benim de cildim kuru.diyorum ya karnim catir catir catliyo sagolsun.dun 5.ci kremimi aldim.hesapliyorum 200 lira harcamisim kremlere.derim pul pul dokuluyo.sende de oylemi?
maşallahhh isim düşündünmüü
evet canim oyle oluyorlar.zaten cocuklari cok seviyor.iyi anlasiyor.kiziyla da iyi anlasacagina eminim.kac kilo aldin?
3 kilo aldımm canımm yanaklarım toplandı ama onca kusmaya rağmen yani
ben yarin bi daha tartilicam bakalim ne kadar almisim.gecen baktim 41.5 ten 1 kilo kalkmisim.44kiloyla baslamistim da.simdi 42.5im.ama son 4-5 gundur istahim cok kabardi.kendimi frenleyemiyorum.cok yiyorum ya.kesin 20 kilo filan alicam ben :))
benimki de cok mutlu oldu,cok sevindi.kizim kizim deyip duruyo.oyle seviniyo ki anlatamam.erkek isteyen bendim o kiz istiyordu ama kizimi da cooooook seviyorum.Allahin emaneti bize.Saglikli olsun da baska bisey istemiyorum.
kızlarr babaya düşkünn olurmuşş öle derlerr bende öleyimm annemdense babamı daha çokk seviorum babama aşığımm diyebilirim eşinle kızında öle olurlar zemuszemus inşallahh canım sağ salimm gelsinler inşallah
Kızlar hepinize iyi geceler öptüm sizi ve bebişleri tatlı rüyalar ben kaçtım
Yok canım ya eşim Cemre Naz istiyo ama bakalım karar vermedk daha
baştan beri vardım canım takip ediyordum okuyup kapatıyorsum mide bulantıları bitirmişti beniCADIARZU
kzlarr bende çıkıorumm hepinizii ve bebişlerinizii öpüorummm
görüşürüz beyza bebişini ii bak
Güle güle tatlım ii bakın kendnize
benim de annem catladi ben de catliycam,dr/um karnima bakip sasirdi.aaaa karnin fazla bile cikmamis bu catlaklar ne diye.sok oldu resmen :))yok leylamm ama çok kaşınıyorum sanırım çatlıycak
Ben krem almadım bebe yağı sürüyom
anneminde çatlağı var ona çekmişim kesin çatlıycak
kzlarr bende çıkıorumm hepinizii ve bebişlerinizii öpüorummm
kızlar ben 2li test olmadım doktorum ense kalınlığı normal gerek yok dedi 3lü test yaparız dedi acayip korkuyorum
slm arkadaslar benimkini de tahmin edin.ne olacak artik cok merak etmeye basladim.
slm arkadaslar benimkini de tahmin edin.ne olacak artik cok merak etmeye basladim.
görüşürzz leylacımm bebişide senide öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?