2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
en büyüğü dahamı iyikii:uhm:

yani en buyuğu abartacak kadar büyük değil bence 3-4 yaşa kadar içinde rahat yatacak şekilde olur alt değiştirme yerleride var bebeğin kıyafetlerini ama nereye koyucam onu düşünüyorum belki dolap alırım ya da 6 lı komidinim var onu kullanırım:uhm:

ama benim dediğim kırmızı bordo ya kaçıyor biraz cırt kırmızı değil

valla kızlar anne olunca daha iyi anlarsınız ilk doğurcak olanlara diyorum belki ben ve eşim evhamlıyız bu konuda ama doğmadan önce bende derdim yatar yatanda diye ayy olmadık zamanlarda özellikle gece ağlamaları o kadar oluyoki helede alışmışken rahat uyumaya gözünden uyku akıyo yeterki uyusun diye yanıda emzirirken bide bakmışın sabah olmuş uyumuşuz beraber bazende yatana yatırırdım iyi uyuyo bebe ellemesene şeytan dürtüyo ya kusarda boğulursa ya nefaes alamazsaa ikide bi bakıp uyuyan bebeği huzursuz edip uyandırdığın bile oluyo çookk kalbini dinleöişimdir nefes alıyomu diyye aman ne bileyim çok farklı bi şey annelik allah her keze tatırsın inşallahhhh

amin canım inşallahhh..

kızlar bu prk yatak olayına benımde ıcım ısındı ama yere cok yakın yatmıs oölmıycakmı alıp koyarken problem olmuyor mu acaba..

ya ben patık resmı eklıcemde koyamadım bı türlü :umursamaz:
püfff yıne tek basıma kalamısımlaelaelaelaelae

hadi ya benimde 2 aralık doğum günüm eşim,12 ağustos :)))
benim yükselenimde ikizler valla nasıl bir karışık durum ortaya çıkacak :)))

canım normal doğumda 1 gün yatarsın yada yatmazsın ama sezeryan da 1 veya 2 gün kalıyorsun büyük ihtimal, ama sezeryanlıyken mutlak birine ihtiyaç duyarsın bebişe tek başına bakamazsın o halde hastanede..

süperrr gözün aydın canımmmm çok sevindimmmm
3 lü test felan bişey dedimi ??yaparız felan diye?? benimki gerek yok dedi bi banamı gerek yok dedi acaba yaaCADIARZU

1-2 gun yatmak iyi m acaba?
bizde burda 1 hafta sakliyorlar hastanede normal dogumda.
yaninda kimse kalmiyor yani kalamiyor,enfeksiyon riskiyle kimseyi yanina amiyorlar.pencereden ve ya kamerayla konusuyorsun.hapis gibi :)))
sanirim bebegin gobegi dusunce cikartiyorlar yalnis bilmiyorsam.
ama sezeryan olanlar icin (ki ben de 99% sezeryan olucakmisim dr.um soledi) daha da zor yalniz basina.napicam ben bilmiyorum.

bebeis bende senin gibiyim açıeknde tokkende midem bulanıyor bu gün akşam üstüne kadar felakettim eşimle tam dışarı çıkacaktık lavaboya zor attım kendimi ama
yetişemedim heryeri batırdımmm çok moralim bozulduu niye hala geçmedi bu bulantılar ANLAMADIMMMMmafoldumben

aaa bizim burda doğum yapar yapmaz alıyorlar odaya sonra misafirini bile alıyorlar...
yanında da aynı odada kalıyor refakatçin... 1 haftada göbek bağı zor düşüyor yaaa
okadar süre hastanedemi kalınımış yuh diyorum... bebekle anne aynı odada kalmıyor hastanede sadece emzrme zamanlarında getiriyorlar...

bizim burdada ayni canim.normal dogumda 3-4 gün sezeryanda 1 hafta kadar sanirim pek emin degilim ondan,ve yaninda kimse kalamiyor,refakatci olarak.ama ziyaretci gelir belli bir saate kadarda kalir.sirf dogumda degil,baska sekilde hastanede yatsanda kimse kalamaz.hemsireler ilgilenir herseyiyle.cok da güler yüzlülerdir.

Son düzenleme:
kızlar yılbaşı hediyemi gönderdim
semra arkadaşımız almış ve çok beğenmiş
ayyyyy çok mutlu oldum
biz bugün gittik eşimle aldık hediyemiziii inşallah şekero da beğenir hediyesini ama ben yeni doğacak bebişine bişiyler aldımmopuyorumnanaktan:kedi:

valla bizde temizliği eşim yapıyo.
ütüyü keyfim gelince yapıyorum :)
yemekde ayarlıyorum bişeyler sırnaşık şey
benimde temizlik yapmam lazımm yarın annem gelcek 1 haftalık yemek yapıcaz yine
temizlikte yaparız o arada sanırmmmm

burda da ayni canim,emzirme zamaninda getiriyorlar ama gobek bagi dusmeden cikamiyorsun.ama ben bu kurali begeniyorum.kimseyi yanina sokmuyorlar filan.kafani dinliyosun.hem de 1 haftayi bebek hastanede geciriyor.gobek bagi isi de hall oluyo :))))))

evet canim,kurallarimiz ayni sayilir bizde de.hemsireler de cok guleryuzlu,cok ilgililer.
ama sezeryanken yalniz olmak biraz zor gibime geliyor.bakalim...hayirlisi olsun...kolay dogumlar diliyorum hepimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…