canım bu gün işyerimden arkadaşımla konuşuyordum sakın normal doğumdan korkma ben gece 12 den sabah 5 ekadar sancı çektim ama adet sancısı gibi oluyor belki bir miktar daha fazla anlamadım baktık sancı geçmiyor hastaneye gittik meğer 5cm açıklık olmuş doğumum başlamış dedi, saat 6da serum vermişler lağmöan felan 8 de doğuma girmiş 8,10 gece doğurmuş bu kadardı diyokızlar geçen gün yaşadığım birşeyi anlatmak istiyorumm çalışan bir bayanım canım birşey çekti sip.ettim yedim içim yanmaya başladı o gün akşam hiç istifra etmeyen ben sabaha kadat ettim bide isal oldum sabah doktora gittim zehirlenme teşhisi kondu kan idrar tahlili aldılar.sonraa beni kadın doğumböl yolladılarr yeşilyurt dev.hast. bir baktım benim doğum haneye yönlendirdiler girdim içeri kadnın biri doğuma hazırlanıyor koca oda bir sürü yatak o tek başına sancı çekiyor belden aşası çıplak orda erkek doktor ve hemşire oturmuş konuşyor şukadar cm açıldı diye arada uzakdan kadına bakıyorr erkek doktorda genç utandım tedavi red ettim hemen aylin hanımı aradım anlattım zehirlendim bebeğim için endişeleniyorum diye hemen o kadar yoğunluk arasında beni kabul etti çok şükür iyimiş benim inatçı keçimm ama devlet hastanesinde o ana şahit olmak çok korkutucuydu bir sür kadın bağırıyorduu kızlar çok korkuyorummmmmmmmmmm
ogluma şimdiden gelin bakmaya basladım duyurulurkaydirigubbakcemile3
toprak ve rüzgar isimlerini ben de çok severim..
ama merak etme biz çınar koyucaz kaydirigubbakcemile3
çünkü çınar benim kızlık soyadımmm..
NE TESADÜF
:roflol:evet ben bebeğim tvde sürekli doğumları görüyorum kadınlar baştan aşağı çıplak..
ee napalım sanat için olmasa da bebek için soyuncaz :)
eşim rüzgar ben poyraz diyorum kız olursa tuana yada masal ama annem erkek isimlere at ismi diyor deli ediyor bizi
evet ben bebeğim tvde sürekli doğumları görüyorum kadınlar baştan aşağı çıplak..
ee napalım sanat için olmasa da bebek için soyuncaz :)
ali ismini bizde sevmeyen mi var:jeyyar:
archimim ikiz kız gardaşın nerde
gözükmüyo bu gün
gelinnnnnnnn nerdesin kızzzzzzzzzzzzzz
işin zor ama kızlar azınlıkta şimdiden bakmaya başlamakla iyi etmişsin sonra kalırsan oğlun evde kalır delikafadulden
canım bu gün işyerimden arkadaşımla konuşuyordum sakın normal doğumdan korkma ben gece 12 den sabah 5 ekadar sancı çektim ama adet sancısı gibi oluyor belki bir miktar daha fazla anlamadım baktık sancı geçmiyor hastaneye gittik meğer 5cm açıklık olmuş doğumum başlamış dedi, saat 6da serum vermişler lağmöan felan 8 de doğuma girmiş 8,10 gece doğurmuş bu kadardı diyo
böle söyleyince valla benim içim rahatladı...
eşim rüzgar ben poyraz diyorum kız olursa tuana yada masal ama annem erkek isimlere at ismi diyor deli ediyor bizi
seninle tanısmamıstık memnun oldum canım..Şeniz
yalnız forumda bu tür konular yasak..sormak istedigin bşi olursa özelden yazabilrsin:1hug:
canımm bizim oglanlar hiç evde kalır mııı:jeyyar:
kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey:roflol:
alllah annnenin iyiligini versin:roflol:
Günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Nasılsınız kızlar okudum geldim geçmişi çok şükür
Zeynepcim çok geçmiş olsun tatlım ya üzüldüm....
Duygu arkadaşımız da hoşgelmiş bebeğiyle aramızaaa...
ya kızlar bana acil izmirde iyi bir kadın doğumcu lazım
topiklerden birinde çok yakın bi arkadaşım var telde görüşüyorum
3 gün önce hamile olduğunu öğrendik çok sevindik oda 1,5 yıl bekledi aşılama felan oldu
ama sonra bebişi kendi geldi... ama şöyleki adeti 4 gün geçince kanda baktırdı değer 90 dı
dün dr a gitmiş dr kese yok gözükmüyor büyük ihtimalle dış gebelik bu demiş kıza, arkadaş dün akşam aradı beni dr kanamama bişey demedi 1 hafta daha gözükmezse dış gebelikltir zaten
demiş bende dedimki ne alakası var progesteron felan vermedimi belki geç döllenmedir hemen 5 haftada illaki kese gözükmez de bu kadar niye korkuttu seni dedim.. çok morali bozuk acil iyi bir dr lazım ya bilen varmı ???
AY GECENDE BANA ARKADASIM BUNLAR YARIS ATI İSİMLERİ GİBİ DEDI BENDE ONA NURCAN DIYEDE YARIS ATI VARD EDİMAMA ALINMAZ ARKDSM SAMIMIYETTEN
İSİMLERDE YAGIZ, EYMEN, ARAZ, BUNLRDI EHEHEEHEHopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlar bana biraz müsade,
patronum güveçte türlü yapmış
bana da yanına bir bulgur pilavı yap dedi
ayıptır söylemesi çok güzel bulgur pilavı yaparım
topu attım kaçıyorum bayyyyyyyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?