2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nazar boncugu senmisin face-de?beni de ekle :))

bendeeeeeeeeeeeeee
cumartesi ya da pazartesiye kadar nasıl sabretcem bilmiyorum..

artık ayda bir çağırıyor ya...
en ufak seyde korku giriyor içime acaba iyimidir fln diye
ya aynen şimdi de kasığımda hafifi bir bıçak saplantısı var şimdi oldu mafoldumben
bişey yoktur ama da tedirgin oluyro insann

aynen benimkide 1 hafta önden qidiyor..
haziranın 4ünde doğum yapmam qerekirken şimdi 1 hafta qeri attı doğumum ve mayısın sonuna denk qelior
maşallah bebişlerimizee

kızzzzzzz
ben öğle yemeğimi yedim
ne kahvaltısı çok ayıp
bebişine acı yaaaaaaaaa

ya acıkıyorum ama iştahsızım napim yaa daha 2 kilo almışm
hamile kaldığımdan beri aslında benim şuan 5-6 kilo almam lazımdı
çünkü hiç bulantım ve kusmam olmadı..
bulantısı ve kusması olmayan anne adayları daha hızlı kilo alıyorlar normalde..

yavaş yavaş yazın tane tane gelcem 5 dk ya...

bendeeeeeeeeeeeeee
cumartesi ya da pazartesiye kadar nasıl sabretcem bilmiyorum..

artık ayda bir çağırıyor ya...
en ufak seyde korku giriyor içime acaba iyimidir fln diye

bende önceden haftada 1 gidiyordum doktora o zaman tuzum kuruydu.
ilk defa 3 hafta arayla gidince bende şaşırdım. içime korku girdi ya birşey olduysa bebeğime diye
ama gidip de onu kocaman olmuş görünce nasıl sevindim anlatamam :asigim:
şimdi gene 1 ay sonraya randevu verdi alçak doktor klava:

ya aynen şimdi de kasığımda hafifi bir bıçak saplantısı var şimdi oldu mafoldumben

kaslmalar normaldir canım ya panik yapma olucak öle şeyler:1hug:

canım çok fırçalıyamıyorsan gargara kullan bide özellikler diş ipini tavsiye ediyrum
her gün günde 2 kez mutlaka fırçalıyorum ama uzun süreli olmuyorrr 30 sn - 45 sn felan sonra öğürmeye başlıyorum dişlerime çok dikkat ederim mutlaka kontrollerimi yaptırırım ama yinede ağzımda 4 tane dolgu 1 tanede kanal var
gargara ya da dayanamıyorum ama diş ipini deneyeyim

off yaa bende diyecem artık beni ayda bir çağırma dayanamıyom diye

benim de adet gibi ağrı girdi şimdi..
arada bana da bişi batırıyorlar gibi oluyo

ben böyle endişelenince hemen elimi karnıma götürüyorum hareketini hissedim diye..

ben de öyle yapıyom ama bişi hissedemiyom henüz :kedi:

Selam kizlar ben geldim . ya ben de cocugumun cinsiyetini ögrenemedim daha insallah 1. ayda randevum var insallah bende ögrenirim bebisimin cinsilyetini ve size haber ederim merak etmeyin emi kaydirigubbakcemile3

aa evet canikom.. eklesene beni

ekledim leylaaaaa

tamam canim.

kizlar ben eyilemiyorum,sol kasigim felaket agriyor o zaman.cizmeleri filan giymek bana olum gibi geliyor.ozellikle sol ayagima

doktor da 4 haftada 1 kere cagiriyor.bi dahaki randevum 16 ocak.
bundan onceki 3lu test icin 16. haftada olmam gerekiyordu onun icin 5 hafta arayla cagirdi.ama ben bebisimi cok buyumus gordum.kaburgalarini da goruyordum,ayaklarini,ellerini,poposunu.ay cok sirindi....

uklacım çok güzel fırçalaman.belkide diş macununun tadı mideni bulandırıyordur baksana gargarada aynı etkiyi yapıyorsa.diş macunsuz fırçalamayı dene bakalım birde belki ozaman daha rahat edersin.

Selam kizlar ben geldim . ya ben de cocugumun cinsiyetini ögrenemedim daha insallah 1. ayda randevum var insallah bende ögrenirim bebisimin cinsilyetini ve size haber ederim merak etmeyin emi kaydirigubbakcemile3

tamam bekliyoz kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…