- Konu Sahibi daemon
-
- #15.701
aa bak o daha iyi olmuş sana da hediye olmuş:) ne güzel bebişlerimiz aynı kıyafetleri giycek..günaydın kızlaarrr....
kaydirigubbakcemile3 demekki herkes aynı şeyi yapıyo:) ben de haftasonu leach'in hediyesini aldım ve dayanamayıp aynısından oğluma da aldım o yüzden şimdilik bebişlerimizin cicileri topiğine koyamıyorum resmini:)
Şekerim bende seninkine aldığım hediyeyi çok beğenmiştim. Sonra aynısından alırım diye geçirdim aklımdan. Benim en yakın arkadaşımda biliyodu aldığım hediyeyi beğendiğimi gitmiş oda bana almış aynısından :)
tamam canım sağol..günaydın kızlaarrr....
bu seminerler sadece istanbuldakilerde mi oluyo yoksa bütün medicallerde var mı acaba?
günaydın recepivedik
şuan sadece göztepe medicalparkta var bildiğim kadarıyla.medical parkın internet sitesinden takip edebilrsin ordan duyuruları yapıyorlar mutlaka.
ulen leach kandırdın beni hani yılbaşından sonra öğrencektin:) ben de haftasonu aldım bugün de yolluyom hediyeni..gerçi cinsiyetini öğrenseydim de farketmezdi oğluma da mavisi yerine yeşili aldım sonuçta..yeşili daha güzeldi.. seninki de yeşil oluyo yani buarada :jeyyar:Good morning and wellcome to you all...
ben bugün doktora gidiyorum, cinsiyet öğrenmek için çoookk heyecanlandım...
bu hediye olayını ilk ben gerçeklerştirdim sanırım ben perşembe günü gönderdim
cuma günü arkadaş almış çok beğenmiş benimde gözüm kalmıştı valla
alıcam aynından
al al hiç durma hepimiz aldık:))
belim ayrı bir konu..
eski ince belimden kalma birşey yok ortada, bel yok hatta CADIARZU
ayy naapacaz böyle bilmiyorum ben de..
Allah yardımcımız olsun insallah şöyle en fazla 12-13 kiloyla hadi 15 kiloyla kapatırız hamişlikleri..
30 kilo alan var yaa kafamçokkarıştı
Bende uzun zaman sonra tekrar sut icmeyi denedim bir bardak ictim
oda iyicene oturdu mideme nasil agir geliyor artik.
Birde kizlar sizler de de birsey yedikten sonra agzinizda tuhaf bi tat kaliyor mu?
Birde kizlar sizler de de birsey yedikten sonra agzinizda tuhaf bi tat kaliyor mu?
Kızlar benim yarın dişim çekilecek ve ikitane dolgu yapılacak hepsini aynı güne denk getirdim dişimi rontgen çekemedikleri için uzman cerrah çekecekmiş çok korkuyorum. Sizce hepsini aynı güne getirmekle hatamı yaptım ne dersiniz ????
Kızlar benim yarın dişim çekilecek ve ikitane dolgu yapılacak hepsini aynı güne denk getirdim dişimi rontgen çekemedikleri için uzman cerrah çekecekmiş çok korkuyorum. Sizce hepsini aynı güne getirmekle hatamı yaptım ne dersiniz ????
nesquickle dene.ben normalde çok sevdiğim halde şimdi içemiyorum. nesquickle buldum çözümü
off benim durumda vahim sürekli ağzım oynuyor.3,5 kilo almışım şimdiden.
dün gece karnım acıktı yememem lazım, bu seferde eşim ye diye ısrar ediyor.
o ye diyince bende gaza geliyorum :roflol::roflol:
başka topiclere bakıyorum millet 20. haftasında ancak 3 kilo almış. bunalıma girdim sayelerinde kötükedihüso
o zaman eskilere göre senin ikizin olucak dermişimmm:roflol:
benim az belim kalınlaştı
ve hafif bir göbek var:kedi:
Evet bende normalde cok seviyorum gunluk iciyordum, ama simdi ise de tadi kotu gelmiyor
ama ictikten sonra mideme cok agir oturuyor sanki 100 kilo olmusum gibi bi agirlik hissediyorum.
günaydınnnnGÜnaydınnnn...
Sen yine iyisin canim ben kac kilo aldim bilmiyorum ama bazen
gece wc icin uyandigimda midem kaziniyor oturup birseyler yiyorum. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ac birakirsam kendimi midem bulaniyor cunku mecbur yemek zorunda kaliyorum.
ya kızalr sabahın korunde bukadar konusmayın sımdı nasıl okuycam ben gecmısı off yaaaa.. ee clısan var calısmayan var calısmayan ınsanlar nasıl yetıscekkaydirigubbakcemile3
ya kızalr sabahın korunde bukadar konusmayın sımdı nasıl okuycam ben gecmısı off yaaaa.. ee clısan var calısmayan var calısmayan ınsanlar nasıl yetıscekkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?