2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende uzun zaman sonra tekrar sut icmeyi denedim bir bardak ictim
oda iyicene oturdu mideme nasil agir geliyor artik.

birde kizlar sizler de de birsey yedikten sonra agzinizda tuhaf bi tat kaliyor mu?

efet aynen bendede o ıgrenc tat gıtmıyor bide mıdemden ufak ufak hava gelıyr gıbı kotu kotu offyaa anlatması bile zor

ya kızlar bu domuz gribi aşısını yaptıran var mı aramızda doktorum kesin yaptır diyor ama kararsızım birde bir ay önce 10 gün gripten dolayı evde yattım offffffffffff ne yapacağım bilmiyorum

ya beni neden kimse kayde almıyor(((((((((((((((((

aşkolsun neden kaale almayalım var canım yaptıran
ama ben yaptırmadım mesela, dr da sormadım oda bişey demedikaydirigubbakcemile3

benimde titreme seğreme hatta gıdıklama gibi bişiler oluyo ama bu bebişko hareketimidir yoksa bağırsak hareketimi hala anlayamıyorum...

bıkac haftaya kendılerını bellı ederler caktırma bız gurultularımızı bebegımızın hareketı dıye hıssedıp sevınelımyerimseniben

ya kızlar bu domuz gribi aşısını yaptıran var mı aramızda doktorum kesin yaptır diyor ama kararsızım birde bir ay önce 10 gün gripten dolayı evde yattım offffffffffff ne yapacağım bilmiyorum

canım 3-4 günde bir bu konuyu konuşuyoruz zaten.hatta 5-6 sayfa önce yine konuşuldu.aramızda yaptıran arkadaşlar var.bende yaptıranlardanım.yaptırmayan ve hala kafası karışık olan arkadaşlar çoğunlukta.

benimde titreme seğreme hatta gıdıklama gibi bişiler oluyo ama bu bebişko hareketimidir yoksa bağırsak hareketimi hala anlayamıyorum...

ama ben baya varlığını bu 4 5 gündür hissediyorum
çorap felan giyince sanki portakal gibi bişey yuvarlanıyor içimde
ay sabah uyansamda yanımda bulsam bebişimi yaaaa çok heyecanlıyım :teytey:

bende bendeeehihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

dolguların yemek yemene bi sakıncası olmaz cnm,dişin çekildikten sonrada buz kompresi yap özellikle ama benim fikrim hamileyken acil olmadıkça hiçbir diş müdahalesi yaptırmamak.gerçi 2.trimester en güvenli dönem böyle müdahaleler için ama

ben bebeğimin hareketlerini hissediyorum kızlar yani qazla falan
karışcak bişey qibi değil zaten kaydirigubbakcemile2
özellikle yemek yediğim zaman daha net hissediyorum oğluşumu

kııız sen bu acelecilikle 7 ayda doğurursun valla bebişini kaydirigubbakcemile3
şaka yapıyorum tabi canım.allah sağlıkla zamanında nasip etsin hepimize.
bende normalde çok aceleci bir insanımdır.ama bebeğim bana sabırlı olmayı öğretecek inşallah.

yok kuşum bu ilgilenmemekten değil bazen herkes kendi çapında yazıyo,karşıyı dinlemiyo,şuan benide dinlemiyorlar mesela takma :hulya:

böyle yazan birini görünce gerçekten üzülüyorum.
herkes dert yanarsa bu topicten girmeyelim bence.

ßendeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :asigim:

huhuuuu kız kim kendi çapında
konuşuyor anlamadımCADIARZU

anam noluyo yav hazıran annelerıne herkeste bı alınganlık böle aaa yakısmıyor ama yok hazıran annelerıne topic mopic diyip kapattırcam topicimi heeeklava:klava:kötükedihüso

aşkolsun neden kaale almayalım var canım yaptıran
ama ben yaptırmadım mesela, dr da sormadım oda bişey demedikaydirigubbakcemile3

canım ben arkadasını merak ettim sonuc ne gıtmışmi doktoraaa

ben bebeğimin hareketlerini hissediyorum kızlar yani qazla falan
karışcak bişey qibi değil zaten kaydirigubbakcemile2
özellikle yemek yediğim zaman daha net hissediyorum oğluşumu

:uhm: ben o zaman hissetmiyorum
o an zaten sadece tıkınmayı düşündüğüm içindir:roflol:

benim yeğenimde 2,5 yaşında "havacım hande napıyo, bora napıyo diye tek tek soruyo çocuğun kafası karıştı kızım karnımda bir bebek var ama kızmı erkekmi belli değil diyorum ozaman bora olsun ben zaten senin kızınım diyor, kıskanırım ben onu diyor, eşimde kızdırmak için hande var halanın karnında diyince çaktırmadan karnıma vuruyorkaydirigubbakcemile3

anam noluyo yav hazıran annelerıne herkeste bı alınganlık böle aaa yakısmıyor ama yok hazıran annelerıne topic mopic diyip kapattırcam topicimi heeeklava:klava:kötükedihüso

işte bende anlamadım diye sordum ya
kesin hamilelik moduna bu ay hepimiz geçtik
allah sonumuzu hayır etsin
:1rolleyes:

ay alla allaa 10 dk iş yaptım 4 sayfa ilerlemiş..

durun bi yaaa... motoru soğusun topiğin..

kızlar diğer topiklere göz atıyorum da hazır herkes bebek kıyafetleri almaya başlamışken bi arkadaşın tavsiyelerini buraya aktarmak iyi olur diye düşündüm.. şöyle yazmış:
"Arkadaslar bebegine kıyafet alırken kendini kaybetmis ve sonra coğunu giydiremeden cocugunu büyütmüs biri olarak anne adaylarına bazı tavsiyelerim var:
1. Baslangıc olarak 3 tane hastane cıkısı alın ve hastane cıkısı olarak da kendiliğinden eldivenli olanları tercih edin, cünkü eldivenler cok sık düsüp kirleniyor. (Kendiliginden eldivenli olanlar her markada yok, chicco ve aziz bebede var)
2. Bebek magazasına gittiginizde "Ayy cok sekeeer" diyerek dogmamıs bebeginize bir sürü kıyafet almayın. (Zaten fazlasıyla hediye gelecek) Cocugunuz oldugu zaman kolay giydirilen, cocugu sıkmayan, pratik kıyafetleri tercih edeceksiniz. Ayrıca cocugunuzun hangi mevsimde kac cm olacagını da simdiden hesaplamanız imkansız. Ben eylülde dogacak ogluma birdahaki yaz giyecegi birsürü kıyafet aldım ama suan giydirsem bile üzerine anca olur.
3. En cok lazım olan kıyafetler, patikli penye pantalon, badi, sapka, eldiven ve patik. Bunlardan alırken de cocugunuzun boyunu hesaba katın.
4. Bebeginiz icin fermuarlı kıyafetlere pek yanasmayın, cocugunuz yatar konumda oldugu icin kıyafeti kayıp, fermuarı yüzüne gözüne batıyor.
5. En rahat giysiler cıtcıtlı olanlar yada sweetshirtler.
6. Pantalon olarak beli bol ve lastikli olanları tercih edin. Yoksa cocugunuz cok sıkılır.
7. Bebeginiz kıyafetlerini, kendi kıyafetlerinizden ayrı yıkayın ve yıkarken bebedeterjanı ve yumusatıcısı kullanın. Hatta en güzeli toz sabun kullanın. En doğalı bu. Hacısakirin toz sabunu olabilir.
ALLAH HEPıNıZı TAMAMINA ERDıRSıN ARKADASLAR "
ona göre kızlar haalmaz: :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…