2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ıyyyyyyyyyyyyy ben hamileliğim boyunca hiç kusmadım..
doğru düzqün miğde bulantısıda yaşamadım..
ama o adamın yanına bende otursaydım kesin kusardım heralde:bbo:

buda bişimi benm iş arkadasım tam karsımda oturuyor aksama kadar gegırıyor oguruyor kac kere uyardım bana sızde dıyor aksama kdr kusyrsnz oguryrsnz safyaaaa sanki oda hamıleee sınr olyorm belkıde buyuzden hala mıdem duzlmedıı sureklı onu görmektn ayıı yaaa bıde gencecık cocuk

kısss bulmuışsun beni facedeeee eferimmmm
akşama ok lerimmm
ben bulurummm :jeyyar:

benim eşim zaten yaramaz çocukları çok kınar. ben ona diyorum büyük konuşma bizimkisi de öyle olur diye ama dinletemiyorum
o yüzden bende şaşırmayacağım kesin yaramaz olacak
benim sevgülüm de nerde ağlayan yaramazlık yapan bebek görse kınar..başına geleceklerden haberi yok:)
ama benim çocuğum çok uslu olcak.. (yine çekim yasası kaydirigubbakcemile3)
recepivedik hanım eğer beni face de ekleyen sensin galiba
senin adında benimki gibi kafiyeliymiş :roflol:
o kafiye evlenmeden önceydi şekerim evlilik beni bozdu kaydirigubbakcemile3
:roflol:

valla ben olsam elime geçeni atardım kafasına
iğrençççççç şeyyyyyyy

ııyyyyyyyyyyyyyyy

ay kızlar geçmişte kaldığım yerden okuyordum
10 küsür sayfa okudum, bi bakim dedim kaçıncı sayfayı yazıyorlar bunlar
daha 35 sayfa varmış delikafadulden

ne yazdınız bukadar
çabık söyleyin okim mi
möhüm bişey varsa diyin
yoksa okumayayım
acıyın bana :gitme:

canım kolayı var miden kalktığı an git üstüne kus onun bak bidaha yapıyormu iğrenç şeyy
kötükedihüso

möhöm bişey yok bacım
sen burdan devam et

benim çocuk bana çektiyse vahşi olur. babasına çeksin. o çok mülayimmiş küçükken.

özet geçeyim diyeceğim ama özeti bile çok uzun
sen en iyisi oku delikafadulden

valla ben olsam elime geçeni atardım kafasına
iğrençççççç şeyyyyyyy

off off ah cnm bi gorsennn demedgım hakaret kalmadı bı ınsana bukdr laf solesn ısı bırkr arkasına bakmadn gıder ama bu bıde gulyor pis pis dıger adamlrda soledı ayıpyaa kızn yannda hassas ztn napım dıyor aglıcm yaaaaaaaaaaa sebebım olck gebertcm

aaa arkadaşın belgrat ormanlarından mı kopmuş gelmiş
o nasıl hareketler öyle. insan azıck utanır.

canım kolayı var miden kalktığı an git üstüne kus onun bak bidaha yapıyormu iğrenç şeyy
kötükedihüso

valla gecen gun o baktm tam gegıryor ortalıga ıstemedn cıkardım ıyı oldu ama ben cozemedım hala devam edyr tık yok acaba dıyorm gercktnmı rahatsz mıdesı ama maşallh okdr gegırmeye portakal suları bahartlr maşallh bzmde cnmz istıyor portakal suyu ama gaz yapıyor mıdeme dıye ıcemyrm ayı:''(

benim çocuk bana çektiyse vahşi olur. babasına çeksin. o çok mülayimmiş küçükken.

özet geçeyim diyeceğim ama özeti bile çok uzun
sen en iyisi oku delikafadulden

deme mafoldumben

elveda o zaman akşama görüşürük anca biternaniknanik

aaa arkadaşın belgrat ormanlarından mı kopmuş gelmiş
o nasıl hareketler öyle. insan azıck utanır.

:):) bilmiyorumyaa hayatımda ilk defa böle biriyle calısıyorum kabus gibi yaa aslnda bu anlttıgım ufak bir kısmıı kokusundn vs hıc bahsetmk ıstemyrm evde bagıra cagra ondn bahsdyrm esım sakınleştıryr garıbm her aksam arkdslr hergun arıyor soruyor cocuk hala aynı devammı öğğböğğ yapamay dıyorlr evet dıyorumkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

okumadan gell geyik yapıyozzzzzzzzzzzzz:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…