tamam bir gün gelmek istersen kapımız açık kaydirigubbakcemile3 bir gün fakir ama gururlu bir genç vardı eskiden diye gelebilirsin kaydirigubbakcemile3
yookk ikiz olmadı ikizimin bebiki.. tek bebik o
allah iyiliğini versin koptum yine be :roflol:
promosyonlu tarif mi ki o ?hani ilkinde o kadar para alıyolar ama sonraki 12 çocuğa bedava diyemirmirmirmir
demir ilacının aç içilmesi gerekiyor diye biliorum hatta ban sütle meyva suyuyla bile içme sadece suyla iç diye tembihledi dr
amanınnn ben 180 tl ödedimkan ve ultrasona klava:
demir ilacının aç içilmesi gerekiyor diye biliorum hatta ban sütle meyva suyuyla bile içme sadece suyla iç diye tembihledi dr
Hemen değiştirmem gereken yoksa çocuğumun doğduktan sonra donsuz gezeceği bir yer demek ki .
International Hospital
ben sağlık ocağına hiç gitmedim yaaaa
daemonnnnnnnnnnnnn kısss bizde bi gitsek mahalledekineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
allah allah bana eczanedeki kız öyle dedi anaaaaa yanlışmı içiyorum 2 haftadırrrr
canımcım bence de.. ardına bakmadan kaç ordan.. deliler mi neler aaHemen değiştirmem gereken yoksa çocuğumun doğduktan sonra donsuz gezeceği bir yer demek ki .
International Hospital
kop kop kop :dance:
karnım ağrıyor bugünde. yürürkende popoma ağrı giriyor. yaşayacak mıyım sizce :çok üzgünüm:
:roflol::roflol:
kop kop kop :dance:
karnım ağrıyor bugünde. yürürkende popoma ağrı giriyor. yaşayacak mıyım sizce :çok üzgünüm:
üzülme ben 250 + 50 (muayne) =300 ödedim
gülaayy hoşgeldiinnn
kaydirigubbakcemile3 bana da bana da
ee süpermişşşş ben o gün toplam 100 küsür ödedimm bu seferde öyle olcakk aman kocama söylemeyimm:)))
ben yarın 150 tl bayılacağım 2 li teste :1no2:
ne kadar değişken fiyatlar ya
bizde de 70 di.. ben 35 ödedim delikafadulden
canımcım bence de.. ardına bakmadan kaç ordan.. deliler mi neler aa
yaşarsın yaşarsııınnn...
6 ay sonra da bu sıkıntılar bitecek, ay benimki gece uyutmuyo ay hep ağlıyo ay meme emmiyo diye şikayetler sıralanacak burada kaydirigubbakcemile3
canim sen nerde yaptirdin bunlariBana ikili testte iiice geçirmişler demek ki. Ultrason 460, tahlil 160 tuttu mafoldumben
bebekler doğunca buraya da böyle sık giremeyeceğiz.
artık bol bol özleriz biribirimizi
yok canım maaleseff kapalııı :sm_confused:Kızlar sağlık ocakları haftasonu açık mı?
ayy hakkaten yaa.. bide iş olmayınca evde işteki gibi girilmiyo valla nedense kaydirigubbakcemile3bebekler doğunca buraya da böyle sık giremeyeceğiz.
artık bol bol özleriz biribirimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?