2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
diyorsunuz sağlık ocağınaa hamileyim diyorsunuz size dosya açıyor bilgilerinizi alıyor son kontrolde neler oldu onu soruyor tel numarınızı istiyorr sizi arıyor gel diye beni geçen domuz gribi aşısı için bilgilendirdi ben istemedim ayda bir gitcemm mutlaka 20 ve 24 haftalarda tatanoz aşısı vurulcakmışım

bizim evde 2 bidon turşu var 1 full pancar 1 de karışık annem canım çeker diye kurmuştu kaydirigubbakcemile3ama koçiş benden çok yiyoo

ayyy şimdi ne düşündüm biliyor musunuz kızlarr.. 5. haftalardayken falan bana hiç 10lu haftalara gelemeyecekmişim gibi gelirdi.. çok uzak gelirdi off nasıl geçecek falan derdim. 14. haftadayım şimdi.. aslında zaman cok cabuk geçiyor da farkında değiliz..
şimdide 20li haftalar çok uzak geliyor.. inşallah o günler de çabucak gelir de 30 lu haftaları bekleriz opuyorumnanaktan

amaaaaaaaa kızlarrr günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

merhaba,
benide listeye ekleyebilirmisiniz,
sat:20 eylül
tah.d.tar:27 haziran
kilo:60
kıs sen tickerında 52 haftalık gözüküyorsun kaydirigubbakcemile3
sen doğurmussun çoktan seni ekleyemeyiz kaydirigubbakcemile3

uyanın kızlaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,hadi kaldırın popoları:hulya:

valla benim ikilim temiz çıktı direk 4 lü tarama dedi. zaten emin olmak için yapılıyor bak sanada eminim 4 lü yapmazz benimde 2 li de sorun olsaydı 3 lü isterdi
bana sadece 2 li yapıldı değerler çok iyi olduğu için 3 lü ve 4 lüye gerek yok dedi dr
sadece 3 lüde yapılan bi test var afp onu yapacakmış...

banada çok uzun geliyor nisanda doğum iznime çıkasaya kadarda uzak gelcek sonra bebişim için hazırlıklara başlıcam inş süt kokulumu koklamaya sabırsızlanıyorummm

bana sadece 2 li yapıldı değerler çok iyi olduğu için 3 lü ve 4 lüye gerek yok dedi dr
sadece 3 lüde yapılan bi test var afp onu yapacakmış...

valla bilemicem niye 4 lü istedi ben bebeğim için herşeye razıyım belki bunlar ticaret için istiyor ben 70 lira veriyor tarama için

erkek bebekte hem çok baş ağrısı olur hemde ayaklar çok üşür ben bunları yaşadım o yüzden yarın tam 16 haftalık oluyoz bilmem ben hissediyom annemde bizi erkenden hissetmiş kanındayken
benim her daim ayaklarım üşüyoru, birde başım çok ağrıyor delikafadulden oğlum mu olcak şimdiiiiikaydirigubbakcemile3

valla bilemicem niye 4 lü istedi ben bebeğim için herşeye razıyım belki bunlar ticaret için istiyor ben 70 lira veriyor tarama için

banada 2lı sonucu cok ıyı cıktıgı için gerek yok dedı doktor ... ama doktora göre degısyor bu durum dedgn gıbı biraz para içinde olabılır

banada 2lı sonucu cok ıyı cıktıgı için gerek yok dedı doktor ... ama doktora göre degısyor bu durum dedgn gıbı biraz para içinde olabılır

muhakakkkk öyle neysee ben yinede herşeye razıyım o iyi olsunn 1.5 yıl onunö zlemiyle yaşadımmmm

ayy hala geçmişi bitiremedim yetişcem size
bu arada ben 2 li teste sadece 22 TL ödedim hem kan testi hem ulturason kaydirigubbakcemile3

yaklaşık 2 haftadır bende içiyorum ama bana birşey olmadı galiba o gün yediklerinden olmuş olması lazım çok dikkat ettt

Yediklerimden olmamalı çünkü bu sabah ilacı içtim, daha kahvaltı yapmadan çıkardım midedeki boş suyu :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…