2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben ikiliyi yaptırmadım haftaya üçlü yaptırıcam..

muhtemelen doktorunki tutar canım..

17 haftan bitince 4 ayı tamamlamış olursun..

sana matematiksel işlem yapayım
17 x 7: 119 gündür hamilesin
1 ay ortalama 30 gün dersek

119 / 30 : 3,96 aylık hamilesin :lepi:

oldu olcak yılbaşında doğur gitsin kızCADIARZU

kızlar face de bende kadınlar kulubunu bulamadm bikaç tane cıkıyor ama onlr deılmış yafsss
kk kapalı bir site facede canım maalesef ekliyorsun sonradan kabul ediyorlar bizim kürkün resmi var sitedeee

benim de 2 haziran görünüyo doğum tarihi.kesin mayıs da olur :)

aa neden almadılar yaa olurmu öle şeyyy
alırız gel canımmm bence bir sakıncası yokk:1hug:

çok şımardım şimdi... atsanızda gitmem artık.. hem siz çok büyük bir aile olmuşsunuz.
ailenin en küçük bebişi de benimki olur :ecrin_bebek:

yaa bizim orada da biryer var satılıyormuş böyle şeyler. ben de alacam keçiboynuzu pekmezi..
her sabah çıkmadan kaşıklarım artık.. ciğerime de közz gibi yapışır.. suu suu diye giderim işe kaydirigubbakcemile3

bu arada evett kesinlikle hamilelik belirtisiii hehehe :roflol: :CüvCüv:

ay keçiboynuzunu ben düşük yaptığımda
çok içiodum
tadı tutkala benziooooo kafamçokkarıştı :roflol:

kızlarr midem sabahtan beri düzelmedi yaa :çok üzgünüm: sabah servise en son ben bindiimden bi adamın yanına oturdum leş gibi kokuo,kükrer gibi esnio bide öksürürken ağzını kapatmıo delirdim gelene kadar bide çok acıkmıştım gelince çıkardım boş mideye çok kötü oldu öğlen tost yedim ama yemiş olmak için ne bastırırki benim midemi galetada yedim geçmedi

yaf insanın burda yazışıp yazışıp sora da resim görmesi ne ilginç oluyo..keyifli yani..
özgeçaayyy senden bahsediyom kız :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…