2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

off benim durumda vahim sürekli ağzım oynuyor.3,5 kilo almışım şimdiden.
dün gece karnım acıktı yememem lazım, bu seferde eşim ye diye ısrar ediyor.
o ye diyince bende gaza geliyorum :roflol::roflol:
başka topiclere bakıyorum millet 20. haftasında ancak 3 kilo almış. bunalıma girdim sayelerinde kötükedihüso

Bende uzun zaman sonra tekrar sut icmeyi denedim bir bardak ictim
oda iyicene oturdu mideme nasil agir geliyor artik.

Birde kizlar sizler de de birsey yedikten sonra agzinizda tuhaf bi tat kaliyor mu?

evet metal tadı kalıyor
öyle yapış yapış gibi ama
sanırım ilaçlarında etkisi var
ben demir kalsuyum
elevit kullanıyorumbuyrunnnnnnnnn

Birde kizlar sizler de de birsey yedikten sonra agzinizda tuhaf bi tat kaliyor mu?

nesquickle dene.ben normalde çok sevdiğim halde şimdi içemiyorum. nesquickle buldum çözümü

benimde dişlerim ağrımaya başladı birde geçen gün sıcak ne yediysem damağımı yapmışım 4 gündür geçmedi gece uykumdan bile uyanıyorum acı yüzünden
mafoldumben

offf bende h.sonu 1 kez içtim süt fena oluyorum
o ağız tadı değişikliği bende de var demir yalamış gibi
valla midem için gaviscon içiyorum da oda içerlen fena yapıyor
ayy ne olsa yaranılmıyor bize yaa

yok canım ya gitmişken hepsini yaptırırsın.
parça parça yaptırsan daha çok gözünde büyür. tekrardan geçmiş olsun

nesquickle dene.ben normalde çok sevdiğim halde şimdi içemiyorum. nesquickle buldum çözümü

Evet bende normalde cok seviyorum gunluk iciyordum, ama simdi ise de tadi kotu gelmiyor
ama ictikten sonra mideme cok agir oturuyor sanki 100 kilo olmusum gibi bi agirlik hissediyorum.

Sen yine iyisin canim ben kac kilo aldim bilmiyorum ama bazen
gece wc icin uyandigimda midem kaziniyor oturup birseyler yiyorum. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ac birakirsam kendimi midem bulaniyor cunku mecbur yemek zorunda kaliyorum.

ya kızlar ne zaman hissetcez bebişlerimizin hareketlerini yaa çok merak ediyorum
dün çok iş yaptık annemle sonra dışarı çıktık gezdik dolaştık alışveriş yaptık biraz
ağır şeyler taşıdım gelkdik yemek yaptık belim koptu resmen yemek yiyip çay içtim
sonra yattım ama sabaha kadar uyuyamadım doğru düzgün bebişimde yorulmuşmudur
bişey olmuşmudur diye elim karnımda yattım belkim hareket hissederim diye ama tık
yoktu maalesefmirmirmirmir

o zaman eskilere göre senin ikizin olucak dermişimmm:roflol:
benim az belim kalınlaştı
ve hafif bir göbek var:kedi:

BENİM HİÇ Bİ TARAFIM BÜYÜMEDİ YAAA PSIKOLOJIM BOZLCK GÖBEKDE YOK GIBI:1no2::roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Sen yine iyisin canim ben kac kilo aldim bilmiyorum ama bazen
gece wc icin uyandigimda midem kaziniyor oturup birseyler yiyorum. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ac birakirsam kendimi midem bulaniyor cunku mecbur yemek zorunda kaliyorum.

ben gece midem kazınınca çubuk kraker yiyorum komidinin üzerine koyuyorum gece arada bir yiyorum bazende meyve yiyorum yoğurt ya da sütle bastırıyorum
geçen gece oturup marul yemiştim kendime güldüm koyuna döndüm diye
kaydirigubbakcemile3

ya kızalr sabahın korunde bukadar konusmayın sımdı nasıl okuycam ben gecmısı off yaaaa.. ee clısan var calısmayan var calısmayan ınsanlar nasıl yetıscekkaydirigubbakcemile3

Günaydınnnnnnnnnnnnnnn Annişlerrrrrrrrrrrrrrrr
ßen qeldimmmmmmmmmmmmmm sositososito

ya kızalr sabahın korunde bukadar konusmayın sımdı nasıl okuycam ben gecmısı off yaaaa.. ee clısan var calısmayan var calısmayan ınsanlar nasıl yetıscekkaydirigubbakcemile3

h.geldin daemoş
sen geçmişi boş ver
hamilelik kyafetleri kilo bulantı grip aşısı v.s.
sen dktra gidecektin ne olduuu?CADIARZU:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…