- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi daemon
-
- #14.361
ayy hala geçmişi bitiremedim yetişcem size
bu arada ben 2 li teste sadece 22 TL ödedim hem kan testi hem ulturason kaydirigubbakcemile3
muhakakkkk öyle neysee ben yinede herşeye razıyım o iyi olsunn 1.5 yıl onunö zlemiyle yaşadımmmm
gözün aydın canımmmm, haziran oğluşlarınaaa yetişsin kısçelerrrrrrrrrrKızlar selam herkese..Kızım olacakmış bugün öğrendim.Benim için fark etmezdi daha ilk bebeğim ama eşim çok istiyordu kız olmasını.Allah herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar versin hepinizi öptüm kızlar
ayy hala geçmişi bitiremedim yetişcem size
bu arada ben 2 li teste sadece 22 TL ödedim hem kan testi hem ulturason kaydirigubbakcemile3
bizde de 70 di.. ben 35 ödedim delikafaduldenayy hala geçmişi bitiremedim yetişcem size
Yediklerimden olmamalı çünkü bu sabah ilacı içtim, daha kahvaltı yapmadan çıkardım midedeki boş suyu :S
bendeeeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile3hamile kalana kadar sezaryan istiyordum, hamile kaldım şimdi normal istiyorum
anormal miyim neyim:dance:
gözün aydın canımmmm, haziran oğluşlarınaaa yetişsin kısçelerrrrrrrrrr[
yaa ne güzel ama fark ettim hep eşlerin istedikleri oluyorr acaba benim ne olcak eşim oğlan idyor bizimde oğlan olcak sanırım ama ben kız olsun istiyorum sağlıkla olsun ama bilmiyorumi şte
amanınnn ben 180 tl ödedimayy hala geçmişi bitiremedim yetişcem size
bizde de 70 di.. ben 35 ödedim delikafadulden
çok enteresannn ben 2 hafta oldu içiyorum hatta az önce içtim tok karnına maşallah yok birşeyy bende bünye meselesi galibaaa
Kızlar sağlık ocakları haftasonu açık mı?
ewet bunyeyle alakalı ben içemiyorm suan ilaçlarımı malsf baslayamadm dahaayrıca kan haplarıda daha bır bulantı yapıyor
hangi hastane ???ben yarın 150 tl bayılacağım 2 li teste :1no2:
ne kadar değişken fiyatlar ya
aranızda en çok parayı bayılan benim herhalde.
aradaki farkla ben bebeğime kaç tane body alırdım yaa. kahrolsun 2 li testi pahalı yapan hastaneler :enbuyukkk:
benim evimin tam karşısında sağlık ocağı var hafta sonları kapalı genelde kapalı olurrr
kadıno lmak ne zor değilmi herşeyi biz yaşarızz erkekler daha şanslı hazırcılarrrr:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?