2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy ben de cok merak ediyorum
insallah cumartesi öğrenebilirim 14+5 olacam ama
ctesi doktor yoksa pazartesiye kalacak artık

hayırlısı olsun sağlıklı olsunlarda bebişlerimiz kız erkek farketmez.ama hislerine güven cnm,anne hisleri doğru çıkıyor yerimseniben

günaydın arkadaşlar.
bende çok rüya görüyorum,hamile kalmadan öncede görüyodum.şimdiki rüyalar biraz saçma oluyo ve hep yiyecek bişiler oluyo rüyamda kaydirigubbakcemile3

günaydın hamişlerrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile2

bende bugün tam hamiş oldum giydim taytımı ve elbisemi geldimm ilk defa elbise giydim iş yerindekiler bayıldııı maşallah die die baktılar valla:) çok mutlu oldum kaydirigubbakcemile3

günaydın arkadaşlar.
bende çok rüya görüyorum,hamile kalmadan öncede görüyodum.şimdiki rüyalar biraz saçma oluyo ve hep yiyecek bişiler oluyo rüyamda kaydirigubbakcemile3

benim yediğim patates de o kadar gerçekti ki. tadı damağımda valla.

hayırlısı olsun sağlıklı olsunlarda bebişlerimiz kız erkek farketmez.ama hislerine güven cnm,anne hisleri doğru çıkıyor yerimseniben
ay bide hissim olsa..
ezelden beri heep kız isterim..
hamileliğin başında da kız olsa diye geçirirdim..
ama son 4-5 haftadır bi kız doğuyo içime bi erkek..
herhalde içerdeki küsmesin diye :asigim:

canım benim o, sağlıklı olsun sağlıkla gelsin de anneciğine

ben de giydim ben de giydimm..

tayy üstüne uzun tunik altına çizme ohhhhhhhhh bi rahat bi rahat..

ayy akşamda kaynanamlarda balık günümüz.. oralarda balık kokmasam barii amanınnn :bbo:

bende hep kız isterdim,ilk öğrendiğimde erkek gibi hissettim bi an snradan kız hissi kuvvetle arttı.küsmesin diye bende düşünmek istemiyordum ama o kadar kuvvetliydiki hissim bastıramıyordum.sanki seninde kızın olcakmış gibi geliyor bana:1hug:

ben de giydim ben de giydimm..

tayy üstüne uzun tunik altına çizme ohhhhhhhhh bi rahat bi rahat..

ayy akşamda kaynanamlarda balık günümüz.. oralarda balık kokmasam barii amanınnn :bbo:

çook rahatmış valla bide yeni dolgu topuk ayakkabı aldım onuda ilk defa giyiyorum ama oda çok rahatmış bugüne kadar nie giymedim diorum şimdi kaydirigubbakcemile3

akşama annem gelicek benimde tavuk göğsü çıkardım eşim patates kızartması istedi eve gidince çok iş beni bekliooo

ay hadi bakalım hayırlısı olsun inşallahh zemuszemus

Günaydın kızlar,

ohh ne güzel cinsiyetleri öğreniyorsunuz
benim randevum 16. haftamda ama ben sağlık sigortam devreye girdikten sonra yani 17 haftamda gidecem :gitme:
cinsiyeti en geç ben öğrenecem bu gidişlemafoldumben

günaydın gülay.hamiş kıyafetleri kadar rahatı yok hele elbiseler bayılıyorum çok rahat a.s

ay evet.. aslın yaz olsa daha bi rahat elbiseler giyeriz dimi kızlarr..
artık bol elbiseler de moda zaten..
ucuz yollu bir sürü elbise bulabiliriz..
ay son 3 ayımız nasıl olacak bakalım

bir de ben varım öğrenmeyen.
1 ay sonra doktora gideceğim o zamanda 17 haftalık olacak. umarım arkasını dönmez de görürüz cinsiyetini
eşimin iş arkadaşı bebeğinin cinsiyetini 7. ayda öğrenmişti. bende korkuyorum öyle olacağım diye.

bENDE elbise giydim diz üstü altına tayt bide uzun çizme
Sizde topuklu giyiyomusunuz benm gibi hala?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…