bende uzun zaman sonra tekrar sut icmeyi denedim bir bardak ictim
oda iyicene oturdu mideme nasil agir geliyor artik.
birde kizlar sizler de de birsey yedikten sonra agzinizda tuhaf bi tat kaliyor mu?
ya kızlar bu domuz gribi aşısını yaptıran var mı aramızda doktorum kesin yaptır diyor ama kararsızım birde bir ay önce 10 gün gripten dolayı evde yattım offffffffffff ne yapacağım bilmiyorum
ya beni neden kimse kayde almıyor(((((((((((((((((
benimde titreme seğreme hatta gıdıklama gibi bişiler oluyo ama bu bebişko hareketimidir yoksa bağırsak hareketimi hala anlayamıyorum...
ya kızlar bu domuz gribi aşısını yaptıran var mı aramızda doktorum kesin yaptır diyor ama kararsızım birde bir ay önce 10 gün gripten dolayı evde yattım offffffffffff ne yapacağım bilmiyorum
benimde titreme seğreme hatta gıdıklama gibi bişiler oluyo ama bu bebişko hareketimidir yoksa bağırsak hareketimi hala anlayamıyorum...
yok kuşum bu ilgilenmemekten değil bazen herkes kendi çapında yazıyo,karşıyı dinlemiyo,şuan benide dinlemiyorlar mesela takma :hulya:
yok kuşum bu ilgilenmemekten değil bazen herkes kendi çapında yazıyo,karşıyı dinlemiyo,şuan benide dinlemiyorlar mesela takma :hulya:
ama ben baya varlığını bu 4 5 gündür hissediyorum
çorap felan giyince sanki portakal gibi bişey yuvarlanıyor içimde
ay sabah uyansamda yanımda bulsam bebişimi yaaaa çok heyecanlıyım :teytey:
Kızlar benim yarın dişim çekilecek ve ikitane dolgu yapılacak hepsini aynı güne denk getirdim dişimi rontgen çekemedikleri için uzman cerrah çekecekmiş çok korkuyorum. Sizce hepsini aynı güne getirmekle hatamı yaptım ne dersiniz ????
huhuuuu kız kim kendi çapında
konuşuyor anlamadımCADIARZU
aşkolsun neden kaale almayalım var canım yaptıran
ama ben yaptırmadım mesela, dr da sormadım oda bişey demedikaydirigubbakcemile3
ben bebeğimin hareketlerini hissediyorum kızlar yani qazla falan
karışcak bişey qibi değil zaten kaydirigubbakcemile2
özellikle yemek yediğim zaman daha net hissediyorum oğluşumu
benim yeğenimde 2,5 yaşında "havacım hande napıyo, bora napıyo diye tek tek soruyo çocuğun kafası karıştı kızım karnımda bir bebek var ama kızmı erkekmi belli değil diyorum ozaman bora olsun ben zaten senin kızınım diyor, kıskanırım ben onu diyor, eşimde kızdırmak için hande var halanın karnında diyince çaktırmadan karnıma vuruyorkaydirigubbakcemile3benımde ıcımden erkek gıbı gelıyor aam esım sankı zorla kıza cevırecek kızım dıye dıye cocuk ne olacagını sasırck. tabı canım saglıkla gelsınde dunyaya hıc onemı yok ama ınsan merak edıyor. ben hep kızım olsun ısterdım ama 4 yasındakı yegenım kız ıstemıyor o zamn cok kıskanır kız olursa sen ona elbıse alırsın bana gelınce param kaladı dersın dıyo kız olursa cok kıskanır o yuzden erkek olsun ıstıyorum artık.
anam noluyo yav hazıran annelerıne herkeste bı alınganlık böle aaa yakısmıyor ama yok hazıran annelerıne topic mopic diyip kapattırcam topicimi heeeklava: klava:kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?