kaydirigubbakcemile3 eşim bu sözlerini duysa çok mutlu olurdu teşekkür bile ederdi kaydirigubbakcemile3 kız istioo çünkü :teytey:
hoşgeldin cosmopoli
ya oylemi?neden cikti ki acaba?sasirdim ben de.bende sivilce ilk haftalarda vardi,sonra gecti.derim sivilceye yatkin degil Allahtan.zaten ergenlikte sivilcem olmadi.Kızlar yaaafff benm yüzümde sırtımda bi sürü sivilce çıktı çok sinir oluyorum laelaelaelaelae
Yara lı bereli oldum nazarmı değdi nedir kaydirigubbakcemile3
leylacım senin de kızın hayırlı sağlıklı olsun herkesle birlikte beyzacım acele etme sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil bu arada ben şimdiye kadar 7 kilo almışım o kadar da dikkat ettiğim halde perşembe doktoorum çok kızacak
benimki de cok mutlu oldu,cok sevindi.kizim kizim deyip duruyo.oyle seviniyo ki anlatamam.erkek isteyen bendim o kiz istiyordu ama kizimi da cooooook seviyorum.Allahin emaneti bize.Saglikli olsun da baska bisey istemiyorum.kaydirigubbakcemile3 eşim bu sözlerini duysa çok mutlu olurdu teşekkür bile ederdi kaydirigubbakcemile3 kız istioo çünkü :teytey:
Canım inşallah istediğiniz gibi kız olur.Benim eşimde kız kız diye deliriyordu.Beni gören herkes seninki erkek diyip duruyorlardı eşim çok kızıyodu o zaman :)Kız olduğunu duyunca doktorun yanında bir bağırdı sorma darısı isteyen herkese inşallah canım:Saruboceq:
Canım inşallah istediğiniz gibi kız olur.Benim eşimde kız kız diye deliriyordu.Beni gören herkes seninki erkek diyip duruyorlardı eşim çok kızıyodu o zaman :)Kız olduğunu duyunca doktorun yanında bir bağırdı sorma darısı isteyen herkese inşallah canım:Saruboceq:
ya banada herkes erkek diyip duruyo benim eşimde kız olsa daha iyi olur diyo ama farketmez sonuççta :)))
kaydirigubbakcemile5
hoşbuşduk beyzacım nasılsın ? Bebiş nasıl?
kac kilo aldin?hadii yaaaa bebek beslenmezmiymişş ya bana ilaçlar aldııro napcam :sinifsinif:
Daha bulamadık canım düşünüp duruyoruz bakalım kısmetinde hangi isim olacak yavrumunCADIARZU
kac kilo aldin?
3 kilo aldımm canımm yanaklarım toplandı ama onca kusmaya rağmen yani
aslında fark etmez bnm için kız olmuş erkek olmuşş onun sülale hep erkek kendiside 3 erkek kardeş ondan kız istio ne yani oğlumuz olsa sevmicenmi diyip küsüorumm kaydirigubbakcemile3 yokk yokk olurmuu dio ama gönlünde kız var tabi
iyiymm canımm bebişteee iyii sen nasılsınn cici kızınn nasıll
Sorma Leylacım ya
Benim cildim kuru ve hasssastır bu yaşa kadar sivilce nedir bilmedim
Şimdi noldu anlamadım alışkın değilim utanıyom bide
Çarşamba üçlü testim var Dr sorucam umarım bişey söler
Canım aynısını biz de yaşadık benim eşimde 3 erkek kardeş onlarda çok kız istiyordu bende kızıyordum erkek olsa sevmiycen mi diye?İnşallah kız olur sizinkide :hulya::Saruboceq:
Maşallahhh bzde iyiyiz teyzesiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?