2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hakkında hayırlısı neyse o olsun. en iyisini sen bilirsin, biz buradan ne desek boş.
allah bebeğine sağlık versin

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrr

Dün yazdığınız geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı tşekkür edrim. Taşın demişsimiz ama bu zamanda zor gibi zaten eve ikinci kat olmasına rağmen demir yapıldı. Neyse şimdi yine sabah sabah canınızı sıkmayayım.

Ben bi geçmişe göz atıcam ama bir günde 100 sayfayı geçmişsiniz korkuyorum

yaklaşık 2 haftadır bende içiyorum ama bana birşey olmadı galiba o gün yediklerinden olmuş olması lazım çok dikkat ettt

günaydın kızlaaarrrr kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Günaydın güzel anneler

Beni drum uyarmıştı bulantı yapabilir istersen gece yatarken al diye

hadi hayırlı olsun.sağlık ocağında mı aşı yaptırdın??
evet canım ama her sağlık ocağında yok
arayıp sorduk onlarda yakın yerlerin isimlerini verdiler
sabah eşimle gittik vuruldum

bide iğneyi yapan kadın kendi semtinizdeki sağlık ocağına gebelik kaydı yaptırdınız mı diye sordu, siz yaptırdınızmı

stella hayırlı olsunnn...

inşallah hayırlı olur , sağol canım

hayırlı olsun.yavaş yavaş aşı yaptıranların sayısı artıyo sanırım.
aşı olan-olmayan tüm anneleri ve bebeklerini allah korusun.

zayıf bünyelimiym zaten bide ilaç kullanamıyacam,
korkumdan yaptırdım, amin canım

Ben yaptırdımm 20 ve 24 haftalar tatanoz aŞısı vurulcam ınŞallahh sızde kaydınızı yaptırın ayda bır gıtmeml azımmıŞ

günaydın güzel anneler nasılsınzzz ofyaaa yıne bulantı yıne bulantı aksm gıderkn bulantı sabah gelrken bulantı ne olcak halim böle bilmiyorum yaaaaa buarada yatarken agrılarımı hıssdıyorm neden öle oluyor sızlerdede böle bişi varmı?

yooo gebelik kaydı yaptırmadım.
yaptırmak mı gerekiyormuş :uhm:

yooo gebelik kaydı yaptırmadım.
yaptırmak mı gerekiyormuş :uhm:
hastanede bi kağıt dolduruyorsun.. onu doldururken bana sağlık bakanlıgı istiyor falan demişlerdi.. hastane gönderiyordur belki de sağlık olacaklarına

merhaba,
benide listeye ekleyebilirmisiniz,
sat:20 eylül
tah.d.tar:27 haziran
kilo:60

hastanede bi kağıt dolduruyorsun.. onu doldururken bana sağlık bakanlıgı istiyor falan demişlerdi.. hastane gönderiyordur belki de sağlık olacaklarına

yok anam bana birşey doldurtmadılar. kendileri doldurup gönderdiyse bilemiyorum tabi.
yarın nasılsa gideceğim doktora o zaman sorarım

aksam da yine domatesli makarna kaldı dünden onu yiicem kaydirigubbakcemile3

zaten yakında içimde makarna ağacı cıkacak..

hem üretecem hep yapacam hem yiyecem kaydirigubbakcemile3

GÜNAYDINLARRRRRRRR
geçmişi okuyup geliyorum kızlarrr

bende çarşamba akşamı bol bol makarna yapmıştım dün akşamda yedim
hatta şansıma dün öğlende yemektede makarna vardı bende seni gibi oldum kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…