aaaa niye ki?biz kabul ederiz gelsen canım.kaç haftalıksın sen?
kaydirigubbakcemile3
valla ben kabul ederim, diğer 106 kişi de onay verirse tamamdır:)
hoşgeldin canım..hayırlı olsun..zaten hepimizin mayıs annesi olma ihtimali olduğu gibi senin de haziran annesi olma ihtimalin var dimi..
merhaba haziran anneleri...
aslında temmuz annesiyim ama bir türlü o topikte listede adım kalmadı . 2-3 kere yazıldı hep tekrar silindi. defalarca istemek istemiyorum ve sohbetede bir türlü katılamadım. kendimi çirkin ördek yavrusu gibi hissettim. senağlama
benide bu topiğe kabul edermisiniz? bi ayrıcalık yapıp listeyede eklerseniz çoook sevinirim
zemuszemus
benimde 3haziran ama zynpcim kızlar biraz daha aceleci oluyormuş yani bizim kızlar biraz erken gelir sanki,sağlıkla doğsunlar inşallah
hoşqeldin tatlım..
:1hug:
herkese merhabalar gecmısı okuyordum oku oku bıtmedı bıraz yavasın kızlar yetısemıyoruz valla.benım gundemımde 3 lu test var yaptıracakmısınız dıye merak ettım paylasırsanız sevınırıma.s.
ay evet ben de oyle dusunuyorum :)) benim de 7 haziran ama mayis annesi olucam gibime geliyor.benimki de kizhihoyyyt
kızlar face de bende kadınlar kulubunu bulamadmbikaç tane cıkıyor ama onlr deılmış yafsss
sen ikili test yaptırdınmı sonuç nasıldı
herkese merhabalar gecmısı okuyordum oku oku bıtmedı bıraz yavasın kızlar yetısemıyoruz valla.benım gundemımde 3 lu test var yaptıracakmısınız dıye merak ettım paylasırsanız sevınırıma.s.
hoşgeldin aramıza daemona özelden mesaj at canımvereliniortak
ya ben dişlerimi en fazla 1 dk fırcalayabiliyorumşuan görmeden birşey söyleyemem cnm doktor arkadaş mutlaka doğru kararı vermiştir diye düşünüyorum ama eğer ağrıların geçtiyse düzenli fırçalamaya devam ederek bir süre ddaha oluşmuş çürüklerin ilerlemesini durdurabilirsin bence.diğer dişine neden çekim dediler acaba 20 yaş dişin mi,ilerlemiş bi çürük mü var
evet canım yaptırdım ıyı dedı dr cok sukur
hemen atıyorum. .sağol..
çok tatlısınız...
maşallah annesi size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?