2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
teşekkür ederim kızlarrr insan buraya kadar gelipte kanama olunca çok krktummmm allah kimseye yaşatmasın

ıyı geceler hanımlar uyku tutmuyor yarın uclu test ıcın cok heyecanlıyım nedense herkese ıyı gecelerrr...

teşekkür ederim kızlarrr insan buraya kadar gelipte kanama olunca çok krktummmm allah kimseye yaşatmasın

nursenacım gecmıs olsun canım aman dıkkat et kımıldamdan yat bı sure allah bı daha yasatmasın ınsallah kanama falan allah korusun bebısın sımsıkı sarılsın annesıne..

iyi geceler,
bugün ikili test için gittik. 12+5 olmamıza rağmen doktor cinsiyetini söyledi. erkek olacakmış...
kan tahlillerimin sonucu da cumaya çıkacak, hayırlısıyla bir sorun çıkmaz inşallah. herkese iyi uykular...

Günaydın günaydın günaydın :) bugun bolbol güzel haberler alırız inşallah.cinsiyetlerde yavaş yavaş öğreniliyor artık.9 erkek 8 kızımız var bakalım kızlar erkeklere yetişecekmi bugun..
Dün benim için harika bir gündü kızım o kadar kıpır kıpırdıki hareketlerini defalarca kez hissettim,hatta akşam babamız bile hissetti zemuszemus o kadar kuvvetli hareketleri vardıki karnıma elimi koyunca bile duyabiliyorum.ben bu gidişle mayıs anne olurum heralde bu kız içerde pek durmaz gibime geliyor delikafadulden

Son düzenleme:

günaydın sinhacım..ne güzel duyabilmişsin bebeğini..bi iki hafta geçse de biz de tam anlamıyla hissedebilsek artık onları..

bununla geçmiş olsun nursena , kendine dikkat et bol bol yat . sakın iş yapma tamam mı ??

günaydınnnn
bi geçmişe bakıp geliyimmmm

bu arada herkese günaydın
kk artık her gece rüyalarıma giriyor . bu gecede kk ya üye olduğum ilk zamanlar atıştığım birisi vardı onu gördüm rüyamda
beraber oturmuş patates kızartması yiyorduk. patatesin tadı da çok güzeldi.cokacimcoook

günaydın herkeseee........

nursenaa çok dikkat et hep yat olur mu?

sinhaa ne güsel yaa ben de hissetmek istiyorum bebişkomu..

:roflol:

bu gece ilk defa ben de rüya gördüm.. uyandım bi ara aaa rüya gördüm inanamıyorum dedim..
ama sonra unutmuşum yine yaa şimdi hatırlayamıyorum mafoldumben

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hayır olsun diyelim rüyana.aman bu rüyalar bi rahat bırakmıyor bizi sanırım.
archimim bu arada sen yakacıkta mı oturuyordun galiba komşuyuzda a.s

günaydın herkeseee........

nursenaa çok dikkat et hep yat olur mu?

sinhaa ne güsel yaa ben de hissetmek istiyorum bebişkomu..

inşallah özgecm en kısa zamanda hissedersin sende.yaa çok merak ediyorum bebişlerinizin cinsiyetlerini biran evvel öğrenseniz keşke

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hayır olsun diyelim rüyana.aman bu rüyalar bi rahat bırakmıyor bizi sanırım.
archimim bu arada sen yakacıkta mı oturuyordun galiba komşuyuzda a.s

evet yakacıktayım realin arkasında oturuyorum
sen nerede oturuyorsun ?? ayy komşu buldum çok sevindim kaydirigubbakcemile3

ya ben de dün eşimle milupanın gönderdiği bebek bakım cdsini izledim Allahım ordaki bebek ne tatlıydı şimdiye kadar bebeğimi sabırla bekliyodum ama onu izleyince artık sabırsızlanmaya başladım..bebeğime banyo yaptırmak, banyodan sonra bebe yağıyla ona masaj yapmak, bezlerken altına pişik kremi sürmek istiyoruuummm a.s :asigim:
bu arada kızlar, herkese günaydın..

bu gece ilk defa ben de rüya gördüm.. uyandım bi ara aaa rüya gördüm inanamıyorum dedim..
ama sonra unutmuşum yine yaa şimdi hatırlayamıyorum mafoldumben

ooo ben hergece 40 tane rüya görürüm. ama hamile olduktan sonra pek hatırlamıyorum.
normalde arkası yarın kuşağına dönerdi benim rüyalar.

inşallah özgecm en kısa zamanda hissedersin sende.yaa çok merak ediyorum bebişlerinizin cinsiyetlerini biran evvel öğrenseniz keşke
ayy ben de cok merak ediyorum
insallah cumartesi öğrenebilirim 14+5 olacam ama
ctesi doktor yoksa pazartesiye kalacak artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…