- Konu Sahibi daemon
-
- #15.721
ya kızlar ne zaman hissetcez bebişlerimizin hareketlerini yaa çok merak ediyorum
dün çok iş yaptık annemle sonra dışarı çıktık gezdik dolaştık alışveriş yaptık biraz
ağır şeyler taşıdım gelkdik yemek yaptık belim koptu resmen yemek yiyip çay içtim
sonra yattım ama sabaha kadar uyuyamadım doğru düzgün bebişimde yorulmuşmudur
bişey olmuşmudur diye elim karnımda yattım belkim hareket hissederim diye ama tık
yoktu maalesefmirmirmirmir
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn Annişlerrrrrrrrrrrrrrrr
ßen qeldimmmmmmmmmmmmmm sositososito
kısss nispetmi yapıyon nan bizeee yatıp uyuyonnnnya kızalr sabahın korunde bukadar konusmayın sımdı nasıl okuycam ben gecmısı off yaaaa.. ee clısan var calısmayan var calısmayan ınsanlar nasıl yetıscekkaydirigubbakcemile3
ben elime karnıma koyduğumda içerde bi dalgalanma, ne bilim dönme hareketleri varmış gibi hissediyorum sağa yakın tarafımda..
geçen eşime söyledim o da başını koydu dinledi "burdan bol bol gurultu geliyo" dedi :roflol:
gidicem gidicemde uyanamadımkı ben yıne hasta gıbıyım bıseyler atıstırıyorum sımdı oglen gıtcemsen bugün işyerine gitmeyecek miydin??
h.geldin daemoş
sen geçmişi boş ver
hamilelik kyafetleri kilo bulantı grip aşısı v.s.
sen dktra gidecektin ne olduuu?CADIARZU:uhm:
günaydınnGünaydınnnnnnnnnnnnnnn Annişlerrrrrrrrrrrrrrrr
ßen qeldimmmmmmmmmmmmmm sositososito
hoşgeldin canımm
gidicem gidicemde uyanamadımkı ben yıne hasta gıbıyım bıseyler atıstırıyorum sımdı oglen gıtcem
yok cnm pazartesı sanıyodum da bı baktım salıymıs yarın saat 10 da randevum. ama umıdım yok bu bebbek gostermıycek bişeyciğini edepli yavrum benimkaydirigubbakcemile3
ay aynen bende yatarken ozellıkle bıseyler donuyormus gıbı hıssedıyorum esımde hemen basını koydu kaynıma burdan bol bol gurultu gelıyo dedı aynen.. ay bunların hepsı aynı bende anlamazsın sen bebegım o bebegım dedımdelikafadulden:CüvCüv:ben elime karnıma koyduğumda içerde bi dalgalanma, ne bilim dönme hareketleri varmış gibi hissediyorum sağa yakın tarafımda..
geçen eşime söyledim o da başını koydu dinledi "burdan bol bol gurultu geliyo" dedi :roflol:
kısss nispetmi yapıyon nan bizeee yatıp uyuyonnnnklava:sabahın köründe geldim gözümü zor açtım zatennnn mirmirmirmir
ama benim içimden sanki oğluşun olacak gibi geliyor ama önemli olan salığı sağlıklı olsunda fark etmez:Saruboceq::Saruboceq:
ya kızlar bu domuz gribi aşısını yaptıran var mı aramızda doktorum kesin yaptır diyor ama kararsızım birde bir ay önce 10 gün gripten dolayı evde yattım offffffffffff ne yapacağım bilmiyorum
ya kızlar ne zaman hissetcez bebişlerimizin hareketlerini yaa çok merak ediyorum
dün çok iş yaptık annemle sonra dışarı çıktık gezdik dolaştık alışveriş yaptık biraz
ağır şeyler taşıdım gelkdik yemek yaptık belim koptu resmen yemek yiyip çay içtim
bişey olmuşmudur diye elim karnımda yattım belkim hareket hissederim diye ama tık
bende kelebek kıpırtısı gibi bişey hissediyorum sanki biri tüyle beni gıdıklıyormuş gibi
eşim hep bebiş uyusun uyanmasın diyo yoksa midem kalkıyor mide bulantımı bebişin hareketlerine bağlıyor:icecream:
ya beni neden kimse kayde almıyor(((((((((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?