slm bende cok uzun zamandır yoktum ve çok uzun konular gecmiş.Sanırım içinizdeki en üzgün hamile ben olacagım.Çünkü eşimden ayrılmak üzereyim ve çok mutsuzum.Herşeye rağmen bebeğimi dünyaya getirmeye kararlıyım.Allah hepimizin yanında olsun
selam kızlar, bu sabah doktorumun verdiği yeni kan hapını ve eleviti ilk defa kullandım ve sonrasında 1,5 saat boyunca yediklerimi çıkardım. Ilk defa oldu başından beri bu ben de haplara bağlıyorum ama hangisi yapmıştır bilemiyorum. Yarın sabah ikinci denemem olacak ancak yine aynısı olur diye çok korkuyorum. Fikri olan var mı?
Günaydın kızlar
sabah aşımı oldum, hayırlı uğurlu olsun
Bu sabah hangi ilacın suçlu olduğunu buldum, Ferrum Sanol Duodenal, demir ilacını saat tam sekizde içtim. Doktor bana bir saat sonra kahvaltı yapmamı söylemişti. Kızımı servisine bindirdim, köpeğimi gezdirdim ve 8:30 da eve girdiğimde kendimi banyoya zor attım. Tabi bişey yemedğim için de sadece su çıkardım. Bu ilaçmış demek ki dün de bulantı yapan. Kullanan var mı arkadaşlar?
Günaydın kızlar
sabah aşımı oldum, hayırlı uğurlu olsun
evet canım ama her sağlık ocağında yokhadi hayırlı olsun.sağlık ocağında mı aşı yaptırdın??
stella hayırlı olsunnn...
hayırlı olsun.yavaş yavaş aşı yaptıranların sayısı artıyo sanırım.
aşı olan-olmayan tüm anneleri ve bebeklerini allah korusun.
evet canım ama her sağlık ocağında yok
arayıp sorduk onlarda yakın yerlerin isimlerini verdiler
sabah eşimle gittik vuruldum
bide iğneyi yapan kadın kendi semtinizdeki sağlık ocağına gebelik kaydı yaptırdınız mı diye sordu, siz yaptırdınızmı
inşallah hayırlı olur , sağol canım
zayıf bünyelimiym zaten bide ilaç kullanamıyacam,
korkumdan yaptırdım, amin canım
hastanede bi kağıt dolduruyorsun.. onu doldururken bana sağlık bakanlıgı istiyor falan demişlerdi.. hastane gönderiyordur belki de sağlık olacaklarınayooo gebelik kaydı yaptırmadım.
yaptırmak mı gerekiyormuş :uhm:
hastanede bi kağıt dolduruyorsun.. onu doldururken bana sağlık bakanlıgı istiyor falan demişlerdi.. hastane gönderiyordur belki de sağlık olacaklarına
aksam da yine domatesli makarna kaldı dünden onu yiicem kaydirigubbakcemile3
zaten yakında içimde makarna ağacı cıkacak..
hem üretecem hep yapacam hem yiyecem kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?