2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya kızlar ne zaman hissetcez bebişlerimizin hareketlerini yaa çok merak ediyorum
dün çok iş yaptık annemle sonra dışarı çıktık gezdik dolaştık alışveriş yaptık biraz
ağır şeyler taşıdım gelkdik yemek yaptık belim koptu resmen yemek yiyip çay içtim
sonra yattım ama sabaha kadar uyuyamadım doğru düzgün bebişimde yorulmuşmudur
bişey olmuşmudur diye elim karnımda yattım belkim hareket hissederim diye ama tık
yoktu maalesefmirmirmirmir

ben elime karnıma koyduğumda içerde bi dalgalanma, ne bilim dönme hareketleri varmış gibi hissediyorum sağa yakın tarafımda..
geçen eşime söyledim o da başını koydu dinledi "burdan bol bol gurultu geliyo" dedi :roflol:

ya kızalr sabahın korunde bukadar konusmayın sımdı nasıl okuycam ben gecmısı off yaaaa.. ee clısan var calısmayan var calısmayan ınsanlar nasıl yetıscekkaydirigubbakcemile3
kısss nispetmi yapıyon nan bizeee yatıp uyuyonnnn :oklava:sabahın köründe geldim gözümü zor açtım zatennnn mirmirmirmir

ben elime karnıma koyduğumda içerde bi dalgalanma, ne bilim dönme hareketleri varmış gibi hissediyorum sağa yakın tarafımda..
geçen eşime söyledim o da başını koydu dinledi "burdan bol bol gurultu geliyo" dedi :roflol:

bende kelebek kıpırtısı gibi bişey hissediyorum sanki biri tüyle beni gıdıklıyormuş gibi
eşim hep bebiş uyusun uyanmasın diyo yoksa midem kalkıyor mide bulantımı bebişin hareketlerine bağlıyor:icecream:

sen bugün işyerine gitmeyecek miydin??
gidicem gidicemde uyanamadımkı ben yıne hasta gıbıyım bıseyler atıstırıyorum sımdı oglen gıtcem
h.geldin daemoş
sen geçmişi boş ver
hamilelik kyafetleri kilo bulantı grip aşısı v.s.
sen dktra gidecektin ne olduuu?CADIARZU:uhm:

yok cnm pazartesı sanıyodum da bı baktım salıymıs yarın saat 10 da randevum. ama umıdım yok bu bebbek gostermıycek bişeyciğini edepli yavrum benimkaydirigubbakcemile3

gidicem gidicemde uyanamadımkı ben yıne hasta gıbıyım bıseyler atıstırıyorum sımdı oglen gıtcem

yok cnm pazartesı sanıyodum da bı baktım salıymıs yarın saat 10 da randevum. ama umıdım yok bu bebbek gostermıycek bişeyciğini edepli yavrum benimkaydirigubbakcemile3

ama benim içimden sanki oğluşun olacak gibi geliyor ama önemli olan salığı sağlıklı olsunda fark etmez:Saruboceq::Saruboceq:

yarın olsun artıııık pipimi var öbürküsümü göreyim gari:ecrin_bebek:

ay aynen bende yatarken ozellıkle bıseyler donuyormus gıbı hıssedıyorum esımde hemen basını koydu kaynıma burdan bol bol gurultu gelıyo dedı aynen.. ay bunların hepsı aynı bende anlamazsın sen bebegım o bebegım dedımdelikafadulden:CüvCüv:

kısss nispetmi yapıyon nan bizeee yatıp uyuyonnnn :oklava:sabahın köründe geldim gözümü zor açtım zatennnn mirmirmirmir

ay valla ne guzel oluyomussss.. yaoarım tabı nıspetımı hehe ehehe

ya kızlar bu domuz gribi aşısını yaptıran var mı aramızda doktorum kesin yaptır diyor ama kararsızım birde bir ay önce 10 gün gripten dolayı evde yattım offffffffffff ne yapacağım bilmiyorum

ama benim içimden sanki oğluşun olacak gibi geliyor ama önemli olan salığı sağlıklı olsunda fark etmez:Saruboceq::Saruboceq:

benımde ıcımden erkek gıbı gelıyor aam esım sankı zorla kıza cevırecek kızım dıye dıye cocuk ne olacagını sasırck. tabı canım saglıkla gelsınde dunyaya hıc onemı yok ama ınsan merak edıyor. ben hep kızım olsun ısterdım ama 4 yasındakı yegenım kız ıstemıyor o zamn cok kıskanır kız olursa sen ona elbıse alırsın bana gelınce param kaladı dersın dıyo kız olursa cok kıskanır o yuzden erkek olsun ıstıyorum artık.

ya kızlar bu domuz gribi aşısını yaptıran var mı aramızda doktorum kesin yaptır diyor ama kararsızım birde bir ay önce 10 gün gripten dolayı evde yattım offffffffffff ne yapacağım bilmiyorum

canım bende kesınlıkle yaptrmam dıyenlerdendım ama yarın yınede doktora sorucam yaptırayımmı yaptırmayımmı dıye..

ya kızlar ne zaman hissetcez bebişlerimizin hareketlerini yaa çok merak ediyorum
dün çok iş yaptık annemle sonra dışarı çıktık gezdik dolaştık alışveriş yaptık biraz
ağır şeyler taşıdım gelkdik yemek yaptık belim koptu resmen yemek yiyip çay içtim
bişey olmuşmudur diye elim karnımda yattım belkim hareket hissederim diye ama tık

ilk gebeliğimde 18. haftada hissetmiştim net bir şekilde. normalde ilk gebeliklerde 20-22'yi bulabiliyormuş. bu hafta bişeyler hşssetmeye başladım ben ama hafif hafif

ben geçen haftadan bu yana 2 günde bir falan böle seyirme gibi bişey hissediyorum.gaz yada barsak hareketinden farklı sanki.tuhaf bir duygu.tam ayırt edilmiyor ama sanki bebeğin hareketi gibi.2-3 hafta daha geçse de iyice hissetsek. :Saruboceq:

bende kelebek kıpırtısı gibi bişey hissediyorum sanki biri tüyle beni gıdıklıyormuş gibi
eşim hep bebiş uyusun uyanmasın diyo yoksa midem kalkıyor mide bulantımı bebişin hareketlerine bağlıyor:icecream:

benimde titreme seğreme hatta gıdıklama gibi bişiler oluyo ama bu bebişko hareketimidir yoksa bağırsak hareketimi hala anlayamıyorum...

ya beni neden kimse kayde almıyor:((((((((((((((((((

yok kuşum bu ilgilenmemekten değil bazen herkes kendi çapında yazıyo,karşıyı dinlemiyo,şuan benide dinlemiyorlar mesela takma :hulya:

Back
X