- Konu Sahibi daemon
-
- #16.601
Sende benmle aynı haftasın 1 gun fark var sanırım aramızda
benm kız olucak senınkide kız olablr :ecrin_bebek:
Ne alakaysa kaydirigubbakcemile3
slmmm kızlar
ben çıkıyorum kızlar belim kopuyo ağrıdan biraz uzanayım
leylacim nasilsin.kiz diyosun tamam.liste yapicam bakalim.benim de annem catladi ben de catliycam,dr/um karnima bakip sasirdi.aaaa karnin fazla bile cikmamis bu catlaklar ne diye.sok oldu resmen :))
iyi geceler canim,gorusuruz.
korkma canim,korkulacak bisey yok.ben de almadim daha sonuclari merak ediyorum :sinifsinif:
seninkine de kiz diyorum :)
olurmu olur.evt satlarimiz ayni dogumlarimizda bakalim.ama benim dogumum simdi 17sine cikti.ilk dr gittigimde 13 demisti.belli olmaz bu isler.ama hemen hemen ayni zamanda olur tahminim.eger günüde olursa cosmopolicim.Sende benmle aynı haftasın 1 gun fark var sanırım aramızda
benm kız olucak senınkide kız olablr :ecrin_bebek:
Ne alakaysa kaydirigubbakcemile3
hosbulduk canimmm,.tüh yetisemedim sana neyse baska zaman grs artik.belli olsun listeyi cikaricam.benim hislerimde öyle diyor ama his bu belli olmaz.bakalim.hoşgeldinn canımm bende cıkıodum tamm neyse sonra görüşürüzz hadi ben erkek diyim senin bebişee
ve a.s. hoş geldn canım
bende listeye girmek istiyorum 3 haziran nasip olursa doğum tarihimiz...
aminn canim:Saruboceq:saglikli sihhatli hayirlisi olsunda farkevet kanaryacım hayırlı evlat versn allah herbirimize (amin)
iyigeceler cosmopolicim opuyorumnanaktanfıstıklar ben kaçanzi
Hepnize ii geceler
bol mucksssssssssssss
cok gecmis olsun canim.Rabbim yar ve yardimcin olsun.güzel haberlerle dönersin insaallah.iyi akşamlar kızlar pazar kanamam var diye yazmıştımmm mesajıma cevap yazanlara teşekkür ederim iyi dilekleriniz içinnnn
dr aradım muanehanaesine geldi dayanamadım kanama devam edince başka ilçede dr zor oldu ama gittik allah bana bağışladıı canlı bebek dedi şimdilik belim ağrıyoo dinleniyorum yarın ankaraya gidicez uzanarak git dedi dr çarşamba 2 li tArama testi yapılcak hayırlısı bakalım göbüş te büyüdü iştahta açıldı benimmm bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?