2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy niye ayoolll akannehir

bence senin oğluşun olacak komşucum gamyoncuiremsu bugunde medyumluğum tuttu heralde :dance:

hemen getireyim komşucum patateskızartması.hamiş hamiş canın çok istediyse :CüvCüv:

sağol canım a.s. aslında tiksindim patates kızartmasından yemiyordum bu aralar.
hiç canım da çekmiyor aslında ama ne alakaysa gördüm işte.

bENDE elbise giydim diz üstü altına tayt bide uzun çizme
Sizde topuklu giyiyomusunuz benm gibi hala?

ay ben giyemiyorum valla
1-2 giymiştim sanki kasıklarımı agrıttı gibi oldu
birdaha giymedim.
topuklularımın hepsi bana dolaptan el sallıyor sabahları..
sırf yine hamileyken rahat edeyim diye 2 tane düz çizme aldım mafoldumben

yok artık öyle olursa ultrason odasında yatarım
taki görene kadar
akannehirakannehir

ben ne gördüğümü sölemeyeyim.sonra herkes vurmak ister beni lmaz:

söyle söyle utanma delikafadulden

bence senin oğluşun olacak komşucum gamyoncuiremsu bugunde medyumluğum tuttu heralde :dance:

bana zaten kızın olacak diyen daha çıkmadı nedense. bende kendimi oğlana alıştırdım.
kız olursa büyük süpriz olacak.

Günaydın kızlarrrrrrr. Dün kızımı görmeye gittik. Doktor amcası herşeyini çok beğendi bütün gelişimi normalmiş. Kalp kapakçıklarına kadar inceledi. 8 gün önden gidiyor ulturasona göre ama doktorum bu değerlein önemi yok henüz, ulturason yaşı sonraki haftalarde önem kazanıyor dedi.Bu sefer kız olduğunuda kesinleştirdi. Birazcık yüzünü göstermemekte inat etti miniğim doktor çok edepli bir kızın var diyor. Allahım hepimizin bebişlerini korusun sağlıkla gelsinler kucaklarımıza.Birdahaki randevumuzda buluşmadan birgün sonra olacakmış.Esasında 22. haftaya kadar gelmene gerek yok ama çok ara vermiş oluruz özlersin kızını dedi 3 hafta sonra çağırdı hem artık annanesinide getir diyo tanışsın torunuyla valla benim bu doktorum şapşahane bi adam :)

canım valla süper senin de doktorun..
çok şükür benimkine çok benziyo lafları falan:)

bu arada benim bi arkadaşımın arkadaşı birkaç hafta önce doğum yaptı.. tesadüf onun facebookuna bakarken gördük.. onu da rıza madazlı doğurtmuş international hospitalde..
o da çok memnunmuş doktorundan..

ne güzel yaa ben eşimi bile zorla götürdüm doktora. garibim işten gözünü açıp da gelemiyor. anneannesi de herhalde doğunca görür artık napalım.
ayy allahım ya kalp kapakçıkları bile var ya minyatür insanlar. bende parmaklarını gördüm sanki hayatımda ilk defa parmaklı birisini görüyormuş gibi sevindim.
anne olunca böyle tuhaf oluyoruz işte :asigim:

güzel annelerrr gunaydın bugun nasılız bakalımmm ..geçmişe göz ataym dedım amaa yıne baya dokturmussnz yavvvvvvvvvsssssssssss

günaydın herkeseee........

nursenaa çok dikkat et hep yat olur mu?

sinhaa ne güsel yaa ben de hissetmek istiyorum bebişkomu..
dün bende yemekten sonra çikolata yedim uzandım başımda deli gibi ağrıyordu
karnımın içinde sanki bişey döndü normal gaz sancısı felan da değildi garip bişeydi
sanırım bebişimin hareketiydi... bu arada erkenden uyudum yine başım ağrıyor ama dünkü şiddeti kadar yok..

Gözün aydın cnm alah tamamına erdrsn hepimiznkini

ne güzel canım.maşallah bebişine de sana da
bende çok özledim.1 ay oldu görmeyeli.büyümüştür dimi epey?

bende öğrenmedim canım daha... 9 ocakta gideceğim doktora inşallah o zaman öğrenirim... yani 17 haftalıkken olacak..

bENDE elbise giydim diz üstü altına tayt bide uzun çizme
Sizde topuklu giyiyomusunuz benm gibi hala?

ben topuklu bot giydiğimin 2. günü kanamam oldu tırstım valla... hemen gidip düz taban bot aldım...

canım ne güzel yaa...çok sevindim sağlıklı olmasına...

ben de dün bütün gün oğlumun burnunu gördüm diye dolaştım... sanki ilk defa burun görüyorum. ama ne yapayım çok tatlıydıııı....

aa dünden beri acayip tahminler olmuş benimkinide tahmin edinyaaaaaaaaaaaaa
benim neyim olacakkkkkkkkkkkkk:1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…