2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aaaa niye ki?biz kabul ederiz gelsen canım.kaç haftalıksın sen?

sağolun kızlar. 12 temmuz beklenen tarih.. belki haziran annesi olurum kimbilir. sağlıklı olsunda bebiş. ne zaman isterse gelsin...

hoşgeldin aramıza daemona özelden mesaj at canımvereliniortak

kızlar face de bende kadınlar kulubunu bulamadm bikaç tane cıkıyor ama onlr deılmış yafsss

herkese merhabalar gecmısı okuyordum oku oku bıtmedı bıraz yavasın kızlar yetısemıyoruz valla.benım gundemımde 3 lu test var yaptıracakmısınız dıye merak ettım paylasırsanız sevınırıma.s.

benimde 3haziran ama zynpcim kızlar biraz daha aceleci oluyormuş yani bizim kızlar biraz erken gelir sanki,sağlıkla doğsunlar inşallah

ay evet ben de oyle dusunuyorum :)) benim de 7 haziran ama mayis annesi olucam gibime geliyor.benimki de kizhihoyyyt

sen ikili test yaptırdınmı sonuç nasıldı

ay evet ben de oyle dusunuyorum :)) benim de 7 haziran ama mayis annesi olucam gibime geliyor.benimki de kizhihoyyyt

benimde 8 haziran ay ben mayısta dünyaya getireyim yok yok 7 aylık doğsun çabucak gelsiinnnnopuyorumnanaktan:teytey:

kızlar face de bende kadınlar kulubunu bulamadm bikaç tane cıkıyor ama onlr deılmış yafsss

canım zaten kadınlar kulubunun pembe yazısını qörürsün resim yerinde
kadınlar kulubu yazınca en altta çıkıyor
katılma isteği yolla diyor ordan yolluya biliorsun:1hug:

bende mayıs annesi olacağımı düşünüyorum kızlar..
çünkü doktorumun hesabına qöre mayıs annesi olucam ama sat tarihime qöre haziran annesi olucam laelaelaelaelae

ben yaptırmıycam 2 li temiz dedi dr. gerek yokmuş

yaf kızlar ben şimdi 17 haftalık oldum ya
4. ayımı doldurmuş mu oluyorum

ya ben dişlerimi en fazla 1 dk fırcalayabiliyorum
midem çok bulanıyo ama normalde de böyleyimmm

evet canim ben gecen hafta yaptirdim 3lu testi.
2li yaptirmamisdim ama.

maşallah annesi size

saol teyzesi.siz de buyuyorsunuz masallah.17.yi bitireceksiniz yakinda.
hafta hafta buyudugunu hissetmek cok guzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…