2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
baştan beri vardım canım takip ediyordum okuyup kapatıyorsum mide bulantıları bitirmişti beniCADIARZU

yok leylamm ama çok kaşınıyorum sanırım çatlıycak
Ben krem almadım bebe yağı sürüyom
anneminde çatlağı var ona çekmişim kesin çatlıycak

benim de cildim kuru.diyorum ya karnim catir catir catliyo sagolsun.dun 5.ci kremimi aldim.hesapliyorum 200 lira harcamisim kremlere.derim pul pul dokuluyo.sende de oylemi?

kızlar ben 2li test olmadım doktorum ense kalınlığı normal gerek yok dedi 3lü test yaparız dedi acayip korkuyorum

evet canim oyle oluyorlar.zaten cocuklari cok seviyor.iyi anlasiyor.kiziyla da iyi anlasacagina eminim.
Kızlar hepinize iyi geceler öptüm sizi ve bebişleri tatlı rüyalar ben kaçtım

iyi geceler canim,gorusuruz

yok leylamm ama çok kaşınıyorum sanırım çatlıycak
Ben krem almadım bebe yağı sürüyom
anneminde çatlağı var ona çekmişim kesin çatlıycak
benim de annem catladi ben de catliycam,dr/um karnima bakip sasirdi.aaaa karnin fazla bile cikmamis bu catlaklar ne diye.sok oldu resmen :))
kzlarr bende çıkıorumm hepinizii ve bebişlerinizii öpüorummm

iyi geceler canim,gorusuruz.

kızlar ben 2li test olmadım doktorum ense kalınlığı normal gerek yok dedi 3lü test yaparız dedi acayip korkuyorum

korkma canim,korkulacak bisey yok.ben de almadim daha sonuclari merak ediyorum :sinifsinif:
slm arkadaslar benimkini de tahmin edin.ne olacak artik cok merak etmeye basladim.

seninkine de kiz diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…