2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayyy :ecrin_bebek: demek bebiş kızmış yaaaa bak fındıka sennn kaydirigubbakcemile3canım çok sevindim ya hayırlısı olsun tabi kız erkek farketmez sağlıklı olsunlarda
kıss acayipsin dahah çocuğa isim bulmadan evlendirdin gittin ne bu acele kaydirigubbakcemile3

benimde temizlik yapmam lazımm yarın annem gelcek 1 haftalık yemek yapıcaz yine
temizlikte yaparız o arada sanırmmmm

Aslında benim yardımcım var sağolsun temizlik yemek yapmıyorum neredeyse iki yıldır ama ilginç bir şekilde son 1 haftadır sanki vücudumda enerji fazlası varmış gibi hissediyorum. Akşamları gizli gizli mutfak raflarını düzenliyorum, toz alıyorum dolapları yeniden yeniden düzenliyorum. Kendimi hafif hissediyorum bu aralar. Bu akşam da açma börek yaptım 3 tepsi. Sonra bi tepsiyi anneme, bi tepsiyi yardımcıma verdim eşim de şehir dışında hala ve kalan tepsiyi de internet başında yarıladım. Valla kendimden korkmaya başladım.

aminnn canim cümlemize.ne güzel bir dua.Allah razi olsun.
evt leylacim.bende begeniyorum buranin kurallarini.amin canimmmm

burda devlet hastanelerınde bebkte anne yanında kalıyor normaldogumsa 1 gece sezeryanse 2 gece kalıyorsun hastanede bebkte dogumda bı sorun olmadıysa hemen getırıyolar bebgı ve dogumun hemen ardında zıyaretcı alıyolar yanına ay ben 1 hafta yalnız kafayı yerdım heraldee

LEYLACIM KZIIN GELIYOMSU HADI GOZUNAYDIN..

bende ogrenmek ıstıyorumm artık yaaaaaaaaaaaaa... dua edınde pazratesı ogrenebıleyım kızlar bende..
inşallah canım öğrenirsin güya bugün bizde dayısının yanına gidecektikkk
deli etti abimm beni dr luk yapacağı tuttu ben vazgeçtim dr un sölesin ozaman adama ayıp olur birden kendimi onun yerine koydum o heycanla haber verirken sen hiç tepki vermezsin felan dedi ayyy deli oldum yani bende iyi aman dedim bende haftaya gider kuzenime gösteririmkaydirigubbakcemile3 ne de olsa dr radyoloji uzmanı karı -koca biri elbet bakar dedim ben arayımda onlarada söleyim bakmasınlar dedi... klava:bakalım inşallah bir hafta sonra öğreniriz de sonradan da abime hak verdim dr a gidince adam aaa kızınız/oğlunuz olacak deyince nasıl şaşkınlık ifadesi yapcam bilmiyorum tabi öğrenebilirsekkk

ZEYHAT canım geçmiş olsun. allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. aman stres yapma şekerin baş düşmanı stres biliyosun canım. hamilelikte şeker ve tansiyon çok kişide çıkıyo ama kontrol altına alabilirsin canım hiç merak etma içini ferah tut.

leylacım kızın olacakmış. tebrik ederim canım. sağlıklı olsunlada kız erkek ark etmez

maşallah ne beceriklisin ayol ben yerimden kalkmaya eriniyom valla zor geliyo hele h.içi işten gelince meftaryımmm

ayy geçmişi okumayı daha yeni bitirdim kızlar yaaa amma döktürmüşler yineee

maşallah ne beceriklisin ayol ben yerimden kalkmaya eriniyom valla zor geliyo hele h.içi işten gelince meftaryımmm

Valla aslında becerikli değilimdir ama diyorum ya fazla enerji var gibi bişiler yapasım geliyo sürekli. Son bir haftadır işe gitmiyorum. Kendi işimiz hep son güne kadar çalışırım diyodum ama şimdi evde kalıp ev işleri yapmak daha cazip geliyo. Bi de yemeden durabilsem.

süperrr gözün aydın canımmmm çok sevindimmmm
3 lü test felan bişey dedimi ??yaparız felan diye?? benimki gerek yok dedi bi banamı gerek yok dedi acaba yaaCADIARZU

sağol canım. 3 lü testi ben sordum olacak mı diye
doktorumda tam 3 li test demeyelim ama bazı tahlilleri yapacağız dedi
sanırım bir kaç tahlil yapacak o kadar.tam anlamıyla bir test olmayacak.

olsun canım boş ver iyi yapmışsın dinlen bol bol ne güzel,
yarısın bebişine doğumdan sonra verirsin inşallah çabucak

sağol canım. 3 lü testi ben sordum olacak mı diye
doktorumda tam 3 li test demeyelim ama bazı tahlilleri yapacağız dedi
sanırım bir kaç tahlil yapacak o kadar.tam anlamıyla bir test olmayacak.

sanırım benim gibi olacak seninde 3 lü testi yapmaycak ama 3 lüde yapılan afp testini yapacak ölçümler felann...
zaten sonrasındada renkli doplerde bakılacak istenirse yani bize kalmış 4 bayutta..

napiyim duygulandim :))
aminnn canim cümlemize.ne güzel bir dua.Allah razi olsun.

evt leylacim.bende begeniyorum buranin kurallarini.amin canimmmm

simdi de kocisle tartisiyoruz bu isimler yuzunden bir birimize girecez nerdeyse...uff nee zormus yaaa isim secmesi

yalnizlik iyi zaten hastaneden cikinca evime gelicek herkes...uff.kimseyi istemiyorum :)

ya bu benim avatardaki resimde bebek sanki popomdaymış gibi gözüküyooo :roflol:değiştireyim

Son düzenleme:
napiyim duygulandim :))

simdi de kocisle tartisiyoruz bu isimler yuzunden bir birimize girecez nerdeyse...uff nee zormus yaaa isim secmesi

yalnizlik iyi zaten hastaneden cikinca evime gelicek herkes...uff.kimseyi istemiyorum :)

ya bızde kız olursa IŞIK ADA olcak adı ama sankı artık bana erkek gıbı gelıyo erkek olursa ısım ne olcak dıye dusunurken bızde yıycez bırbırımızı.. off yaaa

bende sımdı sutlac yaptım sogusunda afıyetle yesin bebişim:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…