2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım bu gün işyerimden arkadaşımla konuşuyordum sakın normal doğumdan korkma ben gece 12 den sabah 5 ekadar sancı çektim ama adet sancısı gibi oluyor belki bir miktar daha fazla anlamadım baktık sancı geçmiyor hastaneye gittik meğer 5cm açıklık olmuş doğumum başlamış dedi, saat 6da serum vermişler lağmöan felan 8 de doğuma girmiş 8,10 gece doğurmuş bu kadardı diyo
böle söyleyince valla benim içim rahatladı...

toprak ve rüzgar isimlerini ben de çok severim..
ama merak etme biz çınar koyucaz kaydirigubbakcemile3
çünkü çınar benim kızlık soyadımmm..

eşim rüzgar ben poyraz diyorum kız olursa tuana yada masal ama annem erkek isimlere at ismi diyor deli ediyor bizi

evet çınar ismide güzel bir dizi vardı onda hoşuma giderdi.

kız toprak ve rüzgard koyabilirsin canım ne olacak

ama kızım olursa o isim kesin öyküm olacak

eşim rüzgar ben poyraz diyorum kız olursa tuana yada masal ama annem erkek isimlere at ismi diyor deli ediyor bizi

kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey:roflol:

alllah annnenin iyiligini versin:roflol:

evet ben bebeğim tvde sürekli doğumları görüyorum kadınlar baştan aşağı çıplak..
ee napalım sanat için olmasa da bebek için soyuncaz :)

:roflol::roflol:

ali ismini bizde sevmeyen mi var:jeyyar:

yoktur kurban yerimseniben

archimim ikiz kız gardaşın nerde
gözükmüyo bu gün
gelinnnnnnnn nerdesin kızzzzzzzzzzzzzz

aa valla ya kendi derdime düştüm ikiz gız gardaşımı unuttum
kesin 9 katları tırtıklıyodur masa altlarında az sonra gelir sırnaşık şey

ay inş tek nefes doğururuzz o günler çabuk gelsin süt kokulumu koklamak istiyorumm

AY GECENDE BANA ARKADASIM BUNLAR YARIS ATI İSİMLERİ GİBİ DEDI BENDE ONA NURCAN DIYEDE YARIS ATI VARD EDİM AMA ALINMAZ ARKDSM SAMIMIYETTEN
İSİMLERDE YAGIZ, EYMEN, ARAZ, BUNLRDI EHEHEEHEHopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar bana biraz müsade,
patronum güveçte türlü yapmış
bana da yanına bir bulgur pilavı yap dedi
ayıptır söylemesi çok güzel bulgur pilavı yaparım
topu attım kaçıyorum bayyyyyyyyyyyyy

çok güzel düşünmüşsünüz.bizde erkek olursa kuzey yada çınar düşünüyoruz.ve ikinci isim olarak da benim kızlık soyadımı eklicez sanırım.
:lepi:

Özge nerde yaaaa ıŞımı youndur nedır bugun ztn kız bıktı ıŞten Özgeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey:roflol:

alllah annnenin iyiligini versin:roflol:

versin valla ben şimdi neyi düşnüyorum biliyormusunn bu çocuk doğduğunda kaynana mve annem arasındaki zıtlığı olan bana ve bebeğime olcak yandımmmm:1no2::

CANIM HİÇ MORALİNİZİ BOZMAYIN AYNI DURUMU YAŞADIM DIŞ GEBELİKTEN ŞÜPHELENDİLER BENİMDE REGLMİ 3 GÜN GEÇMİŞTİ VE DEĞERİM 67.6 YDI DR.ŞAŞIRMIŞTI VE ULTRASONDADA KESEYİ GÖREMEYİNCE KESİNLİKLE DIŞ GEBELİK DENİLDİ. İKİ HAFTA DAHA GEÇİRDİK KESE GÖRÜNMEDEN VE EN SONUNDA KESEMİZ BELİRDİ .ÜZMEYİN KENDİNİZİ AYNI YAŞADIĞIM DURUM BU BENDE ÇOK ÜZÜLDÜMMM AMA DR.LAR EN KÖTÜ İHTİMALİ DEĞERLENDİRİRLER HER ZAMAN
BEN HİÇ SANMIYORUM DIŞ GEBELİK OLDUĞUNU HAYIRLISI OLSUN HAKKINDA İNŞALLAHHHHHH VE HİÇ ÜZÜLMESİNNNNlmaz:

AY GECENDE BANA ARKADASIM BUNLAR YARIS ATI İSİMLERİ GİBİ DEDI BENDE ONA NURCAN DIYEDE YARIS ATI VARD EDİM AMA ALINMAZ ARKDSM SAMIMIYETTEN
İSİMLERDE YAGIZ, EYMEN, ARAZ, BUNLRDI EHEHEEHEHopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

evet ya yarış atı ismi ne koysak değişik ama söylenişi güzel şu pazarları bengüzerin programını izleyen varmı bayılıyorummm yaa saçma sapan cvp verişlernie gözlerim doluyorrr

kızlar bana biraz müsade,
patronum güveçte türlü yapmış
bana da yanına bir bulgur pilavı yap dedi
ayıptır söylemesi çok güzel bulgur pilavı yaparım
topu attım kaçıyorum bayyyyyyyyyyyyy

yaaaaa ben bulgur pilavına bayılır canım cekti bak simdi öglende kesin bende yemeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…