2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
LEYLACIM KZIIN GELIYOMSU HADI GOZUNAYDIN..

bende ogrenmek ıstıyorumm artık yaaaaaaaaaaaaa... dua edınde pazratesı ogrenebıleyım kızlar bende..

ben de cikayim aksama girince listeye bakarim bakalim ne yenilikler olmus :))
opuyorum herkesi gorusuruzzzzzz

LEYLACIM KZIIN GELIYOMSU HADI GOZUNAYDIN..

bende ogrenmek ıstıyorumm artık yaaaaaaaaaaaaa... dua edınde pazratesı ogrenebıleyım kızlar bende..

evet canim yaaa cok sagol
merak etme ogrenirsin sen de benim cadi yerinde durmuyordu doktor gorebildi.aslinda her defasinda gosteriyor kendisini.hic kaprisli degil :)))

evet canim yaaa cok sagol
merak etme ogrenirsin sen de benim cadi yerinde durmuyordu doktor gorebildi.aslinda her defasinda gosteriyor kendisini.hic kaprisli degil :)))

ay benımkı cok kaprıslı bu arada pazartesı degıl salıymıs randevum:S

slm kızlar nasılsınız çarşıdan geldim belim hala ağrıyooo vallahi başımla belim beni öldürecek park yatak alan varmı ben piercardin marka beğendim 130 dediler çok taşınıyoruz biz onun için en güzeli sanırım park yatak portatif bişey hemde başka tavsiye edeceniz marka özellik falan varmı kızlatr

Leylacım gözün aydın
cinsiyetinin değişmesine şaşırdım ama tabi allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize
Gerisi boş..

hımmm linki açamadım ama ben araştırayım bide

valla kullananlar çok memnun yatağın başına gece getiriyon tekeri var istersen sallanma fonksiyonuda var ilerdede oyun parkı oluyo ne bileyim çok hoşuma gitti küçücük bi çanta oluyo katlanıncada yerin darsa rahatlık yani bide taşındığımızdan devamlı yer tutmaz en azından

hoş geldinnnnn

cosmopolii nete park yatak yazınca ne modeller çıkıyo nası seçeceksek

h.b. canım ben park yatak olarak memlekette beğenmiştim erkek olursa turuncu beğenmiştim ve erkek bebeğim ama kırmızı mavi karışımı da var ikisi arasında seçim yapıcam unutmayın boyutları var park yataklarının ben en büyüğünü alacağımkaydirigubbakcemile2

en büyüğü dahamı iyikii:uhm:

aman kırmızı olsun üç kuruş fazla olsun kırmızısı hoşuma gidiyoo benimmm kızsada erkeksede

ay ben park yatak falan derken kendmi bebek örgülerinin içinde buldum:))
Çok güzeller ama yaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…