sen doğuruyosun
özeli de aynı devleti de
önemli olan doğumdan sonrası bebek için tam teşekküllü bir hastane olması
oda devlette de var özel de
ORASI ÖLE TABİKİ CNMAMA İŞTE EN AZNDN BIRZ DAHA KIBAR OLUYRLR OYUZDN YOKSA ACMADAN DOGUM YAPAN DUYMADIM BNDE HEHEHEHE:dalkisalkisalkis hihoyyyt hihoyyyt
canım torbalıdaymış bu arada neremden uydurduysam urlayı kaydirigubbakcemile3
kanamam var demiş dr da oda ilaç bile vermemiş
bu gün 9.00 da tekrar kan vermiş 14.00 de alacak inşallah yükselmiştir değeri
söyledim drları bakacak 2 sinede ancak p.tesi gidebilirim tabi diyo eşi götürecekmiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?