2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kop kop kop :dance:

karnım ağrıyor bugünde. yürürkende popoma ağrı giriyor. yaşayacak mıyım sizce :çok üzgünüm:

promosyonlu tarif mi ki o ?hani ilkinde o kadar para alıyolar ama sonraki 12 çocuğa bedava diyemirmirmirmir

:roflol::roflol:

demir ilacının aç içilmesi gerekiyor diye biliorum hatta ban sütle meyva suyuyla bile içme sadece suyla iç diye tembihledi dr

Bana da yemeklerden 2 saat sonra iç, sütle içme, süt demiri bağlar dedi. Ama mümkünse portakal suyu ile falan iç, C vitamini demir emilimine yardımcı olur dedi

demir ilacının aç içilmesi gerekiyor diye biliorum hatta ban sütle meyva suyuyla bile içme sadece suyla iç diye tembihledi dr

allah allah bana eczanedeki kız öyle dedi anaaaaa yanlışmı içiyorum 2 haftadırrrr

Hemen değiştirmem gereken yoksa çocuğumun doğduktan sonra donsuz gezeceği bir yer demek ki .
International Hospital

evet çocuğunun donsuz gezip psikolojisinin bozulmaması için sen orayı değiştir.
altı üstü 2 li test yapıyorlar . sanki mikrocerrahi beyin ameliyatı. o nasıl fiyatlar öyle.
lmaz:

ben sağlık ocağına hiç gitmedim yaaaa
daemonnnnnnnnnnnnn kısss bizde bi gitsek mahalledekineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ukla arkadasın nasıl oldu mrk ettım varmı bi gelişme?

allah allah bana eczanedeki kız öyle dedi anaaaaa yanlışmı içiyorum 2 haftadırrrr

cnmm şimdi baktım internette yazdımm yine kadınlar kulubünden cvp aldımmm tüm hamileler tok karnına genelde sabah kahvaltıdan sonra içiyorrr

Hemen değiştirmem gereken yoksa çocuğumun doğduktan sonra donsuz gezeceği bir yer demek ki .
International Hospital
canımcım bence de.. ardına bakmadan kaç ordan.. deliler mi neler aa

kop kop kop :dance:

karnım ağrıyor bugünde. yürürkende popoma ağrı giriyor. yaşayacak mıyım sizce :çok üzgünüm:

:roflol::roflol:

yaşarsın yaşarsııınnn...
6 ay sonra da bu sıkıntılar bitecek, ay benimki gece uyutmuyo ay hep ağlıyo ay meme emmiyo diye şikayetler sıralanacak burada kaydirigubbakcemile3

üzülme ben 250 + 50 (muayne) =300 ödedim

yaa ne buyaa neden bı orta yolu yok bugun ben egrçi işten izin almamak için haftasonu yaptrmak amaclı özel de yaptrdm yoksa gıder hastane bedava yapıyrsa yaptrrdm ama gerçi neyse yaa doktormda cok ıyı napalm:):CüvCüv:

bebekler doğunca buraya da böyle sık giremeyeceğiz.
artık bol bol özleriz biribirimizi

bende ultrason+kan=100 tl yaptırmıştım töbe töbe evlat acısı gibi koymuştu

kaydirigubbakcemile3 bana da bana da

istersen turşu getiririm sana canım archi getiremezseeee, söyleyin bana
1 kaba koyar getiririm sana, yeğenime yarasınnnnnnnnnnnnnnnnn

ee süpermişşşş ben o gün toplam 100 küsür ödedimm bu seferde öyle olcakk aman kocama söylemeyimm:)))

ben yarın 150 tl bayılacağım 2 li teste :1no2:
ne kadar değişken fiyatlar ya

bizde de 70 di.. ben 35 ödedim delikafadulden

ben çok ucuz ödemişim yafffa.s

canımcım bence de.. ardına bakmadan kaç ordan.. deliler mi neler aa

Başladım araştırmaya, bu arada Avrupa yakasında olanlar Bakırköy-Avcılar arasında tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?

yaşarsın yaşarsııınnn...
6 ay sonra da bu sıkıntılar bitecek, ay benimki gece uyutmuyo ay hep ağlıyo ay meme emmiyo diye şikayetler sıralanacak burada kaydirigubbakcemile3

Amiiin, o günleri iple çekiyoruz.

bebekler doğunca buraya da böyle sık giremeyeceğiz.
artık bol bol özleriz biribirimizi
ayy hakkaten yaa.. bide iş olmayınca evde işteki gibi girilmiyo valla nedense kaydirigubbakcemile3
benimkini şimdi uyutabildim diye gireriz arada kaydirigubbakcemile3
ama bize uyan saat diğerlerine uymuyor olacak falan..
gerçi 4-5-6 ay sonra izinler bitip işler başlayınca yine dökülmeye başlar millet.. ayy özledim ben bebişimi bıraktım evde geldim yazarız artık opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…