2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sende benmle aynı haftasın 1 gun fark var sanırım aramızda
benm kız olucak senınkide kız olablr :ecrin_bebek:
Ne alakaysa kaydirigubbakcemile3

Bugun 2 cinsiyet haber daha aldik
Mehtabin da oglu olucakmis.
Nergis33-un kizi.
digerlerini de dort gozle bekliyorum valla :)

leylacim nasilsin.kiz diyosun tamam.liste yapicam bakalim.
Sende benmle aynı haftasın 1 gun fark var sanırım aramızda
benm kız olucak senınkide kız olablr :ecrin_bebek:
Ne alakaysa kaydirigubbakcemile3
olurmu olur.evt satlarimiz ayni dogumlarimizda bakalim.ama benim dogumum simdi 17sine cikti.ilk dr gittigimde 13 demisti.belli olmaz bu isler.ama hemen hemen ayni zamanda olur tahminim.eger günüde olursa cosmopolicim.
hoşgeldinn canımm bende cıkıodum tamm neyse sonra görüşürüzz hadi ben erkek diyim senin bebişee
hosbulduk canimmm,.tüh yetisemedim sana neyse baska zaman grs artik.belli olsun listeyi cikaricam.benim hislerimde öyle diyor ama his bu belli olmaz.bakalim.

iyi akşamlar kızlar pazar kanamam var diye yazmıştımmm mesajıma cevap yazanlara teşekkür ederim iyi dilekleriniz içinnnn
dr aradım muanehanaesine geldi dayanamadım kanama devam edince başka ilçede dr zor oldu ama gittik allah bana bağışladıı canlı bebek dedi şimdilik belim ağrıyoo dinleniyorum yarın ankaraya gidicez uzanarak git dedi dr çarşamba 2 li tArama testi yapılcak hayırlısı bakalım göbüş te büyüdü iştahta açıldı benimmm bu aralar

cok gecmis olsun canim.Rabbim yar ve yardimcin olsun.güzel haberlerle dönersin insaallah.

iyi geceler kızlar .valla geçmişi okuyamadım bilgisayarı bile açmamamlazım ama dayanamadım .sağ göz iptal kapanacak nerdeyse kıpkırmızı oldu umarım iki üç gündür herşey yolunda gitmiştir.

nursenacım sanada geçmiş olsun umarım birdaha yaşamassın .hayırlı haberlerini bekliyoruz hep.
hepinizi kooooooocaman öpüyorum opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…