2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bence doktor hastalarla uğraşmaktan bıkmıştır sık sık gelmesinler diye bu teoriyi de kendi uydurmuştur kaydirigubbakcemile3

ben saçımı hamile olduğumu öğrenidğim qün koşa koşa kuaföre qidip röfle yaptırmıştım..
ama diplerim çıktı yarın dr qidip tekrar rofle attırabilirmiyim diye sorucam ..
tabi unutmazsam kaydirigubbakcemile3

oy siz böyle anlattıkça hevesleniyom..haftaya randevum var benim de..ben de görmek istiyom kaburgalarınııııı :ecrin_bebek:

insallah canim,gorursun dikkatlice bak :)) artik tam bir insana benziyor kafasi filan buyuk degil eskisi gibi.ufo-ya benzemiyoo :))))))) elleri,kollari normal insaninki gibi gozukuyor.
ben sahsen beklemme boyarim . Hem boyayinca ne oluyor mus ki ? bende söyle birsey duydum sac ketiri sen (ALLAH korusun) cocugun ömrü kiza olur derler bence batil inanc. böyle bir seyi ALLAH tan baska kimse bilemez...

ben kestirdim nolucak ki...amman.batil inanc
sacimi boyamadigim icin boya isi sorun degil benim icin :)

klava:kıskanıyorum valla yaaaaaasenağlama

hiiçç kıskanmaa
oralardan bizi yemek fikirleriyle burada kendi ağız sularımızla boğarkennn hiiçç kıskanmaa..kaydirigubbakcemile3

bol bol seni ve yemeklerini anarız artık orada..

sen de atla uçağa gel kız

ay aynı batıl inanç yüzünden annem yemin ettirmiş bana saçımı kestirmiyim diye..diplerimde çıkmış bi çare bulamadım ay kendimden nefret ettim ya

hiç şaşmamdelikafaduldendelikafadulden[/QUOTE .!.:

benim eşim zaten yaramaz çocukları çok kınar. ben ona diyorum büyük konuşma bizimkisi de öyle olur diye ama dinletemiyorum
o yüzden bende şaşırmayacağım kesin yaramaz olacak

ne kadar şanslısın[/QUOTE]
ben evlenmeden önce hep boyardım hatta düğünümde boyattım en son sonra saçımı
uzattım baya bi sonra uçları uzadı kestirdim boyada gitti yaklaşık 3 yıldır boyamıyorum şimdi saçımın kendi renginden memnunum a.s

valla bende 1,5-2 aylık filanken kestirdim saçlarımı
banada kızdı görümcemler keşke kestirmeseydin diye
bence kesim işi saçma
ama boya olayı apayrı boyadaki kimyasal maddelerin
derinin emmesiyle bebeğe geçebilirmiş
ama röfle balyaj filan tam saç diplerine yapılmadığı için bir zararı yok diye
okumuştum nette bir bakim bulursam atarım buraya

hım olabilir başbakana söyleyeyimde
bana bir uçak ayarlasın tabi içinde full yemekcokacimcoook
kaydirigubbakcemile2

ben saçlarımı hamileliğim boyunca 2 defa kestirdim
dktrum çok beğendi kızsaydı o kızardıhihoyyyt

recepivedik hanım eğer beni face de ekleyen sensin galiba
senin adında benimki gibi kafiyeliymiş :roflol:

ıki bebek battaniyelerinin altında oynuyorlarmış. biri diğerine sormuş sen kız bebekmisin erkek bebekmi diye. öteki bebek de bilmiyorum peki nasıl öğrenicez demiş. bizimkiside ben biliyorum akıllım demiş ve kafasını öteki bebeğin battaniyesinin altına sokmuş 2-3 saniye sonra gülümseyerek çıkmış ve sen kız bebeksin ben erkek bebeğim demiş. öteki bebekte peki nasıl anladın diye sormuş. bizimkiside senin patiklerin pembe benimkileri mavi demiş.

yaa beni 2 kişi eklemiş faceden
özelden isimlerinizi de atarsanız iyi olur . kafam karıştı hanginiz hanginizsiniz delikafaduldendelikafadulden

kızlar annem qeldi ben çıkıyorum hepinizi öptümm
qörüşürz.. byeeeee

kk kapalı bir site facede canım maalesef ekliyorsun sonradan kabul ediyorlar bizim kürkün resmi var sitedeee

ekledm cnm sonnda baklm onlr kabl ederse ehuheheeh benıde eklesnler benıde benıde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…