teşekkür ederim kızlarrr insan buraya kadar gelipte kanama olunca çok krktummmm allah kimseye yaşatmasın
Günaydın günaydın günaydın :) bugun bolbol güzel haberler alırız inşallah.cinsiyetlerde yavaş yavaş öğreniliyor artık.9 erkek 8 kızımız var bakalım kızlar erkeklere yetişecekmi bugun..
Dün benim için harika bir gündü kızım o kadar kıpır kıpırdıki hareketlerini defalarca kez hissettim,hatta akşam babamız bile hissetti zemuszemus o kadar kuvvetli hareketleri vardıki karnıma elimi koyunca bile duyabiliyorum.ben bu gidişle mayıs anne olurum heralde bu kız içerde pek durmaz gibime geliyor delikafadulden
iyi akşamlar kızlar pazar kanamam var diye yazmıştımmm mesajıma cevap yazanlara teşekkür ederim iyi dilekleriniz içinnnn
dr aradım muanehanaesine geldi dayanamadım kanama devam edince başka ilçede dr zor oldu ama gittik allah bana bağışladıı canlı bebek dedi şimdilik belim ağrıyoo dinleniyorum yarın ankaraya gidicez uzanarak git dedi dr çarşamba 2 li tArama testi yapılcak hayırlısı bakalım göbüş te büyüdü iştahta açıldı benimmm bu aralar
bu arada herkese günaydın
kk artık her gece rüyalarıma giriyor . bu gecede kk ya üye olduğum ilk zamanlar atıştığım birisi vardı onu gördüm rüyamda
beraber oturmuş patates kızartması yiyorduk. patatesin tadı da çok güzeldi.cokacimcoook
günaydın sinhacım..ne güzel duyabilmişsin bebeğini..bi iki hafta geçse de biz de tam anlamıyla hissedebilsek artık onları..
günaydınnnn
bi geçmişe bakıp geliyimmmm
kk artık her gece rüyalarıma giriyor . bu gecede kk ya üye olduğum ilk zamanlar atıştığım birisi vardı onu gördüm rüyamda
beraber oturmuş patates kızartması yiyorduk. patatesin tadı da çok güzeldi.cokacimcoook
günaydın herkeseee........
nursenaa çok dikkat et hep yat olur mu?
sinhaa ne güsel yaa ben de hissetmek istiyorum bebişkomu..
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hayır olsun diyelim rüyana.aman bu rüyalar bi rahat bırakmıyor bizi sanırım.
archimim bu arada sen yakacıkta mı oturuyordun galiba komşuyuzda a.s
:roflol:
bu gece ilk defa ben de rüya gördüm.. uyandım bi ara aaa rüya gördüm inanamıyorum dedim..
ama sonra unutmuşum yine yaa şimdi hatırlayamıyorum mafoldumben
ayy ben de cok merak ediyoruminşallah özgecm en kısa zamanda hissedersin sende.yaa çok merak ediyorum bebişlerinizin cinsiyetlerini biran evvel öğrenseniz keşke
evet yakacıktayım realin arkasında oturuyorum
sen nerede oturuyorsun ?? ayy komşu buldum çok sevindim kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?