kızlar annem qeldi ben çıkıyorum hepinizi öptümm
qörüşürz.. byeeeee
ıyyyyyyyyyyyyy ben hamileliğim boyunca hiç kusmadım..
doğru düzqün miğde bulantısıda yaşamadım..
ama o adamın yanına bende otursaydım kesin kusardım heralde:bbo:
yaa beni 2 kişi eklemiş faceden
özelden isimlerinizi de atarsanız iyi olur . kafam karıştı hanginiz hanginizsiniz delikafaduldendelikafadulden
ben bulurummm :jeyyar:kısss bulmuışsun beni facedeeee eferimmmm
akşama ok lerimmm
benim sevgülüm de nerde ağlayan yaramazlık yapan bebek görse kınar..başına geleceklerden haberi yok:)
benim eşim zaten yaramaz çocukları çok kınar. ben ona diyorum büyük konuşma bizimkisi de öyle olur diye ama dinletemiyorum
o yüzden bende şaşırmayacağım kesin yaramaz olacak
o kafiye evlenmeden önceydi şekerim evlilik beni bozdu kaydirigubbakcemile3recepivedik hanım eğer beni face de ekleyen sensin galiba
senin adında benimki gibi kafiyeliymiş :roflol:
:roflol:İki bebek battaniyelerinin altında oynuyorlarmış. biri diğerine sormuş sen kız bebekmisin erkek bebekmi diye. öteki bebek de bilmiyorum peki nasıl öğrenicez demiş. bizimkiside ben biliyorum akıllım demiş ve kafasını öteki bebeğin battaniyesinin altına sokmuş 2-3 saniye sonra gülümseyerek çıkmış ve sen kız bebeksin ben erkek bebeğim demiş. öteki bebekte peki nasıl anladın diye sormuş. bizimkiside senin patiklerin pembe benimkileri mavi demiş.
buda bişimi benm iş arkadasım tam karsımda oturuyor aksama kadar gegırıyor oguruyorkac kere uyardım bana sızde dıyor aksama kdr kusyrsnz oguryrsnz safyaaaa sanki oda hamıleee sınr olyorm belkıde buyuzden hala mıdem duzlmedıı sureklı onu görmektn ayıı yaaa bıde gencecık cocuk
buda bişimi benm iş arkadasım tam karsımda oturuyor aksama kadar gegırıyor oguruyorkac kere uyardım bana sızde dıyor aksama kdr kusyrsnz oguryrsnz safyaaaa sanki oda hamıleee sınr olyorm belkıde buyuzden hala mıdem duzlmedıı sureklı onu görmektn ayıı yaaa bıde gencecık cocuk
kısss bulmuışsun beni facedeeee eferimmmm
akşama ok lerimmm
ay kızlar geçmişte kaldığım yerden okuyordum
10 küsür sayfa okudum, bi bakim dedim kaçıncı sayfayı yazıyorlar bunlar
daha 35 sayfa varmış delikafadulden
ne yazdınız bukadar
çabık söyleyin okim mi
möhüm bişey varsa diyin
yoksa okumayayım
acıyın bana :gitme:
canım kolayı var miden kalktığı an git üstüne kus onun bak bidaha yapıyormu iğrenç şeyy
kötükedihüso
canım kolayı var miden kalktığı an git üstüne kus onun bak bidaha yapıyormu iğrenç şeyy
kötükedihüso
ben bulurummm :jeyyar:
benim sevgülüm de nerde ağlayan yaramazlık yapan bebek görse kınar..başına geleceklerden haberi yok:)
ama benim çocuğum çok uslu olcak.. (yine çekim yasası kaydirigubbakcemile3)
o kafiye evlenmeden önceydi şekerim evlilik beni bozdu kaydirigubbakcemile3
:roflol:
ay kızlar geçmişte kaldığım yerden okuyordum
ne yazdınız bukadar
çabık söyleyin okim mi
möhüm bişey varsa diyin
yoksa okumayayım
valla ben olsam elime geçeni atardım kafasına
iğrençççççç şeyyyyyyy
off off ah cnm bi gorsennn demedgım hakaret kalmadı bı ınsana bukdr laf solesn ısı bırkr arkasına bakmadn gıderama bu bıde gulyor pis pis dıger adamlrda soledı ayıpyaa kızn yannda hassas ztn napım dıyor aglıcm yaaaaaaaaaaa sebebım olck gebertcm
kötükedihüso
benim çocuk bana çektiyse vahşi olur. babasına çeksin. o çok mülayimmiş küçükken.
özet geçeyim diyeceğim ama özeti bile çok uzun
sen en iyisi oku delikafadulden
aaa arkadaşın belgrat ormanlarından mı kopmuş gelmiş
o nasıl hareketler öyle. insan azıck utanır.
okumadan gell geyik yapıyozzzzzzzzzzzzz:bbo:ay kızlar geçmişte kaldığım yerden okuyordum
ne yazdınız bukadar
çabık söyleyin okim mi
möhüm bişey varsa diyin
yoksa okumayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?