kizlaaaaaaaaaaaaaaar ben bugun doktordan geliyorum....
3lu testim yapildi,ama su an evde deilim diye olcumler de yanimda degil yazamicam.
bebek de gayet saglikli cok sukur,hopur zipir oynuyor icerde :))
12 haftalikda erkek olan bebegim kiz ciktiii zemuszemus
zaten biliyorsunuz doktor soylese de benzetiyorum tam goremiyorum dedi.listeye de erkek diye yazdirmamistim,inanmamistim cunku.simdi de kiz cikti :)) esim cok sevindi.bana ilk olarak biraz garip geldi algilayamadim,doktor aaa uzuldunmu dedi?hayir canim,niye uzuleyim saglikli olsun dedim.
senin gibi hastalar hosuma gidiyor dedi,bazilari kiz duyunca surati dusuyor diyor...neyse...doktor bunlari soylerken ben hic kiz ismi dusunmedigimizi hatirladim,kizimin gelin olup gidecegini beni yalniz birakacagini hayal ettim....ay ne bicim biriyim ben yaa kaydirigubbakcemile3
neyse bu kadar yazdim yormayim sizi daemoncuuuum canim listeye ekle kizim olucak diye.ismi hazir degil insalah onu da soylerim.goremezsin diye mesaj atayim sana dur... :)
benimde temizlik yapmam lazımm yarın annem gelcek 1 haftalık yemek yapıcaz yine
temizlikte yaparız o arada sanırmmmm
aminnn canim cümlemize.ne güzel bir dua.Allah razi olsun.allah bebeklerinizi korusun sizide korusun allah bebeklerinize uzun ömürler sağlıklı huzurlu bereketli ömürler versin allah bebeklerinizi meleklerle sizide korusun eşinizide korusun allah yardımcıları olsun bebeklerinizinde olsun eşinizinde olsun meleklerle allah bebeklerinizi ailenizi eşinizi bütün kötülüklerden nazarlardan belalardan kötü şeylerden cinden ruhlardan cinlerden şeytandan şeytanlardan ruhlardan ruhdan korusun allah kolay doğumlar versin allahla melekler sizinde başucunuzda olsun bebeklerinizinde eşlerinizde vede ailenizinde
evt leylacim.bende begeniyorum buranin kurallarini.amin canimmmmburda da ayni canim,emzirme zamaninda getiriyorlar ama gobek bagi dusmeden cikamiyorsun.ama ben bu kurali begeniyorum.kimseyi yanina sokmuyorlar filan.kafani dinliyosun.hem de 1 haftayi bebek hastanede geciriyor.gobek bagi isi de hall oluyo :))))))
evet canim,kurallarimiz ayni sayilir bizde de.hemsireler de cok guleryuzlu,cok ilgililer.
ama sezeryanken yalniz olmak biraz zor gibime geliyor.bakalim...hayirlisi olsun...kolay dogumlar diliyorum hepimize.
inşallah canım öğrenirsin güya bugün bizde dayısının yanına gidecektikkkLEYLACIM KZIIN GELIYOMSU HADI GOZUNAYDIN..
bende ogrenmek ıstıyorumm artık yaaaaaaaaaaaaa... dua edınde pazratesı ogrenebıleyım kızlar bende..
canım haziran annelerine bebeiş odaları diye bi topik açmıştım ondan bakabilirsin baya bi ekledim..hımmm linki açamadım ama ben araştırayım bide
maşallah ne beceriklisin ayol ben yerimden kalkmaya eriniyom valla zor geliyo hele h.içi işten gelince meftaryımmmAslında benim yardımcım var sağolsun temizlik yemek yapmıyorum neredeyse iki yıldır ama ilginç bir şekilde son 1 haftadır sanki vücudumda enerji fazlası varmış gibi hissediyorum. Akşamları gizli gizli mutfak raflarını düzenliyorum, toz alıyorum dolapları yeniden yeniden düzenliyorum. Kendimi hafif hissediyorum bu aralar. Bu akşam da açma börek yaptım 3 tepsi. Sonra bi tepsiyi anneme, bi tepsiyi yardımcıma verdim eşim de şehir dışında hala ve kalan tepsiyi de internet başında yarıladım. Valla kendimden korkmaya başladım.
maşallah ne beceriklisin ayol ben yerimden kalkmaya eriniyom valla zor geliyo hele h.içi işten gelince meftaryımmm
süperrr gözün aydın canımmmm çok sevindimmmm
3 lü test felan bişey dedimi ??yaparız felan diye?? benimki gerek yok dedi bi banamı gerek yok dedi acaba yaaCADIARZU
sağol canım. 3 lü testi ben sordum olacak mı diye
doktorumda tam 3 li test demeyelim ama bazı tahlilleri yapacağız dedi
sanırım bir kaç tahlil yapacak o kadar.tam anlamıyla bir test olmayacak.
ayyy :ecrin_bebek: demek bebiş kızmış yaaaa bak fındıka sennn kaydirigubbakcemile3canım çok sevindim ya hayırlısı olsun tabi kız erkek farketmez sağlıklı olsunlarda
kıss acayipsin dahah çocuğa isim bulmadan evlendirdin gittin ne bu acele kaydirigubbakcemile3
aminnn canim cümlemize.ne güzel bir dua.Allah razi olsun.
evt leylacim.bende begeniyorum buranin kurallarini.amin canimmmm
burda devlet hastanelerınde bebkte anne yanında kalıyor normaldogumsa 1 gece sezeryanse 2 gece kalıyorsun hastanede bebkte dogumda bı sorun olmadıysa hemen getırıyolar bebgı ve dogumun hemen ardında zıyaretcı alıyolar yanına ay ben 1 hafta yalnız kafayı yerdım heraldee
napiyim duygulandim :))
simdi de kocisle tartisiyoruz bu isimler yuzunden bir birimize girecez nerdeyse...uff nee zormus yaaa isim secmesi
yalnizlik iyi zaten hastaneden cikinca evime gelicek herkes...uff.kimseyi istemiyorum :)
Valla aslında becerikli değilimdir ama diyorum ya fazla enerji var gibi bişiler yapasım geliyo sürekli. Son bir haftadır işe gitmiyorum. Kendi işimiz hep son güne kadar çalışırım diyodum ama şimdi evde kalıp ev işleri yapmak daha cazip geliyo. Bi de yemeden durabilsem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?