2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

senin ofis canlandı gözümde birden
biri kusar biri geğirir. müşterileri kaçırtacaksınız valla:roflol::roflol:

Selam kızlar ! arada sırada topiğinizi takip ediyorum da bişey sormak istiyorum.. Ben tam 13 haftalık hamileyim, inşallah herkese ve bana bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza almak nasib olur yanlız geçen hafta ikili test yaptırmaya gittiğimizde doktor %90 ihtimalle kız bebeğiniz dedi.. acaba böyle birşey mümkün mü yani 12. haftada cinsiyet öğrenen var mı aranızda??? öncelikle sapasağlam, hiç bir problemi olmayan sağlıklı bebeklerimiz olsun ama yine de merak ettim.....

kötükedihüsokötükedihüsoah bi benim yanımda olacaktı ki kadın şirreti ne imiş gösterirdim aaaaaaaaaaaaa kötükedihüsokötükedihüso

way hayvan eti yemüşşş
kaç yaşında bu orman kaçkını yaa
ne kadar saygısız düşüncesiz ben resmi dairede ve daire başkan sekreteriyim lavaboya yetişemiorum çoğu zaman çöp kutusuna çıkarıorum başkanım bayan ağzını açıp tek laf etmez Allah razı olsun nasıl bi insanlık bu yaa sabahtanda sinirliim ver şunu döviim ben süprizzzzz Çok üzgünüm çoook klava:

amiri yokmu sölesen

o eskidendi canım, şimdi sağolsun face kardeş o gizliliği kaldırdı

canım belli olanda var olmayanda. ya da erkek diyorlar sonradan kız oluyor, kız diyorlar erkek çıkıyor
sen şimdiden pek de güvenme en net 16 haftalıkken belli oluyor

aynı şey benimde oldu canım banada büyük ihtimal kız dedi

iyidir uklacığım annemlerdeyim bugün akşam kocişim gelince gidicez evimize çok soğuk ya buralar

senin ofis canlandı gözümde birden
biri kusar biri geğirir. müşterileri kaçırtacaksınız valla:roflol::roflol:

puhahaha cok komik ama şukur müşteri durumu yok cnm biz bize projelerımızı cızıyoruz ama sız benm ılk 2.5 aydakı hallerımı gorsenz bıde tek baynm admlr artk benı zorla eve gonderıyorlardı artık acıdklrındanmıı yoksa mıdeelerı ıcın mı bilemem ehehehe:)

ben 12. haftanın sonunda öğrendim canım ama biliyosun çoğunlukla değişiyo erken söylenenler..senin doktorun da kesin bişey söylememiş zaten..sen yine de hislerine güven a.s

iyi ya kız sen hergün kus
hergün eve göndersinler seni
daha ne istiyon:sm_cool::sm_cool:

gebertelım bunu 27 yasnda işte kızlr ayuuu bide okul okumş püfff okul mokul hıkayeymıs bende burda işe başlynca anldm ama o harıc herks dort dortlk ınsanlr:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…