sonunda oğlanlara yeni gelin adayı geldi demek
leylacım kız eksikliğinden dolayı oğlan anaları birbirine giriyordu sen hepsine umut ışığı oldun :roflol:
hayırlı olsun kızın. sağlıkla büyütürsün inşallah
ah canım allah bunu sağ salim nasip etsin 2. yi dşünmüyorum valla kendime şaşırıyorum
benimde moralim sıfır bebeğime bişey olacak diye çok korkuyorum benim bu salak şekerim rahim ameliyatım yüzünden
bu topiğin en dertli annesi benim herhalde(
bugün gene dr daydım dahiliye dr u bebeğin tehlikede şekerin yüksek insülüne hamen başlamalısın dedi eşinle görüş pazartesi onayınız alalım falan konuştu
Tabi herşey şimdi daha zorlaştı daha işimiz ağırlaşacak çok sık takip edileceksin aniden şeker düşüp bayılmalrın olabilir falan falan
Ama ben böyle risklerinide duyunca dahiliyeci bir profun muayenehanesine gitmeye karar verdim eğer oda uygun görürüse başlayacağım
kizlaaaaaaaaaaaaaaar ben bugun doktordan geliyorum....
3lu testim yapildi,ama su an evde deilim diye olcumler de yanimda degil yazamicam.
bebek de gayet saglikli cok sukur,hopur zipir oynuyor icerde :))
12 haftalikda erkek olan bebegim kiz ciktiii zemuszemus
zaten biliyorsunuz doktor soylese de benzetiyorum tam goremiyorum dedi.listeye de erkek diye yazdirmamistim,inanmamistim cunku.simdi de kiz cikti :)) esim cok sevindi.bana ilk olarak biraz garip geldi algilayamadim,doktor aaa uzuldunmu dedi?hayir canim,niye uzuleyim saglikli olsun dedim.
senin gibi hastalar hosuma gidiyor dedi,bazilari kiz duyunca surati dusuyor diyor...neyse...doktor bunlari soylerken ben hic kiz ismi dusunmedigimizi hatirladim,kizimin gelin olup gidecegini beni yalniz birakacagini hayal ettim....ay ne bicim biriyim ben yaa kaydirigubbakcemile3
neyse bu kadar yazdim yormayim sizi daemoncuuuum canim listeye ekle kizim olucak diye.ismi hazir degil insalah onu da soylerim.goremezsin diye mesaj atayim sana dur... :)
sonunda oğlanlara yeni gelin adayı geldi demek
leylacım kız eksikliğinden dolayı oğlan anaları birbirine giriyordu sen hepsine umut ışığı oldun :roflol:
hayırlı olsun kızın. sağlıkla büyütürsün inşallah
kaydirigubbakcemile3 :roflol:
ay cok yasa yaaaa...
oldum gulmekten.
cok sagol canim tesekkur ederim.
sen de cinsiyyeti ogrensen merak ediyorum seni de.
ne zaman kontrol?
Canım hayırlı olsun bakalım haftaya da ben gidicem dr a belki bizimkiler kanki olur hayırlısı olsun inş.
bugün gittim canım ama ense kalınlığını bile zor ölçtü doktor
bizimki ancak poposunu gösterdi bize. bende meraklanmaya başladım ne olacak diye ama doktor 1 ay sonra netleşir dedi
bekliyoruz bakalım benim sıpa ne çıkacak. bu arada çin takvimine göre senin bebek erkek mi yoksa kız mı çıkıyordu??
insallah sen de ogrenirsin canim.cok zevkli,cok heyecanli bi duygu.
cin takvimine gore erkek cikiyordu :))
makasla bicagi da yapmistim ben,biliyorsun degilmi o fali?
yastigin altina makas vebicak koyuyor birisi sen de bilmeden birine oturuyorsun.makasa otursan kiz,bicaga otursan erkek cikiyordu.
ben de bicaga oturmusdum.
butun fallar erkek diyordu bana :)))
bu topiğin en dertli annesi benim herhalde(
bugün gene dr daydım dahiliye dr u bebeğin tehlikede şekerin yüksek insülüne hamen başlamalısın dedi eşinle görüş pazartesi onayınız alalım falan konuştu
Tabi herşey şimdi daha zorlaştı daha işimiz ağırlaşacak çok sık takip edileceksin aniden şeker düşüp bayılmalrın olabilir falan falan
Ama ben böyle risklerinide duyunca dahiliyeci bir profun muayenehanesine gitmeye karar verdim eğer oda uygun görürüse başlayacağım
kiz mi istiyorsun sen de.
kizlar cok seker oluyorlar yaaa...
insallah canim,hayirlisi neyse o olsun
makasla bıçağı bende yaptım ama orda kız çıktı
beni her gören erkek diyor , bende erkek hissediyorum bakalım kısmet. ne çıkarsa hepsine kabulum
ama hamile kalmadan önce gönlümden geçen hep kız çocuğuydu
leylaaaaaaaaaaaaaaaa
kızın sana benzesin inşallahhhhhhhh delikafadulden
slmm kızlar ozelde bekleyen bır suru mesajım var lısteyle bı ılgılenıp donuyorum aranzıa
evdeyim kardeşim,özge sen eve mi gittin şimdi
ben hala işyerindeyim, az sonra evime gidip yatacağım
beni bekleyen o kadar iş var ben hala yatmayı düşünüyorum.
bitleneceğim yakında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?